Bulgaristan, Sofia
... kırmızı-turuncudan koyu kırmızıya kadar değişebilir ve tat, acı sıcaklıktan tatlı sıcaklığa kadar değişebilir. Ateşte tütsülenmiş paprika, genellikle sebzeler, soğanlar, patatesler ve yemeğin üstünde son dokunuş olarak eklenen ekşi krema ile birlikte yavaş pişirilmiş kırmızı et güveci olan Gulaş gibi yemeklerde yaygın olarak kullanılır. Baharatı, bir dakika boyunca zeytinyağı ile ısıtmak iyi bir fikirdir. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play