İtalya, Mesoraca
... karıştırılır. Karışım, klasik salamino şekli oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis haline getirilir. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 40 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve sandviç doldurmak için önerilir. AĞIRLIK:500/550g Ağırlık:0.350 kg İçindekiler:Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler:Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar:E301 Koruyucular:E250-E252 Kategori:Calabria Şarküteri Ürünleri...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play