...Kakule (Elettaria cardamomum)
Kakule, tropik bölgelerde, özellikle Hindistan'ın yüksek kesimlerinde ve çevresindeki ülkelerde yetişir. Bu baharat zencefil ile ilişkilidir ve genellikle Hint ve Orta Doğu yemeklerinde kullanılır. Baklaları yeşil olup, aromaları veren siyah tohumlar içerir. Kakulenin lezzetli, tatlı ve keskin bir kokusu vardır.
Kakulenin tadı
Kakule, bergamot, limon ve kafur gibi...
...Chai Çayı, Masala Chai olarak da bilinir, Hindistan'a özgü geleneksel bir baharat karışımıdır ve artık Almanya ve tüm Avrupa'da en popüler çaylardan biri haline gelmiştir.
Geleneksel karışımlarımız, Hindistan'daki gibi, tarçın, anason, kakule, zencefil, karabiber ve karanfil içermektedir.
Genellikle, Hindistan'da olduğu gibi, siyah çay, bal, şeker ve süt ile birlikte hazırlanır.
Karışımlarımızı deneyin! İster baharat karışımı olarak, ister çay ile kombinasyon halinde, sizin için özel olarak geliştirilmiş farklı tariflerimiz var!
...taze meyve ve sebzeler, tohumlar ve daha birçok ürün mevcuttur.
1. Domates / Çeri Domates / Plak Domates
2. Yeşil, Sarı, Turuncu, Kırmızı Biber
3. Yeşil Biber
4. Yeşil Fasulye
4. Bamya
5. Orta Boy Yuvarlak Siyah Patlıcan / Uzun Beyaz Patlıcan.
6. Pancar
7. Yeşil Kabak / Marrow
8. Patates
9. Havuç
10. Salatalık
11. Kırmızı / Beyaz Soğan
12. Beyaz / Kırmızı Lahana
13. Brokoli
14. Karnabahar
15. Kereviz
16. Tatlı Mısır
17. Kara Lahana
18. Marul (Buzdağı / Romaine)
ve daha birçok şey.
lütfen daha fazla bilgi için geçerli e-posta adresinizle iletişime geçin.
... 1001 Gece’dir. Tüm baharatları sütle kaynatın ve bu baharatlı sütü sade, siyah çayda veya kahvede keyifle tüketin. İnce öğütülmüş haliyle Arap kahve baharatı, krema ile baharatlı bir tat verir.
Ürün Ağırlığı: 42 g...