...Sel Fou'muzu keşfedin, yemeklerinizi lezzet patlamasıyla zenginleştiren cesur ve lezzetli bir karışım. Bu eşsiz tuz, Île de Ré'nin iri tuzunun mineral zenginliğini özenle seçilmiş çeşitli baharatlar ve otlarla birleştirir. Kalite İçin Malzemeler: Iri Gri Tuz (Île de Ré): Doğal bir deniz tuzu, mineral açısından zengin, otantik ve saf bir tat sunar. Paprika: Hafif tütsülenmiş tatlı bir nota ekler...
İsviçre, Wollerau
... Dondurma Sebzeler sönük ve kuru hale gelir, etin rengi değişir ve bozulur, balık ise kokmaya başlar. Konserveleme Konserveleme sürecinde kalite kontrol eksikliği, konserve gıdaların kontamine olmasına neden olabilir ve bu da ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Tütsüleme Yapay duman, tütsülenmiş et veya balıkta bulunan yüksek düzeydeki polikiklik aromatik hidrokarbonlar (PAH'lar) nedeniyle...
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana maya (doğal maya 0 numaralı yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, mantar, tütsülenmiş scamorza, grana.
Almanya, Bad Bentheim
... tütsülenmiş Schwabisch tuzudur. Bir tütsüleme döngüsünde maksimum 150 kg tuz tütsülenebilir. Bu işlem 2 ila 3 kez yapılabilir, ardından tüm tesisin sökülüp temizlenmesi gerekir, böylece katran ve kurum gibi tüm kalıntılar temizlenebilir. Bu, bu parçacıkların nihai üründe bulunmaması için çok önemlidir. Tat ve kullanım Çam ve kayın ağacının karışımı, yoğun bir tütsü aroması sağlar. Schwabyalı tütsülenmiş tuz, yumurta yemekleri, güveçler ve mercimek ile sosis gibi tipik Schwabyalı yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar. Tütsülenmiş tuzumuz doğal bir üründür. Doğal varyasyonlar...
İspanya, Guardamar Del Segura
...GURME ÜRÜN Deniz tuzu ve baharat karışımı ile hazırlanmış baharat İçindekiler: Deniz tuzu (90%), baharat karışımı (10%): (pembe biber, hibiskus ve tütsülenmiş biber). Tavsiyeler: Deniz ürünlerini, carpaccio, pembe sos, Galisya usulü ahtapot, etler ve balıklar için mükemmel bir şekilde tatlandırmak için idealdir. 100 g için besin bilgisi: Enerji değeri: 121 Kj/29 Kcal. Yağlar: 1,2 g, bunların doymuş olanları: 0,2 g. Karbonhidratlar: 2,0 g, bunların şekerler: 0,9 g. Proteinler: 1,4 g. Tuz: 84,9 g. %100 geri dönüştürülebilir karton silindirik tuzluk 100 g.
İtalya, Salerno
...Sadece en iyi taze yakalanmış hamsileri seçiyoruz, geleneksel zanaat gereği işlenmek için en uygun olanları, tuz altında olgunlaşmanın Cetara'nın en otantik tadını vermesiyle.
Fransa, Paris
... depolanan tuz, tüm iz elementlerini ve minerallerini korur. 140 saat boyunca soğuk beech odun dumanında tütsülenmesi, ona derin bir tat kazandırır. %100 beech odunuyla tütsülenmiş deniz tuzu. Aromasız ve yapay renklendirici içermeyen doğal soğuk tütsüleme. İyotsuz, florursuz tuz. Et veya balık ızgarası üzerinde son dokunuş olarak harika.
...Doğal domuz bağırsaklarımız, taze, tütsülenmiş ve kuru sosisler için idealdir. Tek tip boyut ve şekil, tutarlılık ve minimum atık sağlar. Bağırsağımızın tamamı doğal olduğundan, tam doğru direnci sunan nazik ve sert bir ısırık sunar. Ayrıca, şeffaf oldukları için sosisinizin kaliteli malzemelerini kolayca vurgularlar. Avrupa'da satış için her türlü koyun ve domuz bağırsaklarını ihraç ediyoruz ve hızlı teslimat sağlıyoruz.
