Çilek-Rhubarb Meyve Püresi veya Kompostosu
Guillaume ve Hélène, 2016 yılında Guillaume'un ebeveynlerinin aile çiftliğinin bir kısmını devraldılar. Rabarba alanını genişlettiler. Bugün, 4 hektar...
Marpom'un çileği - çilek reçelleri, kestane elmalar
2,63 €
Marpom'un %40 kestane kreması, %45 elma püresi, %15 çilek püresi Marpom, %40 Ardeche kestane kreması ve %60 elma püresinin lezzetli bir karışımıdır. %...
Kuru Meyve Kompostosu Karışımı - Lezzetli ve hazırlamak için hoş bir tada sahip doğal kuru meyve kompostosu karışımları
KURU MEYVE KOMPOTU KARMA Derece: Yüksek, Birinci ve İkinci İçindekiler: kiraz, kuru kayısı, elma, kavun, armut ve erik Menşei: Özbekistan Ambalaj: 15 ...
Bağ Şeftali Reçeli - Parçalı PREMIUM Meyve Reçelleri
0,00 €
Meyve parçalarıyla zenginleştirilmiş PREMIUM meyve püresi, tüm keyifli anlarınıza eşlik etmek için! Her an, bu çok meyveli ( %80'den fazla meyve) P...
Reçeller - kompostolar - meyve suları
Kırmızı frenk üzümü, çilek, kayısı reçelleri... Elma, elma-banana, elma-çilek kompostoları... Kartonlarda meyve suyu: elma, elma-çilek, şeftali-kayısı...
Kompostlar
13 lezzet çeşidi...
Next
Provence Organik Kayısı Kompostosu - Doğrudan Üretici - Kompostolarımız & Reçellerimiz
4,90 €
Kayısı (80%)*, Kanyon şekeri*, Asidik: Konsantre limon suyu*, Jelleştirici: meyve pektini. Son kullanma tarihi: üretim tarihi +2 yıl Net ağırlık: 420g...
Next
Reçel, marmelat, komposto ve jöle için pişirme sistemleri
En iyi ürün kalitesi için vakum pişirme sistemleri I Reçel pişirme cihazları - KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için pişirme...
Port Şarabı ile Çilek Reçeli
Bu lezzetli reçel, kaliteli çileklerden, biraz şeker, limon, tarçın ve Porto Şarabı ile yapılmıştır. Eşsiz güzellikteki Douro bölgesinde yapılan bir y...
Şekerlenmiş erikler
Şekerlenmiş Erikler...
Kinoa ve Elma Kompostosu
Yemeye hazır, tamamen pişirilmiş, PASTEURİZE edilmiş gıda ürünü, mutfak ürününün özelliklerini korumak için paketlenmiş ve hermetik olarak kapatılmışt...
HOP İçilabilir Elma Kompostosu Poşet 100g - Çiftliklerimizden elde edilen elma ve armutlarla hazırlanmış komposto
İçindekiler: %100 Elma Sadece tarlalarımızdan elde edilen elma posası ile hazırlanmıştır, ince bir dokuya ve büyük bir tatlılığa sahiptir. Tüm özelli...
Meyve Karışımı
Çilek %25, ahududu %25, ekşi vişne %25, kırmızı frenk üzümü %25 Enerji: 215 kJ / 51 kcal Yağ: 0,3 g Karbonhidrat: 8,8 g Protein: 0,9 g Tuz: 0 g...
Meyve Püresi
Meyve dondurması için doğal malzemeler: şeker, koruyucu, ek aroma veya renklendirici yok. Sadece %100 meyve, bu PULISANO®.
Mini Portakal Hamurları
Pastacılık üretimi ve tedariki...
Kremalı Orman Meyveleri
0,00 €
İçindekiler: şeker, bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, %1 ahududu suyu, %1 yaban m...
Şuruplar
Kafeler, restoranlar, oteller, barlar, gece kulüpleri gibi gastronomi işletmeleri ve toptan satış için şuruplar.
Next
Tatlı Bardakları
Fırın için uygun -18°C ile +200°C arasında Sızdırmaz...
Krep
El yapımı gıda ürünleri.
Next
Portekiz güveci
Portekiz güveci, ülkenin doyurucu ve lezzetli yemeklere olan sevgisini sergileyen klasik bir Portekiz yemeğidir. Monte Safira'nın bu geleneksel yemeği...
İçilebilir elma püresi poşeti
Yakında üretimde. Koyun seçimi, çocukları hedeflediğimiz için ve bahçelerimizde yabani otları temizlemek için yaklaşık 20 koyunumuz olduğu için yapılm...
Çilek Rabarbar Kompostosu - PREMIUM Parçalı Meyve Kompostoları
0,00 €
Meyve parçalarıyla zenginleştirilmiş PREMIUM meyve püresi, tüm keyifli anlarınıza eşlik etmek için! Her an, bu çok meyveli ( %80'den fazla meyve) P...
Meyve reçelleri
Guillaume ve Hélène, 2016 yılında Guillaume'un ebeveynlerinin aile çiftliğinin bir kısmını devraldılar. Rabarba alanını genişlettiler. Bugün, 4 hektar...
Next
Reçel, komposto ve jöleler için en iyi ürün kalitesi için parti pişirme tesisleri
KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için endüstriyel pişirme cihazları ve tesisleri inşa etme konusunda uzmandır. Yüksek üretim...
Next
Reçel, marmelat, komposto ve jöleler için en iyi üretim kalitesi için parti kaynatma sistemleri
KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jelatin üretimi için endüstriyel kaynatma ekipmanları ve kaynatma tesisleri üretiminde uzmanlaşmıştır. Ü...
Next
Reçel, marmelat, komposto ve jöle için parti pişirme tesisleri - en iyi ürün kalitesi için
KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için pişirme cihazları ve endüstriyel pişirme tesislerinin inşasında uzmanlaşmıştır. Yüksek...
Next
Parti Meyve Pişirme Tesisleri
Kesintili pişirme tesisleri, reçeller, marmelatlar, kompostolar ve jöleler için optimal ürün kalitesi KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve j...
Kurutulmuş Armut - Kurutulmuş Meyve
Kuru armutlar, çeyrek fincanlık porsiyonda 3 gram ile makul bir miktarda lif içerir. Lif, sindirim sağlığınız için gereklidir ve kabızlığı önlemeye ya...
Çoklu Lezzet Paketi 5
ÇOKLU TATLAR 5 Harika bir tadım deneyimi, 30g'lık 5 muhteşem ürün seçkisiyle. Bu, mükemmel tatlarla dolu, tek bir ambalajda sunulan gurme ve sofistike...
Meyve Püresi veya Muz-Rhavari Kompostosu
Guillaume ve Hélène, 2016 yılında Guillaume'un ebeveynlerinin aile çiftliğinin bir kısmını devraldılar. Rabarba alanını genişlettiler. Bugün, 4 hektar...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play