Almanya, Bad Bramstedt
...Aromatik Tzatziki baharat karışımımız, ızgara yemekler, ekmek, çiğ sebzeler, fırın patatesler ve etlerle birlikte harika bir lezzet sunar. Lor peyniri, yoğurt veya krema ile karıştırın ve isteğe bağlı olarak baharatlı veya taze salatalık, ince küpler halinde doğranmış ekleyin. Bir süre buzdolabında bekletmek aromayı yoğunlaştırır. Gyros, ızgara et veya ızgara sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar, tipik Yunan lezzeti. İçerik: 60,00 g Ürün No: 390955...
...öğütülmüş Her ekmeği değerli kılan bir ekmek baharatı. Bugünlerde birçok insan ekmek yapmayı yeniden keşfetti. Ekmek yapmak zor değil ve ona biraz farklılık katmak için, ekmek geliştiricimizle birlikte, tipik orijinal lezzeti de elde edebilirsiniz. Bu ekmek baharatı çok yönlüdür ve basit bir maya beyaz ekmeği geliştirmek veya güçlü ve koyu tam buğday ekmeğini zenginleştirmek için kullanılabilir. Ayrıca kestane, nohut, mercimek, karabuğday, teff, soya unları gibi özel unlarla da bu baharat gerçek bir zenginliktir.
Almanya, Heidelberg
..."Siyah kimyon" olarak da adlandırılan nigella tohumları, Antik Çağ'da karabiber yerine kullanılmıştır. Kokusu anason veya muskatınkini hatırlatır. Ezildiğinde kimyon kokusunu andırır. Üst malzeme olarak, kaplama olarak veya ekmek, tahıl karışımı, iç harç veya şarküteri ürünlerine dahil edilerek kullanılır.
Bulgaristan, Otets Paisievo
... akışkan yağlı bir sıvıdır; eski fırıncılar bu baharatı ev yapımı ekmek pişirmek için kullanır. Kişniş uçucu yağı, kozmetik, tıp, aromaterapi, gıda ve ilaç sanayisi ile çay diyetinde kullanılır. Yöntem: Kişniş uçucu yağı, tohumların veya nadiren yeşil kütlenin buhar distilasyonu ile elde edilir. Koruyucu madde içermez, diğer yağlarla karıştırılmamıştır, %100 doğal ürün garantilidir. Aroma: Tatlı...
... soslar arasında ayrım yapıyoruz. Ekmek Marineleri: Ekmek ve küçük hamur işleri için sürmek üzere su bazlı baharat marineleri. Ayrıca tuz oranı düşük olduğundan hamurlara da en iyi şekilde entegre edilebilir. Ekmek Üstü Soslar: Ekmek ve küçük hamur işleri için sürmek üzere yağ bazlı baharat marineleri. Yüksek kaliteli kuru baharatlar alanında, her sektörden gıda üreticileri için birkaç yüz farklı karışım sunuyoruz. E-posta: info@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 İnternet: www.hela.eu...
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Malzemeler: Pizza/domates pul biber (domates püresi konsantresi, mısır nişastası), köri (kişniş, zerdeçal, çemen, biber, kimyon, zencefil, sarımsak, pirinç unu, tuz), biber, baharat karışımı (havuç, yer elması, maydanoz, taze soğan, kereviz), havuç, sarımsak, domates, soğan, deniz tuzu, pul biber (hardal ve susam izleri içerebilir) Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Şimdi ...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Cevizli Zencefilli Ekmek 250g, Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu, su, %5 ceviz, taze yumurta, taze tereyağı, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason baharatı, kakule, tarçın, karanfil. Gluten içerir, yumurta ve kabuklu yemiş izleri içerebilir. Serin ve sıcaklıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100g ürün için enerji bilgileri Enerji 1376 KJ / 329 Kcal Yağ...
Fransa, Renaison
...Böyle güzel kırmızı baharatı çok seviyoruz; bu baharat, meyve ve limon aromaları getiriyor. Dips veya ekmek baharatlamak için kullanıyoruz; Akdeniz mutfağının vazgeçilmez bir parçasıdır. Menşei: Türkiye Kalite: ince öğütülmüş...
... kullanılmadan ve sadece doğal malzemelerle yapılmaktadır, bu nedenle etin belirgin tatlarını tatmak isteyen müşteriler için uygundur. Karışımlarımızın yanı sıra, klasik aromalı paneleme için 50 farklı tat sunmaktayız. Şirketimiz, biber, adaçayı, fesleğen, kekik, soğan, sarımsak, domates tozu, granül ve flake, zerdeçal, köri, kara ve beyaz biber, rezene tohumu, kişniş, nane, patates ve daha birçok baharatı ithal ve ihraç etmektedir; ayrıca ürünlerimiz yüksek kalitede olup koruyucu maddeler içermez.
Bölgeden baharatlar ve fırın tohumları sunuyoruz, ayrıca uluslararası ürünler de mevcut. İyi kalite, hızlı hizmet ve rekabetçi fiyatlar bizi öne çıkarıyor. Ekmek baharatı her zaman taze öğütülür.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play