Fransa, Cournon D'auvergne
...Bettrave*(%62), elma*, domates*, elma sirkesi*, soğan*, sızma ayçiçek yağı*, pirinç unu*, tuz, tütsülenmiş paprika*(%0,6), kişniş*. *Organik Tarım ürünleri - Alerjen Veganlar için uygundur Kullanım önerileri Taze veya kızarmış ekmek dilimlerine, kuru meyvelere (üzümlü ekmek, incirli ekmek...) veya sade olarak sürmek için idealdir. Tüketimden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin...
Fransa, Carquefou
...Yarım tuzlu ürün yelpazemiz, klasik salamura ürünlerini, yani diz, göğüs, omuz... ve eski usul tütsüleme ile sunmaktadır. Ayrıca kış yemekleri hazırlamak için kitler, lahana turşusu çeşitleri, küçük tuzlu mercimek, güveç, şeytan usulü omuz vb. içermektedir. Eski usul tütsülenmiş bonfile ile samimi anları da unutmuyoruz.
... yapıyoruz. Ekmek marineleri: Ekmek ve bisküvileri kaplamak için su bazlı baharat marineleri. Ayrıca hamurlara işlemek için de idealdir, çünkü tuz miktarı azaltılır. Ekmek kaplamaları: Ekmek ve bisküvileri kaplamak için yağ bazlı baharat marineleri. Yüksek kaliteli kuru baharatlar alanında, tüm sektörlerden gıda üreticileri için birkaç yüz farklı karışım sunuyoruz. E-posta: info@hela.eu Telefon: +49 4102 496-0 İnternet: www.hela.eu...
Almanya, Rosshaupten
...C&P Group, tüm baharatlar için bir dizi duman yoğunluğu sunmaktadır. Kayın, elma, kiraz veya karışık odun olarak mevcuttur Baharatlar: Tütsülenmiş Tütsülenmiş Baharatlar: Kaynar Tuz Farklı Duman Yoğunlukları: Tütsülenmiş...
Eşleşen ürünler
Baharatlar
Baharatlar
Diğer Ürünler
Baharatlar
Baharatlar
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Balıklarımızın çok hızlı kesimi, hayvan acısını azaltan ve karşılaştırılamaz bir et kalitesi ile uzun süreli saklama imkanı sunan geleneksel Japon IKEJIME tekniğine göre yapılmaktadır. Sashimi tarzında dilimlenmiş tütsülenmiş alabalık, en güzel filetlere özenle seçilmektedir. Bu filetlere, kılçıkları temizlenmiş, kuru tuz ile tuzlanmış ve hafifçe kayın ağacı ile tütsülenmiştir. Somondan daha az...
Fransa, Mietesheim
... katmak için idealdir. İçindekiler: Horseradish kökleri, su, ayçiçeği yağı, buğday nişastası, sirke, tuz, modifiye nişasta, asidik maddeler: sodyum asetat, sitrik asit, kalınlaştırıcı: xanthan sakızı, doğal aromalar, koruyucular: potasyum sorbat, sodyum disülfid, renklendirici: titanyum dioksit. Ayrıca 35g'lık kavanozda, 200g'lık kutuda ve 1kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Tunus, Hammam Sousse
...herkesin ihtiyaç duyduğu metabolizmanın çok daha hızlı çalışmasını teşvik eder. Geleneksel Harissa Malzemeleri: - Kurutulmuş ve tütsülenmiş biberler - Ayçiçek yağı - Sarımsak - Kişniş - Tuz Menşei: Tunus Ambalaj: 200gr Cam Kavanoz Tat: Baharatlı...
...Tuz ve baharatlarla işlenmiş, meşe odunu ile hafifçe tütsülenmiş. Carbonara, amatriciana gibi makarna yemeklerini tatlandırmak ve her türlü makarna sosuna lezzet katmak için mükemmeldir.
Fransa, Ham
... sağlamaktadır. Tarif fikri: Dereotlu Izgara Somon Malzemeler: 4 dilim somon 2 yemek kaşığı dereotu tohumu 1 limonun suyu Tuz ve karabiber damak tadına göre 2 yemek kaşığı zeytinyağı Referans: AR803824 Ean13: 3760306803824...
