buğday ile buğday için ürünler (368)

Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Diyetine önem verenler için, TM "TERRA" markalı doğranmış bezelye unu çıkardık. Bu, yüksek kaliteli bütün bezelyelerden üretilen bir tahıldır. Bununla, birçok lezzetli ve sağlıklı yemek hazırlamak mümkün olacaktır. Bu yemekler, günlük öğünlerinizde, oruç dönemlerinde veya diyet yaparken masanızı çeşitlendirecektir.
KIRMIZI UN - Pizza unu

KIRMIZI UN - Pizza unu

W: 330 ÷ 360. Seçilmiş tahıllardan elde edilen sıradan buğday ununun karışımı. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için, uzun mayalanma süresi ve soğuk odada 2 güne kadar saklama için idealdir ve geleneksel "Napoli Pizzası" üretimi için uygundur. 25KG - 10KG
Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

TM "TERRA" No. 1 inci arpa irmiği, faydalı maddelerin gerçek bir kaynağıdır. İnciden arpa ürettiğimiz arpa, en yüksek kalitededir. Tam tahıl gevreği, porsiyonlanmış termal torbalarda paketlenmiştir. Bu nedenle, doyurucu bir kahvaltı veya akşam yemeği için bir garnitür hazırlamak için sadece suyu kaynatmak ve gerekli porsiyon sayısını içine koymak yeterlidir. 35 dakika ve yemek hazır. Afiyet olsun!
PROFESYONEL UN - Pizza unu

PROFESYONEL UN - Pizza unu

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen sıradan un, en talepkar pizza ustaları için. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için idealdir, 24 saatten fazla uzun kabarma süresi ve buzdolabında 6 güne kadar saklama imkanı. 25KG - 10KG
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Tip 55 un (tip 45 de mevcuttur) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve güç ile. Orta fermantasyonlu doğrudan hamurlar için idealdir. 25KG -10KG
Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Lezzetli, sağlıklı ve besleyici mısır lapası, TM "TERRA" No. 3 öğütülmüş mısır irmiğinden hazırlanırsa herkesin erişimine açık olacaktır. Ürünlerimizin üretiminde, Ukrayna'da yetiştirilen seçkin yüksek kaliteli mısır kullanıyoruz.
En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En az 1 litre suyu tavaya dökün ve kaynamaya bırakın. İçine bir torba tahıl koyun, tuz ekleyin ve kapağı kapatmadan kısık ateşte 35 dakika pişirin. Torbayı bir çatal ile halkasından tutarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı yırtarak veya makasla keserek açın. Pişmiş tahılı bir tabağa koyun ve damak zevkinize göre baharatlayın.
Yeşil Mercimek - Özel ambalajda tahıllar

Yeşil Mercimek - Özel ambalajda tahıllar

Ürün, gluten izleri içerebilir. Enerji değeri: 100 g kuru ürün başına: Kalori içeriği 1486.6 kJ/ kJ (350.2 kcal/kcal) Yağlar 1.4 g/g - Doymuş yağ asitleri 0.2 g/g Karbonhidratlar 61.5 g/g - Şeker 3.2 g/g Proteinler 22.9 g/g Tuz 0.3 g/g
UN KULÜBÜ

UN KULÜBÜ

W: 380 ÷ 400. En iyi Avrupa buğdaylarından elde edilen, yüksek güçlü Tip 55 unudur. Uzun fermantasyon ve saklama ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir, buzdolabında 4 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
Öğütülmüş Mısır İrmik No. 5 - Özel ambalajda tahıllar

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 5 - Özel ambalajda tahıllar

