Almanya, Bad Bramstedt
...Aromatik Tzatziki baharat karışımımız, ızgara yemekler, ekmek, çiğ sebzeler, fırın patatesler ve etlerle birlikte harika bir lezzet sunar. Lor peyniri, yoğurt veya krema ile karıştırın ve isteğe bağlı olarak baharatlı veya taze salatalık, ince küpler halinde doğranmış ekleyin. Bir süre buzdolabında bekletmek aromayı yoğunlaştırır. Gyros, ızgara et veya ızgara sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar, tipik Yunan lezzeti. İçerik: 60,00 g Ürün No: 390955...
...öğütülmüş Her ekmeği değerli kılan bir ekmek baharatı. Bugünlerde birçok insan ekmek yapmayı yeniden keşfetti. Ekmek yapmak zor değil ve ona biraz farklılık katmak için, ekmek geliştiricimizle birlikte, tipik orijinal lezzeti de elde edebilirsiniz. Bu ekmek baharatı çok yönlüdür ve basit bir maya beyaz ekmeği geliştirmek veya güçlü ve koyu tam buğday ekmeğini zenginleştirmek için kullanılabilir. Ayrıca kestane, nohut, mercimek, karabuğday, teff, soya unları gibi özel unlarla da bu baharat gerçek bir zenginliktir.
Almanya, Heidelberg
..."Siyah kimyon" olarak da adlandırılan nigella tohumları, Antik Çağ'da karabiber yerine kullanılmıştır. Kokusu anason veya muskatınkini hatırlatır. Ezildiğinde kimyon kokusunu andırır. Üst malzeme olarak, kaplama olarak veya ekmek, tahıl karışımı, iç harç veya şarküteri ürünlerine dahil edilerek kullanılır.
... soslar arasında ayrım yapıyoruz. Ekmek Marineleri: Ekmek ve küçük hamur işleri için sürmek üzere su bazlı baharat marineleri. Ayrıca tuz oranı düşük olduğundan hamurlara da en iyi şekilde entegre edilebilir. Ekmek Üstü Soslar: Ekmek ve küçük hamur işleri için sürmek üzere yağ bazlı baharat marineleri. Yüksek kaliteli kuru baharatlar alanında, her sektörden gıda üreticileri için birkaç yüz farklı karışım sunuyoruz. E-posta: info@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 İnternet: www.hela.eu...
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Malzemeler: Pizza/domates pul biber (domates püresi konsantresi, mısır nişastası), köri (kişniş, zerdeçal, çemen, biber, kimyon, zencefil, sarımsak, pirinç unu, tuz), biber, baharat karışımı (havuç, yer elması, maydanoz, taze soğan, kereviz), havuç, sarımsak, domates, soğan, deniz tuzu, pul biber (hardal ve susam izleri içerebilir) Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Şimdi ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play