Almanya, Hamburg
EL SANATLARI VE BİLGİ Küçük aile işletmemizi 2003 yılında kurduğumuzda, "Baharat Karışımları arasında Porsche" sunmayı hedefledik. Toz halindeki baharatlar ve yapay aromalar sona erdi! Söylemesi kolay, yapması zor: o zamandan beri karışımlarımızı büyük bir tutku, zanaat ve bilgi ile yaratıyor, üretiyor ve dağıtıyoruz. Ürün ve tarif geliştirmeden sorumlu olan, birçok ödül kazanmış yemek kitabı ya...
Almanya, Nürnberg
...Hardal tohumu, bilimsel olarak Sinapis alba veya Brassica nigra olarak bilinen hardal bitkisinin küçük, yuvarlak tohumudur. Dünyanın çeşitli mutfaklarında baharat ve sos olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Hardal tohumları sarı, kahverengi ve siyah gibi farklı renklerde gelir ve her biri kendine özgü bir tat profiline sahiptir. Keskin ve hafif acı bir tada sahip olmalarıyla bilinirler...
...BIO-Senfsaat DE-ÖKO-001 aşağıdaki fraksiyon ve kalitelerde mevcuttur: bütün tohum, kahverengi hardal tohumu, sarı hardal tohumu, Doğu hardal tohumu. Ayrıca Naturland sertifikalı ürünler de mevcuttur. Baharatlar yalnızca sanayi ve ticaret için. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya Satış Departmanımızla iletişime geçin. Hamburger Baharat Değirmeni ekibiniz...
Almanya, Schoenebeck
...Biyo yağ, olgun kanola bitkisinin tohumlarından soğuk presleme yöntemiyle elde edilir. Hasat sonrası elde edilen kanola tohumları küçük siyah kahverengi tanelerdir. Yaklaşık %40 yağ içeriğine sahiptirler. İyi bir temizlikten sonra, değirmende kırılırlar. Tohumların iki kez preslenmesi ve düşük sıcaklıklarda, kimyasal maddeler olmadan yoğun bir filtrasyon ile, biyo kanola yağının büyük bir kısmı elde edilebilir. Biyo kanola yağı (Biyo kanola tohumu yağı), karakteristik meyvemsi ve otumsu bir koku ve tada sahip sarı bir sıvıdır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play