Next
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Next
Faux filet sığır eti
Sığır "Faux filet"i, et severler için popüler bir seçimdir ve yumuşak bir doku ile zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu "...
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
Donmuş Charolaise kıyma - 700g kutu
Charolaise kıyma - %15 yağ - 2 x 350g - saf sığır eti...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Kemiksiz sığır diz
Kemiksiz Sığır Şin...
sığır flank membranı
sığır iç organları...
Jambon - Domuz Eti
0,00 €
Jambon - Domuz Eti...
Omuz bifteği
Omuz bifteği...
Next
DONDURULMUŞ DOMUZ - DOMUZ ETİ
DONDURULMUŞ DOMUZ AYAKLARI/DOMUZ BAŞI ETİ/DONDURULMUŞ DOMUZ KARNI...
Donmuş domuz boynu
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Liège Köftesi
Liège Köftesi...
kemiksiz kuzu sırtı
COURTIN HERVOUET: Rungis'te bulunan tavuk ve av uzmanınız. COURTIN HERVOUET şirketi, kapsamlı bir tavuk, foie gras ve av ürünleri yelpazesi sunmaktadı...
Helal şarküteri
Helal şarküteri...
Döner Özel
Kaba Kıyılmış Kuzu Döneri Özel Baharatlar Su Tuz 8, 10 ve 15 kg olarak mevcut, 5 kg artışlarla 120 kg'a kadar...
Panga filetosu
IQF / IWP...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Chiktail Hamsi
Chiktail Hamsi Ref: SAL029 İçerik: 190 g...
Grande Kullan-At Mangal
Grande, pratik mangalın Türkiye’deki en büyük üreticisi konumunda yer alıyor. - İçerisinde bulunan iç ambalajın tutuşturulmasıyla kendiliğinden ko...
Next
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Next
Chuck Roll
Nacken İğne Basse Cote Collo İğnesi Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve...
Sığır kalbi
Sığır kalbi...
Kemiksiz Sığır Bıçağı
Kemiksiz Sığır Bıçağı...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
Çiğ Deri Ördek
Bileşim: Ördek %32, Sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Kuzu Kuyruğu Yağı
Kuzu kuyruk yağı...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play