Mısır irmiğini seviyorsanız, kendinizi de seversiniz. Bu ürün, vücut için faydalı maksimum miktarda maddeyi içerir: vitaminler, proteinler, karbonhidratlar. TM "TERRA" No. 5 markalı cilalı mısır irmiğinden yapılan yemekler, beslenmesine dikkat edenler için önerilmektedir; hem çocuklar hem de yetişkinler için faydalıdır. Tahıl üretiminde yüksek kaliteli yerli tahıl kullanıyoruz. İrmiklerin temizliği, modern üretim ekipmanları sayesinde sağlanmaktadır. Faydalı özelliklerin korunması için nazik tahıl işleme teknolojisi kullanılmaktadır. Mısır irmiği hızlı bir şekilde pişer. Örneğin, hatta bir çocuk bile kahvaltı için lapayı hazırlayabilir.
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W: 270 ÷ 290. "55" tipi yumuşak buğday unu ROUTE 36, "Ruota di Carro" (Vagon Tekerleği) pizzası ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm hazırlıklar için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve gluten içeriğine sahip çeşitlerden özenle seçilmiş tanelerden elde edilen "55" tipi yumuşak buğday unu. Ayrıca, ustaca bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurun plastikliği açısından fayda sağlamaktadır. Route 36 ile, geri çekilmeyen veya yırtılmayan, açılması kolay çok uzatılabilir hamurlar elde edilir. 25KG
Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohutları 4-6 saat önceden ıslatın, suyunu süzün ve fasulyeleri iyice durulayın. Soğuk suyu yaklaşık 1:4 oranında (1 kısım nohut için 4 kısım su) ekleyin. Su kaynadıktan sonra, kısık ateşte 50-60 dakika pişirin. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin. Önceden ıslatmadan: Nohutları yıkayın, 1:5 oranında su ile kaplayın (1 kısım nohut için 5 kısım su), kısık ateşte 2-2.5 saat pişirin. Su buharlaşırsa, su eklenmelidir. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin.
Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Bu harika tahıldan yapılan pirinç lapası, balık ve et için harika bir yan yemek olacak, sebzeler ve meyvelerle de iyi gidecek. Hazırlaması zor değil ve hızlı. Tahıllar temizdir - ayıklamanıza ve yıkamanıza gerek yok. Kurtarılan torbalardaki lapalar yanmaz ve tabakları neredeyse temiz bırakır.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlar. Anniversario CUORE, yarı fermente hamurlar için idealdir. 25KG
Birinci Sınıf Bölünmüş Toz Yeşil Bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Birinci Sınıf Bölünmüş Toz Yeşil Bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Pişirmeden önce, bezelyeleri yıkamak ve su ile 1:3 oranında (1 ölçü grota karşılık 3 ölçü su) kaplamak önerilir. Su kaynadıktan sonra, kısık ateşte 35-45 dakika pişirin. Su buharlaşırsa, su eklenmelidir. Tuz, yağ ve baharatları damak tadınıza göre ekleyin.
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna üretimi için tasarlanmış "00" tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük bir plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten düşük kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnaların grileşmeden kalmasını ve birkaç gün boyunca karakteristik rengini korumasını sağlar. PASTAPIU, yapraklar, gnocchi, trofie gibi farklı formatlarda geleneksel taze makarnaların yanı sıra ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnaların yapımı için ideal bir bileşendir.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddeleri açısından zengin bir konsantre sunarak, gıda sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazara hitap etmektedir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirimi kolay bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımız, araştırma merkezi aracılığıyla değirmenimizin hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario CUORE, orta/uzun mayalama için idealdir.
Pietro Flour Yıldönümü

Pietro Flour Yıldönümü

W: 340 ÷ 360. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddelerinin yoğun bir karışımını sunarak, gıda ürünlerinin sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazar için idealdir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirilebilir bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımızın araştırma merkezi aracılığıyla hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario PIETRO, uzun mayalama için idealdir.
Doğal buğday glüteni - D00102

Doğal buğday glüteni - D00102

Buğday glüteni, gıda endüstrisinde genellikle kalınlaştırıcı, stabilize edici ve makarna, ekmek ve diğer fırın ürünleri için arzu edilen bir bileşen olarak kullanılır. Buğday glüteni, istenen hacim ve kıvamı elde etmek için glüten yerine glütensiz ürünlerde de kullanılmaktadır. CAS:8002-80-0 Renk:Sarı Kıvam:Toz Ambalaj:Kağıt Torba 25kg Miktar:5,000kg - 48,000kg
500g irmik makarna fusilli

500g irmik makarna fusilli

500g irmik makarna fusilli
Anlık Arpa Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Anlık Arpa Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Sabahları ek bir güç ve enerji kaynağına ihtiyacınız varsa, kahvaltınıza tam arpa tanelerinden yapılmış ve ince flake haline getirilmiş TM "TERRA" arpa flakelerini ekleyin. Arpa flakeleri, meyveler, fındık, bal, reçel ile iyi gider.
10 çeşit anlık tahıl karışımı + karabuğday ve çavdar kepeği - kraft ambalajda "Plus" gevrekler

10 çeşit anlık tahıl karışımı + karabuğday ve çavdar kepeği - kraft ambalajda "Plus" gevrekler

Yulaf, buğday, arpa, çavdar, spelti, karabuğday, mısır, darı, pirinç, "İnci" buğdayından oluşan bir karışım (96% - değişken oranlarda), karabuğday kepeği (2%), çavdar kepeği (2%). Sentetik koruyucular ve boyalar içermez. Ürün gluten içerir, susam izleri içerebilir. GDO içermez.
Anlık Çavdar Pulpları - Kraft torbada pulplar

