Almanya, Nürnberg
...Arpa, binlerce yıl süren zengin bir tarihe sahip çok yönlü bir tahıl ürünüdür. Besin açısından değerli bir kaynak olarak hizmet eder ve çeşitli mutfak ve endüstriyel uygulamalarda yaygın olarak kullanılır. Çiğnenebilir bir dokuya ve hafif fındıksı bir lezzete sahip olan arpa, genellikle tam tahıl olarak veya un haline getirilerek tüketilir. Ekmek, lapalar, çorbalar ve malt içecekleri yapımında...
İspanya, Orkoien-Navarra
...İçindekiler BUĞDAY unu*, kamış şekeri*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), SOYA unu*, doğal vanilya özütü*, ARPA malt özütü*, YULAF kepeği* ve Kabartma maddesi (amonyum bikarbonat). KAMUT İçindekiler KAMUT BUĞDAY unu*, kamış şekeri*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), SOYA unu*, doğal vanilya özütü*, ARPA malt özütü*, YULAF kepeği* ve...
Almanya, Gnarrenburg
... yapılacak tahıl, ilk adımda suya ıslatılır ve ardından filizlenmeye bırakılır. Bu süreçte, tahıl tanesinden birçok enzim serbest bırakılır; bu enzimler, örneğin proteinleri ve nişastayı parçalar. Filiz yeşil renge dönmeden hemen önce, filizlenen tahıl 35-50°C'de maltlanır (kurutulur). Bu nispeten düşük sıcaklıklarda enzimler aktif kalır. Ardından, kurutulmuş tahıl malt unu haline getirilebilir veya malt ekstresi üretimi için kullanılmak üzere öğütülebilir...
İtalya, Guardiagrele
...Tipik malt tadı ve aromasını ve ince, parlak, altın kabuğu garanti eder. Format: 25 kg Dozaj: 0,5 - 2,5 %...
...Malt flakeleri, fırın ürünleri için uygun bir kaplama olarak kullanılabilir. Unun aksine, flakeler lezzetin yanı sıra ekmek ve fırın ürünlerinin yapısını ve hamur verimini de etkiler.
Ukrayna, Pervomaysky
...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
Fransa, Aix En Provence
...Tam buğday Aixoises Krakerleri, içindeki canlılığı yeniden canlandırır! Lif açısından zengin olan bu krakerler, her sabah konfor ve iyi his sağlar. Ayrıca, aktif bir gün için gerekli olan tüm enerjiyi karbonhidratlar ve temel besin maddeleri ile bulacaksınız. İçindekiler: Tam buğday unu (yüzde 80), ayçiçek yağı, kabartma mayası, şeker, buğday kepeği, gluten, tuz, emülgatör: soya lesitini (GDO'suz), arpa malt özü. Ambalaj: kutu başına yaklaşık 22 adet...
Belçika, Lontzen
...Aromatik Arpa Malt Unu arpadan yapılmıştır. Ürün çiğ tüketim için tasarlanmamıştır. Renk - yaklaşık 425-575 EBC...
Fransa, Olivet
...Referans 3421557108617 Tam YULAF flakeleri* %57.5, rafine edilmemiş şeker*, ayçiçek yağı*, tahıl parçaları* (pirinç*, BUĞDAY*, YULAF*, rafine edilmemiş şeker*, tuz), pirinç şurubu* (pirinç özleri*, su), BUĞDAY unu*, ARPA MALT şurubu*. *Organik tarımdan elde edilmiştir. Kuruyemiş, soya, susam, süt ürünleri ve yer fıstığı kullanan bir atölyede üretilmiştir.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...kakao yağı, SÜT tozu, kakao çekirdekleri, emülgatör soya lesitini, vanilya), badem, susam pralin (susam, şeker, emülgatör soya lesitini, vanilya), BADEM, kakao yağı, FINDIK, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, SÜT tozu, emülgatör soya lesitini, vanilya özü), toz şeker, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt şekeri, süt proteinleri, tuz, malt özü (arpa), kabartma tozu sodyum bikarbonat), KREM, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu). Net Ağırlık: 250g Saklama Koşulları: Işıktan ve nemden koruyun. Boyutlar (UxlxY cm): 8x8x8...
Fransa, Objat
... yağı, antioksidan: alfa tokoferol, konsantre tereyağı, malt özü, arpa, renklendirici: paprika özü), krema, tereyağı, trimolin, glikoz, frambuaz, nane, yeşil çay, limon kabuğu, grand-Marnier, limoncello, susam, deniz tuzu, menekşe, şekerlenmiş limon, şekerlenmiş portakal, elma, pralin, fındık, badem, antep fıstığı, patlamış pirinç 100g için besin değerleri: Enerji kj / kcal, yağ g, doymuş yağ asitleri g, karbonhidrat g, şekerler g, protein g, tuz g...
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: sütlü çikolata %34 (48%) (şeker, kakao yağı, tam SÜT tozu, kakao kütlesi, emülgatör: SOYA lesitini, aroma), hafif kaplama %43 (şeker, bitkisel yağlar (palmiye, kanola), peynir altı suyu (SÜT), tam SÜT tozu, emülgatör (SOYA lesitini), aroma), çikolata aromalı tahıl topları %9 (un (yüzde 76) (tam buğday, mısır, pirinç unu), şeker, BUĞDAY ve ARPA malt şurubu, kakao (yüzde 6.2), ayçiçek yağı, tuz, aromalar, emülgatör (lesitinler), zenginleştirici maddeler (niasin, vitamin B6, tiamin, vitamin D), renk (allura kırmızı, koşinil kırmızı), parlatıcı madde (şellak). Set: Folklor...
Fransa, Furiani
...İçindekiler Fındık %49.44, şeker, feuilletine %6.10 (buğday unu, süt proteini, tuz, arpa unu ve malt, kabartma tozu, E500ii), sütlü çikolata (yağsız kakao tozu, yağsız süt tozu, emülsifiye edici: soya lesitini). Referans: NUTLTFEU...
İsveç, Åkersberga
... yer fıstığı, pekan cevizi, çam fıstığı, antep fıstığı, çekirdekler, ceviz. Un, badem unu, pilav kökü, arpa unu, karabuğday unu, tapioka unu, nohut unu, hindistancevizi unu, mısır unu, fındık unu, yulaf unu, patates nişastası, kinoa unu, pirinç unu, çavdar unu, einkorn unu, tapioka nişastası, teff unu, buğday unu. Şeker ve tatlandırıcılar, agave şurubu, arpa maltı tozu, arpa maltı şurubu, şeker...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play