Fransa, Avançon
...Pocquet Apiculture'ın bal ile yapılan zencefilli ekmeği, gelenek ve otantik tatları bir araya getiren bir el yapımı özel üründür. El yapımı balımızla hazırlanan bu zencefilli ekmek, yumuşak ve aromatik olup, dinlenme anlarınıza eşlik etmek veya tatlılarınızı süslemek için idealdir. Eşsiz dokusu ve hafif tadı, tatlı severler için vazgeçilmez kılar. Bal ile yapılan zencefilli ekmeğimizi seçerek...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... Protein 4.3 g Tuz 0.2 g Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 4 ay. Zencefilli ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Saf bal, çünkü tarifimize başka bir tatlandırıcı eklemiyoruz; amber rengi balın güçlü tadı, baharat karışımımızın bir dokunuşuyla birleşerek güzel bir ağızda kalıcılık sunuyor. İşte zencefilli ekmeği paylaşmayı sevdiğimiz şekliyle. Net ağırlık: 250g Ambalaj: ahşap kalıp-film-etiket + karşı etiket Üretim süresi: 15 gün...
Polonya, Brzozów
... arılar bunu besin olarak kullanır. Kovanlarda, polenlerden daha az miktarda ekmek elde edilir, bu da onu daha pahalı bir ürün haline getirir. Ekmekler son derece değerlidir. Ayrıca, zengin bileşimi, daha kolay emilim ve bakım süreci nedeniyle polenlerin iyileştirici etkisini de aşar. Arı ekmeği, C, B1, B2, B3, B6, B12, A, Pp, K, E, H, D gibi birçok vitaminin yanı sıra magnezyum, demir, bakır, çinko, potasyum, fosfor veya sodyum gibi mikro ve makro elementler içerir.
...Zencefilli ekmeğin atası bal ekmeğidir. Bu, eski Mısırlılar ve Yunanlılar tarafından biliniyordu. Zencefilli ekmeğin kökeni Mi-Kong'dur, bu da Çince'de "bal ekmeği" anlamına gelir. Haçlı Seferleri sırasında, Batılılar onu kutsal topraklarda keşfetmiş ve tarifini ve baharatlarını geri getirmişlerdir. Bu ekmekte baharat karışımı ince ve dengelidir: tarçın, zencefil, karanfil, kakule, rezene ve yıldız anason. Tüm bisküvilerimiz el yapımıdır, organik hammaddelerle, katkı maddesi ve koruyucu olmadan üretilmektedir. Net ağırlık: 250 gr / adet...
İspanya, Pozuelo De Alarcon
...Bu %100 doğal ve organik saf ham bal ürünleri, dünyanın en iyi bal çeşitlerinden biri olan çalı balı (balın "Rolls Royce"u) ile birlikte, arı propolisi, polen, taze kraliyet jeli ve muhteşem arı ekmeği gibi diğer arı ürünlerini de içermektedir. Uluslararası ödüllü.
Fransa, Montelimar
...Nougat du Terroir çubumuzu keşfedin, Montélimar Bademleri ve Montélimar Lavanta Balı ile. Yerel malzemelerle yoğun tatlar için geleneksel ve lezzetli yumuşak nougat. Lavanta balı, bu otantik nougata eşsiz bir tatlılık katıyor. İçindekiler: Şeker, Badem, Bal %27,3, Glukoz Şurubu, Yumurta Beyazı, Azyme Ekmeği (Su, nişasta, zeytinyağı), Doğal Vanilya Özütü. Üretim Yöntemi: Bal ve glukoz şurubu...
Fransa, Villemandeur
...Bal ve incirli baharat ekmeği %12, şeffaf filmle sarılı. Net ağırlık 250 g. Yüksek bal yüzdesi: %25. 2 tahılda zengin: buğday balı ve çavdar.
... karışımı da vitamin ve minerallerle doludur. İçeriğindeki propolis ek faydalar sağlar. Eklenmiş şeker yoktur (balda - glikoz, fruktoz ve sakkaroz bulunur). 6 vitamin ve 6 mineral, barın tamamen doğal bileşimine daha fazla fayda katmaktadır. Ukrayna'da belirgin bir bal odaklı ilk bar.
ufs.country_names.RU, Saratov
...Kişniş, yemeklerde baharat olarak ve parfüm, kozmetik ve sabun yapımında hoş bir aroma vermek için kullanılır. Bitki, iyi bir bal bitkisidir. Sosis, peynir, konserve et ve balık, turşular, likörler gibi yiyecekleri tatlandırmak ve güçlendirmek için yaygın olarak baharat olarak kullanılır; ayrıca Borodino ekmeği, şekerleme ve mutfak ürünlerine eklenir ve Almanya'da belirli türde bira ve...
