Almanya, Heidelberg
...Bu hardal tohumları, soslara, soslara ve beyaz veya kırmızı etlere taze ve baharatlı lezzetlerini katacaktır. İnce çam fıstığı tadı da sebze bazlı tüm yemeklerle iyi gidecektir.
Almanya, Nürnberg
...Hardal tohumları genellikle toz haline getirilir veya turşu, marine sosları, salata sosları ve soslarda bütün olarak kullanılır. Ayrıca, yemek pişirmede yaygın olarak kullanılan ve çeşitli rahatsızlıklar için geleneksel bir tedavi olarak kullanılan hardal yağı yapmak için de kullanılır.
Almanya, Bad Bentheim
... tohum, sebzeleri turşulamak (örneğin, kornişon) ve hardal hazırlamak için toz halinde kullanılır (kaba hardal için ayrıca hardal tohumu parçaları ile birleştirilir). Hardal tohumları, hardala keskin tadını veren sinalbin maddesini içerir. Ancak sarı hardal tohumunda siyah hardaldan daha az sinalbin bulunur, bu da sarı hardal tohumundan yapılan hardalların genellikle daha hafif bir tada sahip olmasına...
...Kitchen Yoga'nın kahverengi hardal tohumlarının güçlü baharatını keşfedin. Bu aromatik tohumlar, sağlam, hafif acı tadıyla tanınır ve mutfaklarınıza otantik bir baharat katmaktadır. Hint köri yemekleri, ev yapımı marinadalar ve baharatlı soslar için ideal olan bu tohumlar, yemeklerinize lezzetli bir derinlik kazandırır. Özel Özellikler: Saf ve doğal: %100 saf kahverengi hardal tohumları, katkı...
Almanya, Lüdenscheid
...Not: KEREVİZ, HARDAL, SUSAM, Badem ve FISTIK izleri içerebilir Kullanım: Hint köri yemekleri, Chutney'ler, Kuzey Afrika balık ve et yemekleri, güveçler, sebze yemekleri, ekmek Şimdi "Çemen Tohumu" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanın. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi ayrıca Özel Marka, büyük paketlerde ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
... rekabete rağmen, IMARTI dünya genelindeki hardal pazarında kendine yer bulmaktadır. Çünkü IMARTI'de hardal tohumları, tüm IMARTI ürünleri gibi, Avrupa organik standartlarına göre yetiştirilmekte ve işlenmektedir. Bu süreçte, tarımdan işleme kadar en son teknolojilere ve SATAKE firmasının en yeni makinelerine güveniyoruz. Bu makineler dünya çapında iyi bir üne sahiptir ve hassas ürünlerimizi en yüksek özenle işlemektedir. Yüksek BİO kalitemizi sürekli yüksek bir seviyede tutmak için, hardal tohumları, tüm IMARTI ürünleri gibi, her üretim aşamasından sonra kontrol edilmektedir. Böylece...
Almanya, Schoenebeck
...Biyo yağ, olgun kanola bitkisinin tohumlarından soğuk presleme yöntemiyle elde edilir. Hasat sonrası elde edilen kanola tohumları küçük siyah kahverengi tanelerdir. Yaklaşık %40 yağ içeriğine sahiptirler. İyi bir temizlikten sonra, değirmende kırılırlar. Tohumların iki kez preslenmesi ve düşük sıcaklıklarda, kimyasal maddeler olmadan yoğun bir filtrasyon ile, biyo kanola yağının büyük bir kısmı elde edilebilir. Biyo kanola yağı (Biyo kanola tohumu yağı), karakteristik meyvemsi ve otumsu bir koku ve tada sahip sarı bir sıvıdır.
Almanya, Hamburg
...çorbalar, pilav yemekleri, soslar ve çorbalar için ideal bir ısıtıcıdır. Acılık ölçeğinde 1 - 10 arasında Cayenne, 7 - 8 acılık derecesine ulaşır. İçindekiler: Cayenne biberi Alerjisi olanlar için not: Kabuklu yemişler, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 40 g beyaz teneke kutuda...
...Hartmann & Popp (GmbH&Co.KG) dünya genelinde yağ tohumları, fırın tohumları, baharatlar, baklagiller, tahıllar ve tahıl gevrekleri gibi gıda hammaddeleri için bir ticaret evidir. Baharat segmentindeki odak noktalarımız hardal tohumu ve çemen tohumu üzerindedir. Ofisimiz ve depomuz Hamburg Limanı'nda bulunmaktadır. Aynı yerde temizlik makineleri ve paketleme tesisleri de kullanmaktayız...
Diğer Ürünler
Çemen tohumu
Çemen tohumu
...taneli veya tamamen sıradışı... gerçekten lezzetli! Hardal çeşitlerimizin üretimi, kendi derin kuyu suyumuzla doğal bir soğuk öğütme yöntemiyle gerçekleştirilmektedir. Günlük taze öğütülen hardal tohumları, yağsız bırakılmadığı için tüm önemli tat bileşenleri ve uçucu yağlar hardal tohumunda kalmaktadır. 200'den fazla hardal çeşidini keşfedin; incir hardalı, bal hardalı, bira hardalı, acı hardal...
Almanya, Bayern-Schierling
...Rudolf Moser'in premium hardal çeşitleri, doğal malzemelerden, eski bir tarifle Schierling hardal imalathanesinde üretilmektedir. Özel, ince lezzeti, 125 yıllık bir öğütme yöntemiyle işlenen, özellikle nazik bir şekilde öğütülmüş hardal tohumları garanti eder. Sadece seçkin malzemeler ve taze horseradish, her premium hardalın baharatlı notalarını tamamlar!
Baharat ham maddelerinin işlenmesi (örneğin hardal tohumları, kimyon, kişniş), hardal unlarının üretimi, yağların çıkarılması (örneğin hardal yağı) ve tuz ürünleri ile kurutulmuş sebzelerin dağıtımı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play