...Fındık (13-15mm) birçok mineral madde sunar. Bunlar arasında kalsiyum, magnezyum, bakır, demir, çinko ve fosfor bulunmaktadır. Fındık yaklaşık %61 yağ içermesine rağmen, bu yağlar doymamış yağ asitleri olduğundan sağlıklıdır. Blanşe edilmiş fındık, kahverengi dış kabuğundan arındırılmıştır.
...Badem Unu İşleme
Badem, badem ağacının (Prunus dulcis) tohumudur. Bademler ağustos ayında hasat edilir. Badem unu, hasattan sonra blanşe edilmiş ve ardından öğütülmüş bademlerden yapılır.
Badem Ununun Sağlıklı Özellikleri
Bu süper gıda, düşük karbonhidrat içeriğine sahip olup, sağlıklı yağlar, proteinler, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Ayrıca, badem unu alımı, daha uzun süre tok...
Şirketimiz, Münih'te merkezi bulunan, fındık, kuruyemiş ve kuru meyve alanında premium tedarikçi ve hizmet sağlayıcıdır.
Hizmet kapsamı, satın alma, araştırma, lojistik ile kalite ve proje yönetimini içermektedir.
Premium bir satıcı olarak, size tüm hizmetleri tek bir çatı altında sunuyoruz. Siparişinizin zamanında teslimatı için taşıma lojistiğini de üstleniyoruz. Gümrük, sertifikalar ve AB ith...
„Herhangi bir ürün, evimizden çıktığında, onu çocuklarımıza güvenle sunabilmeliyiz. Ancak o zaman A.M.A. Pistazien'lerden bahsedebiliriz, çünkü kalite bizim işimiz.“
1987'den beri A.M.A. Nussveredelungsmanufaktur, Alman ve uluslararası pazar için kaliteli fıstıklar üretmektedir.
3 on yıl, en iyi kaliteyi taviz vermeden sağlama sözümüzü, sadık, uzun süreli ve değerli müşterilerimize her seferinde...
ATCO - AĞUSTOS TÖPFER & CO. (GmbH & Co.) KG, müşterilerine gıda ve yem maddeleri alanında sistem sağlayıcısı olarak her şeyi tek elden sunan geleneksel bir aile şirketidir: İthalat, depolama, ambalajlama ve lojistik. Şu anda şirket yaklaşık 400 çalışan istihdam etmektedir. Müşterileri arasında önde gelen Avrupa perakende ve indirim şirketleri ile gıda ve yem maddeleri endüstrisi bulunmaktadır. ATC...
...Nitelikler:
Tam çekirdekler (blanşe edilmiş veya kabuklu)
Kabuklu
Türler:
Tam çekirdekler (İran)
A Grubu (koyu yeşil)
B Grubu (yeşil)
C Grubu (açık yeşil)
D Grubu (açık yeşil / sarımsı)
E Grubu (sarı)
Bölünmüşler
F Grubu (koyu)
H Grubu (açık)
Kabuklu (İran)
30/32 ons başına
28/30 ons başına
26/28 ons başına
24/26 ons başına
22/24 ons başına
20/22 ons başına
18/20 ons başına
Kabuklu (ABD)
Extra Large: 20 veya daha az ons başına
Large: 21-25 ons başına
Medium: 26-30 ons başına
Small: 31 veya daha fazla ons başına
İşleme dereceleri:
Granül, çeşitli boyutlar (kızartılmış da dahil)
Un ve Püre...
...Bu hat, KODUKO / KODUKÜ tipi sürekli pişirme ve soğutma sistemlerinin kanıtlanmış teknolojisine dayanmaktadır. Sistemde pirinç ve makarna ürünleri pişirilmekte, ayrıca sebzeler blanşe edilmektedir.
...Biyo-Öğrenci Karışımı Logolu
İçerik: Biyo-Öğrenci Karışımı: Kuruyemiş karışımı* %50 (değişken ağırlık oranlarında: Fındık*, Blanşe badem*, Badem*, Kaju fıstığı*, Ceviz*), Kuru üzüm* %40, Yer fıstığı* %10; Minimum miktar 1000 adet. Raf ömrü 10 ay. İçerik miktarı yaklaşık 15 g. Ambalaj tipi Folyo, şeffaf veya beyaz. Boyut L 90 x B 70 mm. Reklam alanı kesim şemasına göre. Teslim süresi baskı onayından itibaren yaklaşık 3-4 hafta. Baskı türü Dijital baskı.
Fırıncılık, çikolata, dondurma ve müsli sektörleri için 50 yılı aşkın süredir fındık işleme konusunda uzmanız. Her türlü dilimlenmiş, doğranmış, kavrulmuş ve blanşe edilmiş fındık ürünleri özelleştirilebilir.