İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
Almanya, Heidelberg
..."Siyah kimyon" olarak da adlandırılan nigella tohumları, Antik Çağ'da karabiber yerine kullanılmıştır. Kokusu anason veya muskatınkini hatırlatır. Ezildiğinde kimyon kokusunu andırır. Üst malzeme olarak, kaplama olarak veya ekmek, tahıl karışımı, iç harç veya şarküteri ürünlerine dahil edilerek kullanılır.
Portekiz, Santarém
...Salpicão sosis, Monte Safira tarafından titizlikle ve özenle hazırlanmış geleneksel bir Portekiz sosisidir. En kaliteli yerel etlerden yapılan bu sosis, zengin ve lezzetli bir tat sunan eşsiz bir baharat karışımı ile tatlandırılmıştır; bu tat hem doyurucu hem de akılda kalıcıdır. Geleneksel tütsüleme süreci, ona belirgin bir aroma katmakta ve Portekiz'in otantik tadını arayan herkes için mutlaka...
Fransa, Mauléon-D'armagnac
...Aile Aile Réserve de la Famille - Armagnac Castarède, Castarède evinin geleneği ve mirasına bir saygı duruşudur. En genç olanı en az 30 yaşında olan üç farklı yılın karışımı ile bu karaf, etkileyici bir derinlikte tatlar sunmaktadır. Zengin ve kadifemsi tadı, kuru meyve ve baharat notalarıyla birleşerek paylaşım anları için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Şık bir karaf içinde sunulan bu içki, ince ruhların meraklıları için de ideal bir hediye oluşturmaktadır.
İspanya, Guardamar Del Segura
...GURME ÜRÜN Deniz tuzu ve baharat karışımı ile hazırlanmış baharat İçindekiler: Deniz tuzu (90%), baharat karışımı (10%): (pembe biber, hibiskus ve tütsülenmiş biber). Tavsiyeler: Deniz ürünlerini, carpaccio, pembe sos, Galisya usulü ahtapot, etler ve balıklar için mükemmel bir şekilde tatlandırmak için idealdir. 100 g için besin bilgisi: Enerji değeri: 121 Kj/29 Kcal. Yağlar: 1,2 g, bunların doymuş olanları: 0,2 g. Karbonhidratlar: 2,0 g, bunların şekerler: 0,9 g. Proteinler: 1,4 g. Tuz: 84,9 g. %100 geri dönüştürülebilir karton silindirik tuzluk 100 g.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Kıyma veya parçalanmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bir üründür. Brisa İber Domuzları Brisa İber domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İber ürünleri ortaya çıkarmaktadır. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örneklerin kökeni, ünlü...
İspanya, Peligros
...Sıcaklıkla işlenmemiş "Chorizo" veya "Longaniza" olarak adlandırılan et ürününün üretimi için kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı, 30 günden az bir olgunlaşma-kurutma süreci ile olgunlaştırılmış "Extra" kalitesinde. Format: 3kg Torba.
İtalya, Acquaviva Picena
...Kuru soslar, ocak kullanmadan hazırlanır. Kolay ve hızlı hazırlama, onları maliyet ve kalite açısından benzersiz kılar. Her türlü mutfak kullanımı için uygundur, baharatlar, soslar, iç harçlar, üzeri için ve diğer malzemelerle hamur. Hazırlama: 100 g kuru karışımı karıştırın, ardından istenen kıvama göre 200/300 g su ekleyin ve 10 g taze pecorino peyniri ekleyin. Fırında, soğutma ve dondurma için stabil.
Fransa, Carquefou
...2012 yılından beri, Vendée Jambonu Korunan Coğrafi İşaret (IGP) olmuştur. Bu, Vendée bölgesine özgü eski bir tarifle hazırlanır. Vendée Jambonu, elle tuzla ovulmuş çiğ bir jambondur ve şarap brendi ile ıslatılır. Kahverengi kabuğu, özellikle tarçın, kekik ve defne yaprağı içeren bir baharat ve aromatik karışımı ile kaplanmıştır. Her parça daha sonra bir bezle sarılır ve iki tahtanın arasında...
Fransa, Mietesheim
...Egzotizm arayışında, hardal, horseradish'in lezzet gücünü ortaya çıkarır. Bu ince hardal / horseradish karışımı, aperatif tostları hazırlamak için çırpılmış hazırlıklara mükemmel bir şekilde entegre olur veya etler, şarküteri, tütsülenmiş balıklar ile birlikte sıcak soslarda kullanılmak üzere gevşetilir ya da soğuk olarak salata soslarını zenginleştirmek için kullanılır. Su, hardal tohumları...
Fransa, Auxerre
...Nez Meyvemsi, çok olgun bir burun; şeftali, incir ve zencefilli ekmek karışımı. Hava ile temas ettikten sonra, yerel özellikler belirginleşiyor. Bouche Gergin, denizsel bir yapı ile tükürük artırıcı bir bitiş. Accord metvin Balık turta, ince balıklar, şarküteri veya "Chablis tarzı" jambon ile uyumlu. Vinification Pnömatik presleme, dışarıdan maya kullanımı yok, enzim eklenmiyor. 12 ay boyunca...
Dünyanın dört bir yanındaki lezzetleri size ve müşterilerinize ulaştırmayı hedefliyoruz. Birçok baharat karışımı kendi tarifimizdir. Bu nedenle, hazır baharat karışımlarının yanı sıra müşteri özel baharat karışımları da sunuyoruz. Gurme ve şarküteri dükkanları, şarap satıcıları ve seçkin biber, tuz, baharatlar ile baharat karışımları ve doğal şekerleri ürün yelpazelerine dahil etmek isteyen tüm...
Fransa, Cuincy
... zenginleştirmek için kullanımı kolay bir ürün yelpazesi geliştirmektedir; bunlar arasında: otlar, tatlı ve acı biber, Espelette biberi, tarçın, sarımsak, biberler, zencefil, köri, zerdeçal, haşhaş, Doğu karışımı, Colombo karışımı, Tex Mex karışımı, Tandoori karışımı, Wok karışımı ve daha fazlası bulunmaktadır. Ayrıca, soğuk hazırlıklarınız, çorbalar, püreler, fondötenler ve soslar için tuzlu dehidre...
Almanya, Wörth Am Rhein
Bizde, özel olarak üretilmiş ve seçilmiş birçok gurme ve şarküteri ürününden seçim yapma imkânına sahipsiniz. Ürün yelpazemiz, farklı boyutlardaki Fleur de Sel tuz karışımlarından, en kaliteli yağlara, küçük hediye fikirlerine kadar uzanmakta; ayrıca özenle hazırlanmış Fleur de Sel hediye setleri ve hediye sepetleri de bulunmaktadır. Tuz karışımı şarküteri ürünlerimizin yüksek kalitesi ve zengin tadıyla sizi şaşırtmaya ve etkilemeye hazırız.
Solucione Gastronomicas Ubeda, bölgemizde güçlü bir şekilde yerleşmiş bir Alcoy firmasıdır. İlk markaların distribütörüdür. Ürünler özellikle topluluklar, kuruluşlar, - otelcilik ve restoranlar için tasarlanmıştır. Bunlar arasında: Dondurulmuş Balıklar, Deniz Ürünleri, Balık Konserve, Deniz Ürünleri, Jambonlar, Şarküteri Ürünleri, Yağlar, Tuzlama Ürünleri, İçecekler, Koyun Peyniri Karışımı vb. bulunmaktadır. Sara Ubeda Jimenez tarafından yönetilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play