Bulgaristan, Otets Paisievo
...Mentha (Mentha), Ursnotvetaceae familyasına ait çok yıllık otsu bitkilerin bir cinsidir. Genellikle kuzey ılıman bölgelerde yaygındır. Bulgaristan'da yaklaşık 9 tür ve birçok varyasyonu bulunmaktadır; bunlardan M. piperita - kara nane ve M. spicata - nane yetiştirilmektedir. Bitkinin hava kısmı, daha doğrusu, ana bileşeni mentol olan esansiyel yağlar içeren yaprakları kullanılmaktadır. Bu...
Bulgaristan, Sofia
... macunları, ağız gargaraları, sakızlar ve şekerlemeleri tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş yeşil nane yaprakları genellikle çay için kullanılır. 1 ila 2 tatlı kaşığı yaprağı, 250 ml taze kaynamış suya ekleyin ve damak tadınıza göre 8 ila 10 dakika kapalı bekletin. Ayrıca, tadı vurgulamak için bal ve limon ile birlikte kullanılabilir. Kurutulmuş yaprakları kullanmanın bir diğer çok popüler yolu, fasulye, mercimek ve diğer vejetaryen yemekleri baharatlandırmak, ayrıca süsleme, soslar ve çorbalar için kullanmaktır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Eşleşen ürünler
Yeşil Nane
Yeşil Nane
Diğer Ürünler
Anason Tohumu
Anason Tohumu
Bulgaristan, Sofia
... hemoglobin seviyelerini iyileştirir ve beyin fonksiyonunu destekler. Nane yaprakları düşük kalorili olup, minimal miktarda protein ve yağ içerir, bu nedenle nane yapraklarını kilo verme diyetinize kolayca ekleyebilirsiniz. Nane, tatlı ve ferahlatıcı hafif bir lezzet veren carvone adlı bir bileşen içerir. Carvone, kimyon ve rezene tohumlarında da bulunur. Öte yandan, nane mentol ve menthon açısından zengindir; bu da ona keskin ve baharatlı bir tat verir.
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
...Tercihe bağlı olarak, rendelenmiş limon kabuğu veya nane yaprakları gibi süslemeler eklenerek tadı zenginleştirilebilir. Saklama İpuçları: Ürün, derin dondurucuda -18°C veya altında saklanmalıdır. Ambalaj açıldıktan sonra kısa süre içinde tüketilmesi önerilir. Ambalaj: Ürün, hijyenik ve dayanıklı plastik ambalajda sunulmaktadır. Saklama ipuçları, ürün bilgileri, ağırlık ve ürün adı gibi gerekli bilgiler ambalajda mevcuttur.
...Ürünlerimizin detayları: Safran: Negin A Grubu, Sargol A Grubu, Pushal A ve B Grubu (toplu, iplik) Antepfıstığı: Akbari, Fandoghi, Ahmad Aghaei, Kale Gochi (toplu, çiğ veya tuzlu ve kavrulmuş) Havyar: Beluga (A, B ve C Grubu), Ossetra (A, B ve C Grubu), Servuga (A ve B Grubu) Baharatlar: Zerdeçal Tozu, Sumak Tozu, Zencefil Tozu, Yeşil Nane Tozu, Kırmızı Gül Tozu, Kişniş Tozu, Muskat Tozu, Gül Tomurcuğu ve Yaprakları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play