Almanya, Bad Bentheim
... tütsülenmiş Schwabisch tuzudur. Bir tütsüleme döngüsünde maksimum 150 kg tuz tütsülenebilir. Bu işlem 2 ila 3 kez yapılabilir, ardından tüm tesisin sökülüp temizlenmesi gerekir, böylece katran ve kurum gibi tüm kalıntılar temizlenebilir. Bu, bu parçacıkların nihai üründe bulunmaması için çok önemlidir. Tat ve kullanım Çam ve kayın ağacının karışımı, yoğun bir tütsü aroması sağlar. Schwabyalı tütsülenmiş tuz, yumurta yemekleri, güveçler ve mercimek ile sosis gibi tipik Schwabyalı yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar. Tütsülenmiş tuzumuz doğal bir üründür. Doğal varyasyonlar...
...Doğal domuz bağırsaklarımız, taze, tütsülenmiş ve kuru sosisler için idealdir. Tek tip boyut ve şekil, tutarlılık ve minimum atık sağlar. Bağırsağımızın tamamı doğal olduğundan, tam doğru direnci sunan nazik ve sert bir ısırık sunar. Ayrıca, şeffaf oldukları için sosisinizin kaliteli malzemelerini kolayca vurgularlar. Avrupa'da satış için her türlü koyun ve domuz bağırsaklarını ihraç ediyoruz ve hızlı teslimat sağlıyoruz.
... yapıyoruz. Ekmek marineleri: Ekmek ve bisküvileri kaplamak için su bazlı baharat marineleri. Ayrıca hamurlara işlemek için de idealdir, çünkü tuz miktarı azaltılır. Ekmek kaplamaları: Ekmek ve bisküvileri kaplamak için yağ bazlı baharat marineleri. Yüksek kaliteli kuru baharatlar alanında, tüm sektörlerden gıda üreticileri için birkaç yüz farklı karışım sunuyoruz. E-posta: info@hela.eu Telefon: +49 4102 496-0 İnternet: www.hela.eu...
Almanya, Rosshaupten
...C&P Group, tüm baharatlar için bir dizi duman yoğunluğu sunmaktadır. Kayın, elma, kiraz veya karışık odun olarak mevcuttur Baharatlar: Tütsülenmiş Tütsülenmiş Baharatlar: Kaynar Tuz Farklı Duman Yoğunlukları: Tütsülenmiş...
Eşleşen ürünler
Baharatlar
Baharatlar
Diğer Ürünler
Baharatlar
Baharatlar
Almanya, Berlin
... odunu ile tütsülenir. Ayrıca, tuz tütsüleme süreci boyunca her saat başı çevrilir. Bu çalışmanın sonucu, eşsiz ve yoğun tadı ile Smoky Salt'tır. Smoky Salt - sıradan bir dumanlı tuz değil: Smoky Salt, piyasada bulması oldukça zor olan bir dumanlı tuz çeşididir. Bunun nedeni, çok uzun süren tütsüleme süreci ve yalnızca deniz tuzu ile kayın odunu dumanından oluşan malzemelerdir. Ancak en çok satılan dumanlı tuzlarda, tütsülenmiş tadını taklit etmek için yapay aromalar kullanılmaktadır. Ayrıca, genellikle paprika, şeker, karabiber, köri ve diğer baharatların eklenmesi de yaygındır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play