Almanya, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9, premium kurutulmuş mantar, zengin, topraksı tadı ve umami notlarıyla değerli bir üründür. Çorbalar, soslar ve risottolar için ideal olan bu mantar, geniş bir mutfak uygulamaları yelpazesine derinlik katar.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Mota askotako plateretan eklenebiltzeko veya yeni ürünler hazırlamak için deshidrasyon sürecini geçiren mantarlardır, çok kolay bir şekilde saklanabilirler, soğuk gerektirmeden ve uzun süre boyunca. Ayrıca, deshidrasyon sırasında büyük miktarda su kaybedildiğinden, 1. sınıf mantarlar daha kolay saklanabilir ve mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parçaya sahiptir. Pişirme sürecinde, deshidrasyon ile birlikte özel tadı geliştirilir ve yoğunlaştırılır, böylece yeniden hidratasyondan sonra mükemmel bir doku, koku ve tat olan bir ürün elde edilir.
İtalya, Mortara
...* (Boletus Edulis ve ilgili grubu) (3,7%). *Malzeme (kurutulmuş/liofilize). ÜRETİMİ YAPILAN TESİSTE KULLANILAN: KEREVİZ, SUSAM TOHUMU, HARDAL, SOYA. 100 g için besin değerleri: Enerji: 335 kcal / 1403 kJ Yağ: 1,0 g - Doymuş yağ asitleri: 0,2 g Karbonhidrat: 74,0 g - Şekerler: 0,4 g Lif: 1,1 g Protein: 7,3 g Tuz: 2,5 g Porsiyon: 2/3...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play