Next
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Next
Ön et
{"translation_list":[{"translation_result":"La Viande avant, et sever et severin severin severin severin severin severin severin severin severin sever...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Omuz bifteği
Omuz bifteği...
Sığır kalbi
Sığır kalbi...
Et Endüstrisi
0,00 €
1. Kombine Temizleyici ve Dezenfektan Z/4Alkalin temizleyici & dezenfektan, yüksek klor içeriği sayesinde ekipmanları, aletleri ve tesisleri hızla...
Donmuş domuz boynu
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
Sosis Kabı
Sosis Kabı...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Gıda Sanayileri - Sanayiler
Gıda zincirleriniz için birçok sızdırmaz conta veya her türlü sürücü makaralarını sunuyoruz. Taşınan ürünler için koruma çözümleri sağlıyoruz ve ürün...
Next
Arka et
Arka Et, et severler için popüler bir seçimdir, yumuşak bir doku ve zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu et, kalitesi ve ...
Next
Bonfile
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+...
Next
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Next
Danafilet
Filet de bœuf, et sever et zengin bir lezzet sunarak et severler için popüler bir seçimdir. Bu filet, kalitesi ve tazeliği için özenle seçilmiştir ve ...
Çiğ Deri Ördek
Bileşim: Ördek %32, Sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik bileşenler: Ham protein: %61, ya...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play