Anlık Çavdar Pulpları - Kraft torbada pulplar

Tam tahıldan elde edilen çavdar flakeleri, bir kişinin enerji tasarrufu yapmasına ve hastalıklara karşı direnç göstermesine yardımcı olan benzersiz özelliklere sahiptir. TM "TERRA" çavdar flakeleri, zamanını ve sağlıklı gıdayı önemseyen herkes için harika bir keşif!
Anında Yulaf Ezmesi Krema ve Yaban Meyvelerle - Lapası tatlıdır

Anında Yulaf Ezmesi Krema ve Yaban Meyvelerle - Lapası tatlıdır

Krema ve orman meyveleri ile yulaf ezmesi sadece kahvaltıda değil, lezzetli ve sağlıklı bir tatlı olarak da tüketilebilir. Doğal ürünler ve dondurularak kurutulmuş çilek, yaban mersini ve böğürtlen parçaları içerir. Hazır yulaf ezmesinin güzelliği ve avantajı, uzun süre beklemenize gerek olmamasıdır. Sadece poşetin içeriğini kaynar su ile dökün.
Anında Yulaf Ezmesi Kiraz ve Çikolata ile - Lapası tatlıdır

Anında Yulaf Ezmesi Kiraz ve Çikolata ile - Lapası tatlıdır

Kahvaltıda yulaf ezmesi sadece İngilizler tarafından tercih edilmez. TM "TERRA", bu yemeğin tüm tutkunları için ayrı bir anlık pişirme ürünleri serisi geliştirmiştir. Doğal kiraz ve çikolata ile yapılan yulaf ezmesi, kahvaltıda, atıştırmalık olarak veya tatlı olarak sevilmektedir.
Bahar Buğdayı İri Taneler No. 2 - Ağırlık tahılları

Bahar Buğdayı İri Taneler No. 2 - Ağırlık tahılları

Buğday irmiği, ezilmiş buğday taneleridir. Buğday işleme yöntemi ve tane boyutuna göre, buğday irmiği türlere ve numaralara ayrılır. No. 1 en büyük olanıdır ve yuvarlak uçlara sahip uzun çekirdeklerden oluşur, No. 2 orta boydur ve oval şekilli çekirdeğin ezilmiş parçalarından oluşur, No. 3 ve 4 ise daha küçük yuvarlak parçacıklardan oluşur.
Hidrolize buğday glüteni

Hidrolize buğday glüteni

Hidrolize buğday glüteni, buğday unundan elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutma işleminden önce enzimatik olarak küçük proteinler ve çözünür peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize buğday glüteninin raf ömrü 2 yıldır. Ürün, ısı veya suya erişimi olmayan serin ve kuru depolarda saklanmalıdır.
Anında Yulaf Ezmesi Krema ve Ahududu ile - Lapası tatlıdır

Anında Yulaf Ezmesi Krema ve Ahududu ile - Lapası tatlıdır

Meyvelerin süblimasyon teknolojisi, zengin tadı ve faydalı maddeleri korumanızı sağlar. Besleyici kahvaltılar, sağlıklı atıştırmalıklar ve hafif akşam yemekleri sevenlere adanmıştır.
Anında Yulaf Ezmesi Krema ve Çilek ile - Lapası tatlıdır

Anında Yulaf Ezmesi Krema ve Çilek ile - Lapası tatlıdır

Sağlıklı yulaf ezmesi, kremsi tadı ve çileklerin hafif aroması. Tüm bunlar TM "TERRA"'nın anlık yulaf ezmesi hakkında. Vücut için faydalı tüm maddeleri içerir: proteinler, yağlar ve karbonhidratlar. Anlık yulaf ezmesi zaman tasarrufu sağlar. Pratik porsiyon torbalarına paketlenmiştir ve pişirme gerektirmez. Sıcak su veya sütü yulaf ezmesinin üzerine dökün ve 3-5 dakika içinde lezzetli bir kahvaltı hazır.
Hidrolize Buğday Gluteni

Hidrolize Buğday Gluteni

Hidrolize buğday glüteni, buğday unundan elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutulmadan önce enzimatik olarak küçük proteinler ve çözünür peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize buğday glüteni, 2 yıl raf ömrüne sahiptir. Ürün, sıcaklık veya suya erişimi olmayan kuru ve serin depolarda saklanmalıdır. Foodcom, ticari ortaklarına 20-25 kg'lık torbalarda, büyük torbalarda veya dökme kamyonlarla hidrolize buğday glüteni temin etmektedir.