... karışımını içermektedir. Bu iyi dengelenmiş karışım, biraya tipik kriek bira tadı ve aromasını kazandırmak için tasarlanmıştır. Bu tat, geleneksel olarak "griottes" kirazlarının lambik birasında (genç Gueuze birası) bekletilmesi sonucu elde edilir. Karışımın tüm bileşenleri gıda sınıfı %100 doğaldır ve yalnızca CO2 ile temas etmiştir; bu da FDA tarafından gıda üretimi için genel olarak güvenli olarak tanınmaktadır (GRAS durumu) ve ekstraksiyondan sonra tamamen buharlaşmaktadır. FAYDALAR Yüksek üretim esnekliği, çünkü marka karakterizasyonu...
Belçika, Woluwe-Saint-Pierre
...Sadece İYİ OLMAK için düşünce: Evet, protein barlarını biliyorsun, nadiren lezzetli oluyor ve sakız gibi bir şey. Ama bu öyle değil, harika bir doku ve tat elde etmek için çok çalıştık! En iyi yağlı tohumların karışımı, kızılcıkların enerjik tadıyla zenginleştirilmiş, harika bir lezzet! DOĞAL: %100 doğal, yapay aroma içermeyen ve organik (BE-BIO-01 Certisys) bileşenlerden oluşmaktadır. KOLAY AÇILAN PAKET, barın alt kısmına iterek açılır. BELÇİKA'DA EL YAPIMI ÜRETİM: Evet, atıştırmalıklarını Brüksel'de kendimiz hazırlıyoruz!
Belçika, Uccle
... olduğunca yakın ve herkes tarafından bilinen. Sikou, kimyasal madde kullanmamaktadır. Bu üretim yöntemi sayesinde, Sikou yüksek besin kalitesine sahip bir ürün olarak tanınmıştır ve besin açısından zengindir. Gerçekten de, Sikou'nun amacı, sindirilebilir ve laktik fermente, mineral tuzlar ve geniş bir vitamin ve omega yelpazesi gibi tüm temel besin maddeleri açısından zengin, yüksek kaliteli bir besin...
Belçika, Seneffe, Belgique
Tutkulu bir ekip tarafından yönlendirilen Flavence, gıda sektöründeki zanaatkarlar ve sanayiciler için aroma yaratımı, üretimi ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmıştır. Özelliği, kendi üretim biriminin etkinliği ve esnekliği ile yüksek kaliteli özel ürünler sunabilen Ar-Ge laboratuvarının hızlı tepkisi üzerine kuruludur. Sürekli olarak yeni aromatik evrenleri keşfederek, ürünlerinizin...
Belçika, Roeselare
... kavrulur. Kahve kavurma sürecinde makineleri yönlendiren insanlar, tam tersine değil. Üretim sürecinin her aşamasında hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi olarak sürecin içindeyiz. Sıkı bir şekilde seçilen çekirdekler, bileşime bağlı olarak 180 ile 220°C arasında 12 ila 14 dakika boyunca kavrulur. Bu süreçte doğru aroma elde edilene kadar sürekli kontroller yapılır. Başka bir deyişle, sonuçtan memnun kalana kadar ve size tatmanız için yeterli gördüğümüz zamana kadar. Zira biz, kahveden aldığımız keyfi sizin de almanızı istiyoruz.
Belçika, Fernelmont
Gıda endüstrisi, içecekler, dondurma, bisküvi gibi ürünler için aroma ve gıda boyaları üretiyor ve paketliyoruz. Ayrıca deterjanlar, kozmetikler ve sabunlar için de üretim yapıyoruz. Esansiyel yağlar ve katkı maddeleri de paketliyor ve ticaretini yapıyoruz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play