...Aromatik Tzatziki baharat karışımımız, ızgara yemekler, ekmek, çiğ sebzeler, fırın patatesler ve etlerle birlikte harika bir lezzet sunar.
Lor peyniri, yoğurt veya krema ile karıştırın ve isteğe bağlı olarak baharatlı veya taze salatalık, ince küpler halinde doğranmış ekleyin. Bir süre buzdolabında bekletmek aromayı yoğunlaştırır. Gyros, ızgara et veya ızgara sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar, tipik Yunan lezzeti.
İçerik: 60,00 g
Ürün No: 390955...
... bulunur. Renk, hafif kırmızı-turuncudan koyu kırmızıya kadar değişebilir ve tat da acıdan tatlıya kadar her şey olabilir. Kullanım alanları: sıcak tütsülenmiş paprika, genellikle sebzeler, soğanlar, patatesler ve yemeğin üstünde son dokunuş olarak eklenen ekşi krema ile birlikte yavaş pişirilmiş kırmızı et güveci olan gulyas gibi yemeklerde kullanılır. Baharatın doğal tadını ortaya çıkarmak için, zeytinyağı ile bir dakika kadar düşük ateşte ısıtmak iyi bir fikirdir.
Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
... çayı gibi baharatlı içeceklerde çok iyi bir şekilde uyum sağlar. Karanfil tozu, çeşitli hamur işlerinde kullanılabilir; ayrıca karanfilin tadı elmalar, havuçlar, soğanlar, portakallar, kırmızı lahana, patatesler ve balkabağı için iyi bir ekleme yapar.
... balık marinelerinize ekleyerek lezzet katın.
Baharatlama: Izgara sebzeler, fırınlanmış patatesler veya salatalar üzerine serpmek için mükemmel.
Pişirme: Yemeklerinize eşsiz bir tat katmak için pişirme sırasında kullanın.
Net ağırlık: 250g
Ambalaj: 250g'lık paket
Saklama: Kalite ve aroma yoğunluğunu korumak için serin ve kuru bir yerde, ışıkta saklamadan muhafaza edin.
İdeal için:
Barbeküler
Izgaralar
Güveçler ve çorbalar
Yavaş pişirilmiş yemekler
Referans:SELFOUVRAC250...
Sos Üretim Teknikleri'nde bir hedefimiz var: doğal ve birinci sınıf ürünlerle, tüm tüketicilerimizin günlük yemek keyfine katkıda bulunmak için en iyi sosları, vinaigretleri ve baharatları üretmek.
Kendi markalarımızı (Olivera d'Atenea ve Bio d'Atenea) ve üçüncü şahıslar için markalar üretiyoruz. Yeni ürünlerin geliştirilmesinde (ilk aşamadan ürünün nihai ambalajına kadar) geniş bir deneyime sahi...
...Bu baharat karışımı, patates yemeklerine eşsiz bir aroma ve tat katacak bir baharat karışımıdır.
Kullanım Alanı
Fırınlanmış, kızartılmış veya haşlanmış patatesler için kullanın.
Tat
Hafif baharatlı
İçindekiler
Deniz tuzu, toz kırmızı biber, kuru soğan, kuru sarımsak, toz kişniş, toz karabiber, kuru rezene, toz kırmızı biber.
100 gr'daki Besin Değeri
Protein (g / 100g)… 8,0
Yağ (g / 100g)… 4,0
Karbonhidrat (g / 100g)… 32,0
Enerji değeri (kcal / 100g)… 200...
...Hardal ve bal sosu, tavuk ürünleri veya salatalarla eşleştirmek için mükemmel.
Baharatlı sos, patates kızartması için mükemmel.
Barbekü sosu, hamburgerler, patatesler veya diğer atıştırmalıklar için mükemmel.
...Toz kişnişin baharatlı ve taze bir aroması vardır, hafif biberli bir notaya sahiptir. Tadı tatlı, hafif yakıcıdır ve portakal kabuğu tadı ile sonlanır.
Mutfakta Toz Kişniş Kullanımları:
Balıklar, ızgaralar, patatesler, çorbalar, patlıcanlar, salatalar, çiğ sebzeler, deniz ürünleri, karidesler vb. üzerine tereddüt etmeden serpilebilecek bir baharattır. Ayrıca, köri ezmeleri, tajinler ve soslar...
... bulunmaktadır; bunlar pişirilip küp şeklinde kesilerek pürelere ve özel gratenlere eklenmektedir.
Ürün yelpazesi, organik patatesler ve sarımsak ve maydanoz, provansal, baharatlı, kekik ve biberiye bazlı baharatlı patates çeşitleri ile tamamlanmaktadır.
Ürünler, müşteri ve son kullanım alanlarına göre 425g'dan 4 kg'a kadar ambalajlanmaktadır.