...Isot biber de kırmızı biberden yapılmaktadır. Genellikle pamuk yağı ile karıştırılır. Size isot biber, ayrıca Urfa biberi olarak da bilinir, 25 kg kraft torbalarda sunabiliriz.
...EVESA'da üretilen temel ürünlerden biri sıvı formda PAPRIKA OLEORESİN (ORP)'dir. Capsicum annuum L.'den elde edilen doğal bir renklendirici ajandır. Etiketleme açısından E-160C veya E-160C yok (aroma hazırlığı) olarak beyan edilebilir. Her ikisi de TEMİZ ETİKET'dir.
Yağda Çözünebilir: Renk aralığı 200.000 c.u'ya kadar
Su ile Çözünebilir: Renk aralığı 100.000 c.u'ya kadar
Kozmetik: Şampuanlar, sabunlar, rujlar vb.
Yem, Evcil Hayvan Yemi ve Balıkçılık: Sazan balıkçılığı için (boilies) vb.
...Kırmızı Biber (Capsicum annuum) İnce Kuru Tatlı Toz, düşük filizlenme özelliğine sahip bir üründür; yani bu ürünün filizlenme olasılığı yoktur. Kırmızı Biber İnce Kuru Tatlı Toz, bu nedenle yalnızca mutfakta kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
...Biyolojik sarı biber, Capsicum annuum latince adıyla bilinen tatlı biber çeşididir. Biber, Solanaceae familyasına aittir. FRDP, İspanya'da birçok yıldır tarımsal tedarik zincirleri kurmaktadır. Elle toplandıktan sonra, taze biyolojik biberler, çekirdekleri çıkarılmak, yıkanmak, doğranmak, ızgara yapılmak ve ardından IQF olarak dondurulmak üzere fabrikaya teslim edilir.
Biyolojik tarımdan elde edilen sarı biber: %100
Toplam enerji: 49 Kcal 204 kJ
Lif: 2,5 g
Protein: 1,6 g
Tuz: İzler...
...Espelette'den öğütülmüş Basken biberi, Piment du Pays Basque, Espelette'de üretilmiştir, Basken biberi, Capsicum annuum, Piment 'd Espelette
Öğütülmüş, serpiştirilebilir
Güney Fransa, Bask Ülkesi, Espelette'den
Aromayı koruyan çift kapaklı kutuda 40 g.
Acılık derecesi 4 üzerinden 10
Meyvemsi, hafif ekşi bir acılıkta, yumuşak bir biber spesiyalitesi. Neredeyse tüm hazır yemekleri zenginleştirmek için, bu özel biberden bir tutamı sebze veya et yemeklerine, çikolata yemeklerine, granola ve kakao gibi tatlara eklemek yeterlidir.
...La Niora, yıllık Capsicum annuum bitkisinden elde edilen küçük, yuvarlak ve kırmızı bir biber türüdür. Lezzetli bir aroması ve hafif tütsülenmiş, kendine özgü bir tadı vardır. Paprika'ya oldukça yakın bir baharattır.
Niora'nın mutfaktaki kullanımları:
Bu baharat, domates sosları, yumurtalar, omletler, balıklar, pirinç, beyaz etler, sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar...
Niora'nın faydaları:
Antioksidanlar, A ve C vitaminleri açısından mükemmel bir kaynaktır.