Next
Kesimhane Sistemleri
Erdemler Soğutma olarak, müşterilerimize kesimhane ve et işleme sistemleri için tasarım, üretim, montaj, satış sonrası hizmet ve bakım hizmetleri sunm...
Kesimhaneler - Biyo-endüstri Et
0,00 €
Kesimhaneler...
Next
kesimhaneler ve et işleme sanayileri makineler ve ekipmanlar
şarküteri hatları et kesim makineleri - Kasaplık ve şarküteri - makineler ve ekipmanlar mezbahalar ve şarküteri endüstrileri - makineler ve ekipmanl...
Sultan Tavuk Kesimhanesi
Vosges'te sülün yetiştiriciliği.
Beyaz İç Organlar için Yıkama Makinesi (Mide)
DOMUZ / Sığır KESİM HATTI - Makine, domuz veya sığırların midesinin (beyaz iç organlar) temizlenmesi için tasarlanmıştır. Mide, makinenin üst kapısın...
Next
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Next
Ön et
{"translation_list":[{"translation_result":"La Viande avant, et sever et severin severin severin severin severin severin severin severin severin sever...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Et Endüstrisi
0,00 €
1. Kombine Temizleyici ve Dezenfektan Z/4Alkalin temizleyici & dezenfektan, yüksek klor içeriği sayesinde ekipmanları, aletleri ve tesisleri hızla...
Dana eti
Dana - kasap eti...
SIRTI YAĞI VBF - SIRTI YAĞI VBF veya AB
merguez sosis, lazanya, hazır yemek...
Omuz bifteği
Omuz bifteği...
çeyrek sığır eti - HALAL
Şirket, sığır alımı, hayvan kesimi ve sığır etinin parçaları, derileri ve iç organlarının satışıyla ilgilenmektedir.
Kuru sosis
7,00 €
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Beyaz domuz ve İber domuzu eti - Birçok kesim
Beyaz domuz ve ayrıca İber (siyah domuz) kesimleri, ihracat sertifikaları ile...
Kuru Sosisler
El Yapımı Ürünler, Pirene Dağları'ndan, Geleneksel Yöntemlerle. Kimyasal koruyucu içermeyen (E ...), alerjen içermeyen (laktozsuz, glütensiz). Doğal b...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Next
Domuz sırtı
Monte Safira'nın Domuz Filetosu, markanın kalite ve geleneğe olan bağlılığını örnekleyen birinci sınıf bir domuz filetosudur. En iyi yerel etlerden te...
Domuz Tüy Alma Makinesi
KESİM MAKİNELERİ - ET İŞLEME - AMX-01 domuz tüy dökme makinesi, kesimlerin derisinden tüylerin çıkarılması için en zor noktalarda bile kullanılmaktadı...
Hidrolik Et Yükleme Kolu
KASAP MAKİNELERİ - ET İŞLEME - BEK01 et boşaltma hidrolik kolu, kesimhanelerde ve et işleme tesislerinde, etin yükleme ve boşaltma işlemleri için kull...
Next
Bonfile
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+...
VBF ÇİFT SİYAH ET - VBF veya AB ÇİFT SİYAH ET
İç organların üretimi için...
AB Menşeli Tavuk Butu - AB Menşeli Helal Tavuk Butu
Tavuk sosis üretimi için...
İHTİYAÇ OLDUĞUNDA KEMİKSİZ DERİSİZ HALAL TAVUK BUTU ETİ - HAZIRLAMA İÇİN BUT ETİ, ihtiyaç olduğunda halal sertifikası
İSKELETSİZ DERİSİZ TAVUK BUT ETİ HALAL gerekirse - HAZIRLAMA İÇİN BUT ETİ, gerekirse halal sertifikası...
SIRLOIN - SIRLOIN veya UE
merguez sosis, lazanya, hazır yemek...
Sığır Yağı VBF - Hazırlama için dondurulmuş et
Hazırlama için dondurulmuş et...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play