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
..."Lüks" sınıfı tahıl alkolü kullanılarak modern ekipman ve geleneksel damıtma yöntemleri ile olağanüstü bir ürün üretilmektedir - zengin bir tat ve hafif bir aroma ile. Kimyon ve çavdar ekmeği ile açılan ince notalarla uzun bir bitiş, içeceğin kalitesini hatırlatacaktır. Şık tasarım - pirinç taklidi yapan orijinal ve akılda kalıcı bir etiket. Karışım, bal, çavdar krakeri infüzyonu, çavdar gevreği infüzyonu ve kimyon infüzyonu üzerine kuruludur. Besleyici, yeni pişirilmiş Borodino ekmeği aromasına sahiptir.
...Rhumumuz, lezzetli ve zarif bir şekilde, Occitanie'de el yapımı olarak damıtılmaktadır. Şeker Ekmeği ananası, en lezzetli ananas türüdür. Doğal olarak beyaz olan eti, ince bal ve hindistancevizi notaları sunar. Tropikal bir ara! Bu muhteşem Gascon Pot'un cömert formları, samimiyeti davet eder. İyi yaşamayı sevenler için ideal bir şişe! Fransız Arrangeurs, Gers'in kalbinde %100 organik içkiler üretmektedir. Alkolün aşırı tüketimi sağlığa zararlıdır. Ölçülü tüketilmesi önerilir. Ağırlık: 4 kg Boyutlar: 15 × 15 × 40 cm Alkol derecesi: %32 Hacim: 2,5L...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Küçükler ve büyükler için atıştırmalık, Corrèze bal zencefilli ekmeği! İçindekiler: bal, buğday, çavdar, baharatlar... Son kullanma tarihi: 3 ay 350 g...
ufs.country_names.BR, Rio
... dağıtıyoruz. Bu ürünler çok hızlı ve sıcaklık kontrolü ile ihraç edilmektedir. DÜNYA GENELİNE İHRACAT YAPIYORUZ: şeker, soya, kahve, mısır, dondurulmuş meyveler, tavuk, domuz, sığır eti, kakao, peynir, tereyağı, açaí, guaraná tozu ve şurubu, balık, kaju, bal, peynir ekmeği, kaju fıstığı vb. yalnızca büyük miktarlarda.
Bulgaristan, Varna
...ZЕТ 1 Ltd, perakendecilere ve toptancılara kaliteli bal, arı sütü, arı poleni, perga (veya arı ekmeği) ve propolis sunan aile işletmesidir. İş modelimiz, Bulgaristan'ın tüm bölgelerinde bal hasadı konusundaki derin bilgimize dayanmaktadır. Bu, bize geniş bir bal ürün yelpazesi sunmakta ve en yüksek kalitedeki ürünleri seçme fırsatı vermektedir. Son 24 yılda, Bulgaristan'ın tüm bölgelerinde...
İtalya, Castelverano
Sicilya Esansları ve Tipik Ürünler: Zeytin, Nocellara del Belice Yağı, Organik Bal, Dop IGP Şarap, Kekik, Kapari, Pantelleria Zibibbo Passito, Reçeller ve Marmelatlar, Castelvetrano Siyah Ekmeği, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Meyveleri, Kurutulmuş Domates, Nubia Sarımsağı, Busiate Paté, Trapani Tuzu, Amaro Selinunte. Tüm ürünler yerel ve geleneksel, Kalite ve Doğal Lezzet sunmaktadır.
BackNatur Lepold, ekşi maya fermentini bal-tuz prensibine göre geliştirmiştir. BackNatur fermenti, maya eklemeden her türlü ekmek yapımında kullanılabilen özel bir ekşi mayadır. Ayrıca, ekşi maya olmadan poğaça ve ince hamur işleri de mümkündür. Bal-tuz ekmeği sadece organik tahıl unu, su, organik çiçek balı, tuz ve biraz organik zeytinyağından oluşmaktadır. BackNatur fermenti, çeşitli ürünler...
...ROBECQ'de, PAS DE CALAIS'da bal üreten arıcılar. Üretimimiz ve FRANSA ile İTALYA'dan gelen TIPIK organik balların çevrimiçi satışı, 10 gr veya 30 gr ORGANİK arı sütü veya AMPOLALAR, taze ve kuru polenler, her türlü propolis ve tüm türev ürünler. Şekerli veya şekersiz ZENCEFİL EKMEĞİ, BAL ŞEKERLERİ - EUKALİPTÜS/PROPOLİS TOPLARI vb... FRANSIZ markası APİTERAPİ. 59/62'de KOVAN KURULUMU - YETİŞKİNLER...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play