İtalya, Misano Adriatico
...Scopri il gusto unico del CORDISCO Caciocavallo affumicato. Forma intera da 2 kg per soddisfare ogni palato. Prodotto artigianale di alta qualità affumicato con cura, per un sapore intenso e avvolgente. Perfetto per ogni occasione, ideale per accompagnare pietanze o da gustare da solo. Disponibile adesso!
İtalya, Milano
... peynirler ve mozzarella, provola, caciocavallo gibi uzayan peynirlerle birlikte tadına varılmalıdır. Hem çiğ hem de pişmiş balıklarla iyi bir uyum sağlar; sızma zeytinyağı ve limon ile salata ve pinzimonio soslarını zenginleştirir.
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo Baby, her durumda mükemmel, taze ve hafif bir peynir. Yumuşak dokusu ve hafif tadı, onu aperatifler, sandviçler veya sadece tek başına tadına bakmak için harika bir seçim haline getiriyor. Bu peynir, yüksek kaliteli sütle üretilmektedir ve Puglia peynir geleneğinin özel lezzetlerinden biridir. Her ısırık, yerel ürünlerin tazeliğini ve lezzetini keşfetmeye davet ediyor ve bu da onu peynir severler için bir zorunluluk haline getiriyor.
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
İtalya, Noci
...Caciocavallo, sadece inek sütü ile üretilen, yarı olgunlaşmış bir çekme peyniridir ve geleneksel olarak elle şekillendirilir. "Caciocavallo" adı, bu ürünün en az 45 gün boyunca ahşap kirişlerin "sırtında" çiftler halinde olgunlaşmasından gelmektedir. Yoğun sarı renkte, hamurumsu bir kıvama sahip ve hafif yoğun, tatlı bir lezzeti vardır. Tek başına veya ızgara ekmekle, ayrıca mükemmel bir Puglia şarabı ile birlikte tüketildiğinde harika bir deneyim sunar.
...SCAMORZA VE CACIOCAVALLO İNEK VE SU BUDAKINDAN, BEYAZ VE SMOKED...
İtalya, San Donaci
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir. Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir. Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar. Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
...Salerno ilinde, Perito'da bulunan Isca dell'Abate'de, ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren Fattoria dell'Alento adlı bir peynir fabrikası bulunmaktadır. Üretim çeşitlidir ve tamamen yerel ürünlere dayanmaktadır; bufalo peynir topları, bufalo kirazları, mozzarella, mozzarella örgüleri, bufalo peynirleri, caciocavallo, bufalo ricotta, scamorza, tütsülenmiş caciocavallo, Campania bufalo mozzarella ve süt ticareti yapılmaktadır. Kendi üretimleri olan süt ürünlerinin dağıtımı, müşterilere kontrol edilen kaynaklardan gelen gerçek ürünler satın alma garantisi sunmaktadır.
...kesme ve paketleme makineleri, çoğunlukla mozzarella ve ricotta di Bufala'ya ve özellikle de her türlü "pasta filata" peynirinin üretimi için süt ürünleri tesislerine yöneliktir... mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata vb. gibi. Ayrıca, farklı üretim kapasitelerine sahip Mini Süt Ürünleri hatlarının Üretimi ve Yükseltilmesi konusunda da uzmanız. -Tüm MINI Süt Ürünlerimiz, müşteri özel gereksinimlerine göre "özel yapım" olarak tasarlanmaktadır.
... Diano ve Alburni'nin kalbinde, Ascea'da yer almaktadır. Ayrıca, 'Akdeniz Diyeti' ile tanınan bu bölge, uzun zamandır UNESCO tarafından insanlığın somut olmayan kültürel mirasları listesine dahil edilmiştir. Şirketin gücü, geleneksel yöntemlerin benimsenmesi, hayvancılık konusundaki derin bilgi ve üretim döngüsünün tüm aşamalarının işletme içinde gerçekleştirilmesine dayanmaktadır. Ürünler arasında manda sütü mozzarella, mürverde mozzarella, ricotta çiçeği, keçi ricotta peyniri, caciocavallo ve yoğurt bulunmaktadır.
İtalya, Scario
...Cilento'nun Tipik Ürünleri - İtalya - Organik - Glutensiz Şarküteri, Peynirler, Sızma Zeytinyağı, Organik Ürünler, Glutensiz Konserve Ürünleri, Reçel, Antik Tahıl Unu Makarna, Giffoni Fındığı, Tatlılar, Likörler, El Yapımı Bira, Panettone, Fragolino, Sızma Zeytinyağında Ton Balığı, Ançüez Filetosu, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Sosis, Soppressata, Pancetta, Capocollo, Guanciale, Organik...
İtalya, Sicignano Degli Alburni
...Güneyimizde, hala büyük bir tutkuyla, dikkatle, samimiyetle, özveriyle ve sadelikle, neredeyse kaybolmuş tatları sofralarımıza getiren birçok küçük işletme var. Bir örnek, sadece ve sadece Podolica inek sütü ile üretilen, mağarada olgunlaşmış CACIOCAVALLO LUCANO olabilir (PODOLICA, gri renkte bir kürk ile karakterize edilen bir sığır ırkıdır; İtalya'da, çoğunlukla Abruzzo, Basilicata, Calabria...
İtalya, Bagnolo San Vito
Süt Ağacı, İtalyan gıda ve içecek ürünlerinin dağıtımını yapan bir şirkettir. Gıda sektöründe, aşağıdaki ürünlerin ticareti ile faaliyet göstermekteyiz: - Peynirler: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola tatlı ve acı, tütsülenmiş scamorza, Caciocavallo - Jambonlar: San Daniele jambonu, Parma jambonu, Ulusal jambon, mec jambonu ve mattonella formatında...
İtalya, Martina Franca
Şirketimiz 50 yıldan fazla bir süredir piyasada, el işçiliği yapıyoruz ve kaliteli İtalyan hammaddesi kullanıyoruz. Ulusal ve uluslararası düzeyde ödüller aldık, primitivo (kırmızı şarap) ile olgunlaştırılmış caciocavallo peynirimiz ve yabani rezene ile yapılan bir keçi peynirimiz ile.
...Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Gargano Sızma Zeytinyağı, Caciocavallo, Kekik, Bal Satışı, Limoncino Satışı, Kapari, Puglia Zeytinyağı, Gargano Zeytinleri, Gargano Sızma Zeytinyağı, Gargano Organik DOP Zeytinyağı, Puglia Sızma Zeytinyağı, Puglia'ya özgü ürünlerin satışı, Gargano'ya özgü ürünler, Zeytinyağı Satışı, Puglia'ya özgü ürünlerin çevrimiçi satışı, Beslenme, Akdeniz Diyeti, Zeytinyağı Üretimi, Toskana Zeytinyağı, Caciocavallo Podolico, Konserve Zeytinyağı...
...Eboli (SA) bölgesindeki Podere San Vincenzo, süt ürünleri üretimine kadar manda yetiştirmektedir: buffalo mozzarella, scamorza ve caciocavallo. Tüm üretim sürecini kontrol etme imkanı sayesinde, kalite hem garanti edilmekte hem de sertifikalandırılmaktadır. Ana hedefi miktar değil, ürünlerinin kalitesidir. Ayrıca, Podere San Vincenzo'nun, AIA (İtalya Sığır Yetiştiricileri Derneği) tarafından, süt miktarı ve morfolojik kalitesi açısından İtalya'nın en iyi yetiştirme yeri olarak yedi yıl üst üste tanındığını vurgulamak önemlidir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play