... maltoz birimlerine hidrolize ederek (bkz. TABLO 1). SICAKLIK Optimum 55-60°C. Her iki enzimatik bileşen, bira fermantasyonu ve pastörizasyon sürecinde devre dışı kalır (bkz. TABLO 2). pH ETKİSİ Optimum pH 5,0 ile 6,0 arasında. ORANLAR 1 ton ham madde için 1 ila 5 litre MAXIFERM. UYGULAMA MAXIFERM, ezme işleminin başında eklenebilir. MAXIFERM ayrıca fermente ediciye de eklenebilir...
Belçika, Rotselaar
...Gıda ve gazsız içecekler için uygun twist-off kapsüller. Astarlar: pastörizasyon, sterilizasyon, turşu ve tam bileşim için uygundur. Standart renkler: altın, siyah ve beyaz. Özelleştirme: kapsülleri bir logo ve/veya marka ile özelleştirmek mümkündür. Ambalaj: aşağıda genel bakış. Standart renkler için minimum sipariş miktarı: 1 kutu. Standart renkler için teslimat süresi: stoktan mevcut veya +/- 2 hafta. Özelleştirme için teslimat süresi: tasarım onayından sonra +/- 5 hafta. Özelleştirme: lütfen bir vektör dosyası (Adobe Illustrator) sağlayın.
Belçika, Beringen
...Almanya - Alkolsüz - Euro Pale Lager - Tamamen fermente edilmiş, pastörizasyon gerektirmeyen ferahlatıcı bir alkolsüz bira. Keskin, taze bir lezzete sahip olup, susuzluğunuzu gidermeye kesinlikle yardımcı olacaktır. O özgün Bitburger tadını korumak için tamamen olgunlaştırılmış olan Drive, ayrıca düşük kalorilidir!
Belçika, Bruxelles
Belçika, Rotselaar
...Gıda ve gazsız içecekler için twist-off kapaklar. İçerikler: pastörizasyon, sterilizasyon ve asitler için uygundur. Standart renkler: altın, beyaz ve siyah. Kişiselleştirme: twist-off kapakları bir logo ve/veya marka adı ile kişiselleştirme imkanı. Ambalaj: aşağıdaki tabloya bakınız. Standart renkler için minimum miktar: 1 kutu. Standart renkler için teslimat süresi: stoktan ve aksi takdirde +/- 2 hafta. Kişiselleştirme için teslimat süresi: tasarım onayından sonra +/- 5 hafta. Kişiselleştirme: tasarımı vektör dosyası (Adobe Illustrator) formatında teslim edin.
Belçika, Lontzen
...Bu ürün, temiz Mung fasulyesinin (Vigna Radiata) öğütülmesiyle elde edilen un ile, iyi üretim uygulamalarına ve Tehlike Analizi ve Risk Temelli Önleyici Kontroller yönetmeliklerine uygun olarak pastörizasyon, deodorizasyon ve kurutma işlemlerinden geçirilmiştir.
Belçika, Sint-Katelijne-Waver
... düzey ürünlerimizdir. Farklı mevsimlerde özel bir teklifimiz bulunmaktadır. Örneğin, av sezonunda yaban hayvanı veya yaz döneminde beyaz şarap soslu paella ve deniz şeytanı sunuyoruz. Ürünlere bağlı olarak ve vakumlu ambalajlarımız ile pastörizasyon sayesinde, hazırlanmış yemeklerimiz dört ila beş hafta dayanıklıdır. Kendi tariflerimiz veya müşteri tarifleri: Quality Food Group, hazırlanmış yemeklerini kendi tarifine göre yapmaktadır. Ancak isterseniz, şeflerimiz sizin tarifinizle de çalışabilir.
Belçika, WASMES
... garantiler sunuyoruz. Teslimat kapsamımız aşağıdaki makinelerin yedek ve format parçalarını içermektedir: H & K, SEITZ, SEN, KHS, O & H; Şişe yıkayıcılar için ana zincirler (şişe sepetleri); H & K, SEITZ, SEN, KHS, O & H; Etiketleme makineleri JAGENBERG, ETI-TEC, KHS, KRONSEDER; Pastörizasyon tünelleri için ana zincirler.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play