İspanya, Cox (alicante)
...Taponlar, aynı zamanda kapari olarak da bilinir, sapların meyvesidir. Saplar gibi, su, tuz ve sirke karışımında turşu yapılır. Küçük çaplı ve oval bir şekle sahip olan taponlar, somon, morina ve palamut gibi tütsülenmiş bir tabakla eşlik etmek için ideal turşudur. Ayrıca, taponlar Akdeniz salatası, tartar, carpaccio ve balıklarla da birleştirilebilir. Son olarak, bu turşunun düşük kalori içeriği de belirtilmelidir.
...695ml kapasiteli pratik bir saklama camı. Hava geçirmez bir şekilde kapatılabilir ve bu nedenle çok yönlü kullanılabilir. Gıda, baharatlar, tütsülenmiş ürünler, banyo tuzu, otlar, tuz, şekerlemeler, şeker, vb. için uygundur. Ürün numarası: 410009A Yükseklik: 15 cm Çap: 10 cm...
İspanya, Madrid
...Amacımız, İspanyol mutfağının en temsilci ürünleri aracılığıyla İspanya'nın ruhunu, geleneğini ve tadını iletmektir: Guijuelo (Salamanca) İber Jambonu, Jaén Soğuk Sıkım Zeytinyağı, Rioja, Ribera del Duero ve Toro Menşeli İspanyol Kırmızı Şarapları ve Sierra Nevada Tütsülenmiş Tuz. Alma of Spain, 2014 yılında, İspanya'nın ruhunu, geleneğini, tadını ve kültürünü eşsiz bir mutfak aracılığıyla dünyaya tanıtma hayaliyle kurulmuş bir aile projesidir.
Fransa, Saint-Malo
... tereyağı sevenler için, istedikleri nem oranı ve tuz ile üretim yapmaktadır. Kullanılan süt, Rennes ile Güney Manche arasında bulunan çiftliklerden gelmektedir. Her yıl 240 ton tereyağı üretmektedir. Jean-Yves Bordier, tereyağını 17 farklı ülkeye ihraç etmekte ve dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Ürün ve hizmet yelpazesi: Tuzsuz tereyağı, yarı tuzlu tereyağı, tuzlu tereyağı, tütsülenmiş tuzlu...
Hollanda, Urk
... ve yılların deneyimiyle ve tuz ve baharat karışımlarından oluşan gizli bir tarifle tütsülenmektedir. Ayrıca, çeşitli ağaç türleriyle birleştirerek tadı inceltiyor, doğru rengi ve tipik kokuyu elde ediyoruz. Bunun yanı sıra, makinelerle değil, otantik bir şekilde zanaatkar usulüyle tütsülüyoruz. Tütsülenmiş balığımız, özel bir sağlıklı lezzet olup denemeye değer! Sadece sorumlu bir şekilde yakalanmış veya yetiştirilmiş balık satıyoruz.
... işlenmekte ve her seferinde kalite özellikleri tat, yumurta boyutu ve kıvam açısından mükemmel olduğunda kullanılacak hayvanlar seçilmektedir. Tuzlama için özel bir tuz karışımı kullanılmakta ve hiçbir tür koruyucu veya katkı maddesi eklenmemektedir. Havyarın raf ömrü, 0-3°C sıcaklıkta saklandığında 90 gündür.
Almanya, Berlin
... odunu ile tütsülenir. Ayrıca, tuz tütsüleme süreci boyunca her saat başı çevrilir. Bu çalışmanın sonucu, eşsiz ve yoğun tadı ile Smoky Salt'tır. Smoky Salt - sıradan bir dumanlı tuz değil: Smoky Salt, piyasada bulması oldukça zor olan bir dumanlı tuz çeşididir. Bunun nedeni, çok uzun süren tütsüleme süreci ve yalnızca deniz tuzu ile kayın odunu dumanından oluşan malzemelerdir. Ancak en çok satılan dumanlı tuzlarda, tütsülenmiş tadını taklit etmek için yapay aromalar kullanılmaktadır. Ayrıca, genellikle paprika, şeker, karabiber, köri ve diğer baharatların eklenmesi de yaygındır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play