Belçika, Waterloo
...Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º Tür: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 1,1 kg'dan 2,8 kg'a kadar Kalibre: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs ve 5 lbs ve üzeri...
Eşleşen ürünler
Bonfile
Bonfile
Diğer Ürünler
Yuvarlak göz
Yuvarlak göz
Finlandiya, Turku
Gerçekten Küresel Bir Perspektiften, Ürünleri Avrupa'nın, Kuzey ve Güney Amerika'nın ve Uzak Doğu'nun Ana Üretim Alanlarında Temin Ediyoruz. Ana Ürün Gruplarımız Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks ve Dairy'dir. Bir Gıda ve Yağ Tedarik Şirke...
Fransa, Rungis
... tutkunları tarafından "zevk eti" olarak anılmaktadır. Eti son derece sulu olup belirgin bir lezzete sahiptir. Karakterli bir et olmasına rağmen oldukça nazik bir yapıya sahiptir. İyotlu ve hafif tereyağlı tadı, damağınızda son derece şaşırtıcı bir deneyim sunar. Fiyatının uygun olması, onu arkadaşlar veya aile ile yapılacak bir yemek için mükemmel bir seçenek haline getirir. Aberdeen Angus için en yaygın üç kesim; bonfile, filet ve kaburdik. Hangi parçayı seçerseniz seçin, bu etle yanılma şansınız yok.