İtalya, Castellamare
İtalya, Radicofani
...Koyun sütü ile yaklaşık 30/32°C sıcaklıkta üretilen bir peynir. Bu tür bir işleme ile, kuru ve hafif lezzetli, biraz parçalı beyaz hamurlu bir pecorino elde edilir. Üretim, biri yaklaşık 1,450 kg ağırlığında kaseli formatta, diğeri ise yaklaşık 1,900 kg ağırlığında düz kenarlı olmak üzere iki farklı boyutta planlanmaktadır. Ticari satıştan önce, siyah renkli plastikoat ile kabuk üzerinde işlem görür. Olgunlaşma süresi yaklaşık 60/70 gün civarındadır.
İtalya, Dorgali
... şekli ve yenmeyen kabuğu, el işçiliği ve kaliteyi simgeler. Pecorino Intramontes, zarif ve asla baskın olmayan tadı sayesinde, aperatifler, atıştırmalıklar ve yemek sonrası için ideal bir başrol oyuncusudur. Tek başına ya da makarna ve risotto üzerine rendelenmiş olarak tadına bakmak için mükemmel bir peynir olan bu ürün, damakları büyüler ve her masayı zarafet ve otantik bir tat ile zenginleştirir.
İtalya, MONTAIONE
... işlenmesi, ticareti ve dağıtımı ile ilgilenmektedir. Her mevsim seçilmiş, kokulu ve mükemmel taze trüf sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, trüf ve mantar sosları, aromalı yağlar, trüflü pecorino peyniri, trüflü tagliatelle, trüf çikolatası, el yapımı et sosları, dehidre baharatlar, kuru mantarlar ve kurutulmuş domateslerle tamamlanmaktadır. Ürünlerimiz koruyucu ve renklendirici içermez, tamamen İtalyan hammaddelerinden üretilmiştir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play