Almanya, Gnarrenburg
... yapılacak tahıl, ilk adımda suya ıslatılır ve ardından filizlenmeye bırakılır. Bu süreçte, tahıl tanesinden birçok enzim serbest bırakılır; bu enzimler, örneğin proteinleri ve nişastayı parçalar. Filiz yeşil renge dönmeden hemen önce, filizlenen tahıl 35-50°C'de maltlanır (kurutulur). Bu nispeten düşük sıcaklıklarda enzimler aktif kalır. Ardından, kurutulmuş tahıl malt unu haline getirilebilir veya malt ekstresi üretimi için kullanılmak üzere öğütülebilir...
...Ruh malt tozu, öncelikle koyu ekmek ve fırın ürünlerinin üretimi için uygundur. Bu, kavrulma yoluyla değil, fermente edilmiş geleneksel bir çavdar malt unudur. Geleneksel üretim yöntemi, ürüne yoğun ve aromatik bir çavdar tadı ile tatlı-ekşi bir nota kazandırır.
Almanya, Wörrstadt
...Ekşi maya, dünyanın en eski hamur türlerinden biridir. Mısırlılar, 4000 yıl önce tahıl lapasını ekşi mayaya fermente ederek kabarık pide ekmeği yapmışlardır. Lecker’ın Organik Tam Buğday Ekşi Mayası, tüm karışık ve tam buğday ekmeklerine mükemmel bir yapı ve dolgun, taze bir tat kazandırır. Bunun bir nedeni var: • %100 Kontrol Altında Organik Üretimden Elde Edilen Çavdar Tam Buğday Unu İçindekiler: Bioland ÇAVDAR-Tam Buğday Unu* *=kontrollü ekolojik üretimden Alerjenler: Gluten Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
...Decker+Mönch GmbH & Co. KG, un, hamur işleri, tahıllar ve tahıl ürünleri üreten bir değirmendir. Decker+Mönch sunar: - Buğday, çavdar ve einkorn unu, tam buğday unu, irmik, buğday nişastası ve konvansiyonel tarım, kontrol edilen ve entegre tarım ile kontrol edilen organik tarımdan elde edilen unlar. - Fırın tohumları; tarif şablonlarına göre hazırlanmış un karışımları ve ön karışımlar. - Çeşitli müsli, mısır gevreği ve yulaf flakeleri. - Gıda tahılları, konvansiyonel tarım, kontrol edilen ve entegre tarım ile kontrol edilen organik tarımdan elde edilen tahıllar.
Almanya, Balingen
...Hobi fırıncıları için buğday unu, spelt unu ve çavdar unu gibi tüm unları bulabilirsiniz. Kendi ürettiğimiz ekmek karışımlarıyla, kendi ekmeğinizi kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ekmek yapım kurslarımızda, hem acemilere hem de ileri düzeydeki katılımcılara ekmek ve çörek yapımında önemli olanları öğretiyoruz. Değirmen dükkanımızda makarna, yumurta, bal ve reçel gibi yerel ürünler de bulabilirsiniz. Geniş tahıl yelpazemizden favori müsli'nizi de seçebilirsiniz. Birçok ürünü ayrıca www.mehlkaufen.de online mağazamızdan da temin edebilirsiniz.
Almanya, Traunstein
Unlu mamuller, kalıcı unlu mamuller, besin maddeleri, galeta unu, pane harcı, kruton, çorba malzemeleri, köfte, et köftesi, yumurta kesimi, ekmek cipsi, şıttel ekmeği, mini şıttel ekmeği, çavdar mini ekmekleri, köfte ekmeği, ekmek küpleri Pişirme; Parçalama; Kurutma; Kızartma; Karıştırma...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play