İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Uzun görünümlü jambon, koyu ve uzun kırsal yürüyüşlerden dolayı aşınmış bir pençeye sahiptir. Yağlı kısmı inci tonunda bir renge sahiptir ve bu kısmın parçadaki oranı, yumuşak ve damakta hoş bir buket tadını çıkarmamıza olanak tanır. En az 36 ay süreyle olgunlaşma süresine sahip olan bu jambon, doğal tahıllar, otlar ve meşe palamudu ile özenle seçilmiş bir beslenme ile her zaman lezzet ve kalite garantisidir.
İspanya, Monroyo (teruel)
...Pedroches vadisinin içindeki tesislerimizde üretilen, kendi sistemimizle seçtiğimiz ve yetiştirdiğimiz hayvanlardan elde edilen ibérico cebo jambonları. Bu jambonlar, yağın kas dokusuna büyük bir şekilde sızdığı ve en az 26 ay süren bir kurutma sürecine tabi tutulduğu jambonlardır.
İspanya, San Pedro Manrique (soria)
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İspanya, Badajoz
Extremadura'nın güneybatı bölgesinde, Bellota Jambonunun beşiğinde yer alan domuz işletmesi. Kendi meramız, hayvancılığımız, fabrikamız ve şarap mahzenlerimiz ile birlikte, çeşitli dilimleme ve vakumlu paketleme işlemleri için ekipman ve personel bulunan "Beyaz Oda"ya sahibiz. Kendi el yapımı ve geleneksel yöntemlerle ürettiğimiz bir dizi İber ürünleri sunuyoruz; bunlar arasında, Extremadura Dehes...
Kestane yemiş İber jambonları, açık hava besi jambonları ve besi jambonları ile birlikte İber paletleri üretiyoruz. Taze ve dondurulmuş İber domuz eti satışı yapıyoruz. İber persa, pluma, secreto, panceta, solomillo... Yıl boyunca neredeyse her zaman kesim yapıyoruz. Fabrikadan son tüketiciye ve toptan profesyonellere doğrudan satış yapıyoruz. Tüm AB'ye gönderim yapıyoruz. Ayrıca, ürün kataloğumuz...
İspanya, Las Rozas
Oleovid, ithalat ve ihracat alanında faaliyet gösteren bir İspanyol şirketidir. Misyonumuz, çevremizin ve toplumumuzun iyileşmesine katkıda bulunan ürünlerle en iyi teklifleri elde etmektir. Amacımız, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın ilerlemesine katkıda bulunarak, pazarımızda en kârlı, verimli ve sevilen tedarikçi olmaktır. Zeytinyağı, şarap ve jambon tedarikçisiyiz. Ayrıca, pandemi neden...
İspanya, Alcobendas
...Yüksek kaliteli cebo jambon merkezi. Kesiminde, temiz ve her iki yüzü de soyulmuş bir ürün elde etmek için modern makinelerle birlikte el işçiliği teknikleri kullanılmaktadır. Yüksek derecede yağlanma ve sulu bir ürün. Mükemmel bir fiyat-performans oranı. 24 aydan fazla olgunlaşma süresi.
BELLOTARI Espacio Ibérico, şirketimizin markasıdır. İberik domuz ürünlerinin satışı, pazarlaması ve dağıtımı ile birlikte, Extremadura ve bazı diğer İspanyol bölgelerinden elde edilen hammaddelerle üretilen tüm ürünlerle ilgileniyoruz. Ürünlerimizde en yüksek kalitede hizmet verme amacıyla yola çıktık; İberik üretim sürecini ve bölgedeki üreticileri mükemmel bir şekilde tanıyoruz. En iyi üreticile...
İspanya, Madrid
Compañía La Iberica, farklı ambalaj formatlarında iberik domuz eti üretimi ve ticareti yapan bir şirkettir, müşteri ihtiyaçlarına göre. İberik domuz eti, jambon, iberik omuz, iberik sırt, av eti kurutulmuş sucukları ve diğer kendi kurutulmuş ürünlerimizin tedarikçisiyiz. En iyi hammadde ile çalışmak ve sektörde büyük deneyime sahip bir çalışma kadrosuna sahip olmak, ürünlerimizi talepkar müşterile...
İspanya, Guijuelo
...Cebo de Campo etiketi altındaki parçalar, özgürce yetiştirilen İberiko domuzlarından gelmektedir. Beslenmeleri, doğal yemlerin ve meralarda bulunan kaynakların bir kombinasyonundan oluşmaktadır. Aroması ve tatlılığı, her bir parçayı yemek tutkunları için gerçek bir lezzet haline getirir.
İspanya, Fuente De Cantos
... sınıflandırmayı yapmaktadır: Irk açısından: 100% İberik Jambon: %100 iberik ebeveynlerden gelen bir domuzdan gelmektedir ve ırk kitabına kayıtlıdır. % İberik: Bu durumda, Duroc ırkı ile olan melezlik oranı ile birlikte gelmelidir. Örneğin: "%75 iberik" ifadesi, %100 iberik bir anne ve Duroc domuzuyla melezlenmiş bir babadan gelen bir üründür. Beslenme açısından: Bellota Jambonu: Serbest olarak dehesalarda yetiştirilen bir iberik domuzdan gelir ve son beslenme döneminde doğal otlar ve bellota ile beslenmiştir. Cebo de Campo Jambonu: Serbest olarak yetiştirilen bir iberik domuzdan gelir.
İspanya, Guijuelo
... imkanı sunmaktadır. Seçkin ırk İberik domuzların doğduğu "el barrero" çiftliğimizde 100 hektardan fazla alanda, ürünlerimizin hazırlanıp yeni Online Mağazamız aracılığıyla satılana kadar geçen süreçte her aşamada yer alıyoruz. Mağazamızda, bellota veya cebo iberik jambon, iberik paletler, lomos ve diğer sucukları satın alabilirsiniz. Fabrikadan doğrudan satış.
Bu arama terimi için popüler ülkeler