Almanya, Heidelberg
...HT Basil Flakes Type A MP yüksek sıcaklıkta işlenmiş fesleğen yapraklarıdır, aromatik özlerini korumak için titizlikle kurutulmuş ve ezilmiştir. Bu pul biberler, Akdeniz yemeklerinin, sosların ve marine işlemlerinin lezzetini artırmak için mükemmeldir.
... haline getirilir. Sebze çubukları için ideal bir dip veya birçok yemekte lezzetli bir malzeme olarak kullanabilirsiniz. Doğu lezzetlerinin dünyasına, saf ve kavrulmuş susamdan yapılan susam püremiz (Tahina) ile dalın. Tahina sadece vitamin açısından zengin değil, aynı zamanda humus için değerli bir ana malzeme ve et, balık yemekleri ve salatalar için lezzetli bir yan üründür. Tahina'nın çok yönlülüğü, dip, sos veya lezzetli bir ekmek sürme olarak da kendini gösterir.
Almanya, Bad Bramstedt
...Gyros - Yunan restoranında tercih ettiğin gibi, hızlı atıştırmalık olarak pide içinde ya da "Gyrosteller" olarak popüler. Eğer kendi gyrosunu yapmak istiyorsan, doğru baharatlara ihtiyacın var. Baharat tuzumuz ile gyros olimpiyatlarına yükselebilirsin. Tipik doyurucu gyros tadı için mükemmel ot karışımı. Vegan çeşitler için de uygundur. Basit, hızlı ve harika. Ama tipik yan yemekleri unutmamalısın - Patates kızartması ve Tzatziki. Hellas! İçerik: 230,00 g Ürün No: 802199...
Almanya, Bad Bentheim
... magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller de içermektedir. Ayrıca, limon kabuğu potasyum ve beta-karoten de içermektedir. Bu tozda limon kabuğunun hem sarı hem de beyaz kısımları kullanılmakta olup, bu da ona acı bir tat verebilir. Yüksek C vitamini içeriği ve mevcut flavonoidlerin birleşimi, bu ürünün herhangi bir öğüne sağlıklı bir ek olmasını sağlamaktadır. Bu limon kabuğu tozu, salatalar, tatlılar, fırın ürünleri ve et yemekleri gibi birçok farklı yemeğe eklenebilir. Bu taze baharat ayrıca çayda da sıkça kullanılmaktadır.
...Domates parçaları, fesleğen, kekik ile hazırlanan lezzetli domatesli karışım. - Hela Domates Mango Karışımı, 450g Domates sosları ve çorbaları, fırın ürünleri, dip soslar (mayonez, lor, yoğurt), domatesli tereyağı, domates salataları, domates-mozzarella, pizzalar, kıymalı yemekler, Akdeniz yemekleri, antipasti, chutney'ler, balık, et, kümes hayvanları için. Menülerde beyan zorunluluğu olan katkı...
... özgüdür. Almanya'da bu bitki "Yeşil Gelin" adıyla bilinmektedir. Yüksek kaliteli siyah kimyon yağımız, vücudunuz için bir wellness kaynağıdır ve özellikle soğuk kış aylarında iyi hissetmenizi sağlar. Siyah kimyon yağı ile yapılan rahatlatıcı bir buhar banyosu gerçek mucizeler yaratabilir. İçeriklerinin sağlıklı bileşimi sayesinde siyah kimyon yağı, cilt veya solunum yolu hastalıkları gibi çeşitli rahatsızlıklarda da kullanılabilir. Siyah kimyon yağını, çorbalar, peynir yemekleri, soslar veya fırın yemekleri için mutfakta çok iyi bir şekilde kullanabilirsiniz. Siyah kimyon yağı hafif bir tat verir...
...Yunanistan kıyılarındaki çıplak kayalık arazilerde küçük çiftçiler tarafından toplanan doğal olarak yetişen kekik. Doğanın Saflığı. Hava ile kurutulmuş. Kekik, güçlü ve taze, hoş bir aromaya sahiptir. Akdeniz mutfağı, sebzeler, soslar, kıymalı sos, sebzeler, domates sosu, et yemekleri için kullanılır.
Almanya, Schoenebeck
... kullanılmaktadır. Kekik, Akdeniz bölgesinde makarna, soslar veya balık ve et yemekleri için sıkça tercih edilen bir baharattır. Canlandırıcı kokusu, genel sağlık sorunlarına karşı aromaterapide de kullanılmaktadır. INCI: ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL CAS: 84604-14-8 | 8000-25-7 EINECS: 283-291-9...
...Yemeklerinize sıcak, aromatik bir hava katın, Kitchen Yoga'nın Korianderpulver ile. Bu ince öğütülmüş toz, mutfağınıza kişnişin doğal tazeliğini ve derinliğini getirir. Hint köri, baharatlı soslar ve Akdeniz yemekleri için ideal olan bu ürün, tariflerinizi zenginleştiren dengeli, fındıksı bir aroma sunar. Özel Özellikler: - Saf ve doğal: %100 saf Korianderpulver, katkı maddesi içermez. - Çok...
...İyi soğutulmuş olarak tek başına, makarna yemekleri, pizza, ızgara et veya balık, zeytin, antipasti, sürmelikler ile birlikte... Şarap Yapımcısının İpucu: Sıcak bir yaz gününü terasınızda bir kadeh rosé ile sonlandırın ve kendinizi biraz antipasti ile ödüllendirin – böylece Pfalz'dan Akdeniz yaşam tarzını doğrudan deneyimlemiş olursunuz. Üretim: Paslanmaz çelikte fermente edilmiş, 4 ay süreyle şarap mayası üzerinde olgunlaştırılmış.
Almanya, Niederkrüchten
... temel yağ olarak uygundur. Akdeniz mutfağı için farklı kalitelerde mevcuttur. Daha fazla bilgi: Zeytinyağı, zeytin ağacının olgun ve bütün meyvelerinin sıkılmasıyla elde edilir. Yağ, 20 ile 25 derece Celsius arasında sıcaklıklarda elde edilir. Yağ neredeyse renksiz veya sarımsı bir renktedir. Zeytinyağının tadı hafif ila tatlıdır. Zeytinyağı, pişirme, yemek hazırlama ve yemekleri zenginleştirme amacıyla kullanılır. Kozmetik endüstrisinde cilt yağları, saç bakım kürleri, kremler ve sabunlarda kullanılır. İlaç sektöründe yağ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play