No results

Sonuç bulunamadı
"pastacılık endüstrisi için ..."

Ürün için "pastacılık endüstrisi için aroma ve"
Karamel
Karamel karışımı...
Un ithalat-ihracatı
Un ithalat-ihracatı...
CAPRESE
Pastörize yumurta karışımı, saf çikolata parçaları, çiğ badem, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, badem unu, acı kakao 22/24%, pişirme.
Bisküvi Levhaları
En iyi sonuçları sağlamak için tasarlanmış geniş kek kalıbı yelpazemizi keşfedin. İster sarma ister kesme için, projeniz için ideal tabanı bulun.
Kızartılmış hamur işleri - Elmalı çörekler, Quark topları & Tatlı pretzel
Şık varyasyonlarda lezzetli kızartılmış hamur işleri...
krem şanti - pastacılık için krem şanti tozu
1lg 'lık ve 10 kg'luk paketler halinde, pastacılık için kullanılan krem şanti tozu.
Soslar
Kayalık glazürler, ayna glazürler, sihirli glazürler, drip cake için glazürler... Keklerinizi, tatlılarınızı, kurabiyelerinizi ve cupcake'lerinizi ger...
Kruvasan Unu
W: 320 - 330. Seçilen İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen patent unu. Laminasyon, katlama ve açma gerektiren hamurlar üretmek ...
Brüksel Waffle Karışımı
5 kg karışım torbaları (153 bitmiş waffle) 140 torbadan oluşan palet.
Her şey sosis hakkında Pratik kullanım için pratik çözümler
Uzman danışmanlarımız, her zaman süreçlerinizi sistem teknolojisi ile birlikte göz önünde bulunduracak, kasaplık mesleğinden eğitimli ve deneyimli tek...
Katmanlı Tuval - Fırın
Fırın sanayicileri tarafından kullanılan bezler, bu sektörün en büyük ekipman üreticileri ile işbirliği içinde geliştirilmiştir. Ayrıca, 'artisan' f...
Ürün için "pastacılık endüstrisi için aroma esanslar"
DOĞAL KOKOS AROMASI
Tropiklerin kokusuyla dolu farklı hindistancevizi notalarımız, her türlü uygulamaya lezzetli bir ton katacaktır. Sütlü, kremalı veya kavrulmuş notalar...
Karamel
Karamel karışımı...
Bisküvi Levhaları
En iyi sonuçları sağlamak için tasarlanmış geniş kek kalıbı yelpazemizi keşfedin. İster sarma ister kesme için, projeniz için ideal tabanı bulun.
BABÀ KEK
Un "O", pastörize yumurta karışımı, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, şeker, bira mayası, tuz. İÇ DOLGU: Krema, ekşi vişne. ISLATMA: Su, şeker, rom...
Agar
Sıcaklığa, asiditeye ve egzotik meyvelerin enzimlerine (ananas, papaya, kivi…) dayanıklı jeller veya köpükler hazırlamak için idealdir. Ayrıca, soğuk ...
Her şey sosis hakkında Pratik kullanım için pratik çözümler
Uzman danışmanlarımız, her zaman süreçlerinizi sistem teknolojisi ile birlikte göz önünde bulunduracak, kasaplık mesleğinden eğitimli ve deneyimli tek...
Katmanlı Tuval - Fırın
Fırın sanayicileri tarafından kullanılan bezler, bu sektörün en büyük ekipman üreticileri ile işbirliği içinde geliştirilmiştir. Ayrıca, 'artisan' f...
Pastalar
CBC & Business Eğitim Merkezi'nde misyonumuz, yaratıcılığınızı uyandırmak ve kariyerinizde yeni ufuklara doğru sizi yönlendirmek için en etkili araçla...
Kozmetik Ürün Üretimi - MARGARİNLER
Hammadde seçimi, elde edilmek istenen ürünün amacı ve işlevine göre müşteri ile koordine edilmektedir. Kendi özel markanızı oluşturmak için, kapsamlı...
AFNOR protokolüne göre uçucu yağların kromatografik analizi
Referans Protokolleri Aromatik yağların analizi oldukça karmaşık bir süreçtir. Bu nedenle AFNOR, bu analitik prosedürleri standartlaştırmaktadır. Bu p...
Mini Portakal Hamurları
Pastacılık üretimi ve tedariki...
Kruvasan Çeşitliliği - Dolsuz Kruvasanlar
Nazik yaprak çeşitliliği hafif tereyağı tadıyla...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play