... alternatif bir tatlandırıcıdır. Ayrıca, gastronomi alanında da agave koyu şurubu, örneğin kokteyller için sıkça kullanılmaktadır.
Meksika'da farklı agave türlerinden üretilen hammadde, esasen fruktozdan (yaklaşık %80) oluşmakta olup, glikoz da içermektedir ve bu nedenle çok düşük bir glisemik indekse sahiptir. Agave koyu şurubu genellikle şekerin yerine kullanılmakta olup, özellikle veganlar tarafından balın yerine de sıkça tüketilmektedir. Bal ürününden biraz daha tatlıdır.
BİO Agave Şurubu hızlı bir şekilde çözünür ve farklı renk tonları ve farklı...
... olabilir. DE değeri ne kadar yüksekse, glikoz zincirleri o kadar kısa olur ve dolayısıyla maltodekstrin o kadar tatlıdır. DE değeri 10'a kadar olan maltodekstrinler tatlı olmayanlar olarak kabul edilir. DE değeri 20'nin üzerinde olduğunda, o kadar tatlıdır ki artık maltodekstrin olarak adlandırılamaz. O zaman glikoz şurubu olarak adlandırılır.
Tapioka nişastasından Maltodekstrin DE-10
Bu...
1935 yılında Lecker ailesi, Bavyera'nın Furth im Wald şehrinde kendi adı altında kabartma tozu üretmeye başladı. 1997 yılında, bir halef olmadığı için işletme bizler tarafından devralındı ve o zamandan beri Rheinhessen'deki Wörrstadt'ta aile işletmesi olan Lecker’s Bio Manufaktur, doğal unlu mamuller ve malzemeler üretmektedir. Ürün yelpazesi o zamandan beri sürekli olarak geliştirilmiş ve - her z...
...Malt özü, tamamen doğal olan ve esasen bira yapımında ve fırın ürünlerinde kullanılan Malt'tan yapılan bir son ürünüdür. Malt özü, büyük ölçüde maltoz, dekstrin, glikoz ve fruktoz gibi farklı şeker türlerinden oluşur. İçerikler, sağlığa faydalı doğal şekerler, proteinler ve mineraller açısından zengindir.