Bulgaristan, Sofia
... bulunur. Renk, hafif kırmızı-turuncudan koyu kırmızıya kadar değişebilir ve tat da acıdan tatlıya kadar her şey olabilir. Kullanım alanları: sıcak tütsülenmiş paprika, genellikle sebzeler, soğanlar, patatesler ve yemeğin üstünde son dokunuş olarak eklenen ekşi krema ile birlikte yavaş pişirilmiş kırmızı et güveci olan gulyas gibi yemeklerde kullanılır. Baharatın doğal tadını ortaya çıkarmak için, zeytinyağı ile bir dakika kadar düşük ateşte ısıtmak iyi bir fikirdir. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Almanya, Bad Bentheim
... çayı gibi baharatlı içeceklerde çok iyi bir şekilde uyum sağlar. Karanfil tozu, çeşitli hamur işlerinde kullanılabilir; ayrıca karanfilin tadı elmalar, havuçlar, soğanlar, portakallar, kırmızı lahana, patatesler ve balkabağı için iyi bir ekleme yapar.
İspanya, CHINCHILLA DE MONTEARAGON
...Kırmızı soğanlar İspanya'da yetiştirilmektedir. Nisan'dan Şubat'a kadar mevcuttur. Mevcut boyutlar: 40-50, 50-60, 40-60, 60-80, 70-90 ve 90+. 500 gr netten 1.100 kg Big Bag'a kadar paketlenmiştir. Global Gap, Grasp, Spring sertifikaları mevcuttur.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kurutulduğunda, soğanlar ilk yemekler, soslar, soslar, kıyma veya konserveler için lezzet artırıcı olarak aktif bir şekilde kullanılır ve onlara karakteristik bir baharatlı tat bırakır. Ayrıca, tamamen mutfak bileşeni olmanın yanı sıra, ürünün sağlık açısından faydalı özellikleri de ona değer katmaktadır. Kullanım Alanı Salatalar, meze, çorbalar, ana yemekler, tatlı yemekler hazırlamak için kullanılır. Tat Baharatlı Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 8,5 Yağ (g / 100g)… 1,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 50 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play