Hollanda, Julianadorp
Dört on yılı aşkın bir deneyimle, ABAC Holland BV safran endüstrisinde liderdir ve değer zincirinin her yönünü, yetiştirmeden pazarlamaya kadar ustalıkla yönetmektedir. Hollanda'daki en önde gelen safran soğanı yetiştiricisi ve pazarlayıcısı olarak, küresel ölçekte benzersiz bir konumda bulunmaktayız. Safran uzmanlarımız, Avrupa, Afrika ve Asya'da yeteneklerini geliştirmiş, dünya genelinde safran...
İspanya, Villarrobledo (albacete)
DENOMİNACIÓN DE ORIGEN AZAFRÁN DE LA MANCHA'ya bağlı üretici ve ambalajcıyız. Tüm süreci kapsıyoruz; soğanların ekiminden, çiçeklerin toplanması ve temizlenmesi, ipliklerin kavrulması, ambalajlama ve pazarlamaya kadar. Sadece kendi hasadımızdan ve D.O.'dan elde edilen safran ile çalışıyoruz. Hiçbir durumda ithal safran veya düşük kaliteli safran ile işlem yapmıyoruz. Safranımızın, UNE-ISO 3632-...
Türkiye, Istanbul
...İÇERİKLER Panax ginseng Tribulus terrestris Lepidium meyenii Asparagus officinalis Acacia arabica Alpinia galanga Boswellia serrata Pistacia lentiscus Myristica fragrans Crocus sativus...
Türkiye, Trabzon
...Safran stigmasının sıkı bir şekilde bir araya geldiği ana safran türü. Safran stigması, Crocus sativus ve Crocus cartwrightianus'tan oluşmaktadır. • Farklı kalite türleri • Farklı kalite türlerini belirleyen çeşitli Crocin ve pharranella dozları.
Belçika, Ninove
... - böğürtlen, yaban mersini ve kızılcık - flavonoidler hesperidin, rutin ve kuersetin - mariadistel (Silybum marianum) - biberiye (Rosmarinus officinalis) - nar (Punica Granatum) - ginkgo (Ginkgo biloba) - safran (Crocus sativus) NUT:PL_AS 4227/5 CNK:4723409 EAN:5404030710390...
Almanya, Buxtehude
...Yeniden kapatılabilir aromatik torbada paketlenmiş İran safranı. Safran, krokuslar (Crocus sativus) familyasına aittir. Ürünümüz İran'da açar ve büyür. Orada safran yetiştirilir ve el işçiliği ile hasat edilir. Derin kırmızı rengi, aroması ve uzun iplikleri ile dikkat çeker.
Tunus, Tunis
...Safran, toplanması için gereken zaman ve enerji miktarı nedeniyle şüphesiz dünyanın en pahalı bitkisidir. Safran, crocus sativus bitkisinin yetiştirilmesi ve üç kırmızı stigmanın toplanıp kurutulmasıyla elde edilen bir baharattır. Genellikle mutfakta baharat olarak veya renk verici madde olarak kullanılır. Kategoriler: Gıda Tarımı, Baharatlar ve Aromatik Otlar, Aromatik Otlar Net ağırlık: 15 g Paket başına miktar: 20 Paket başına net ağırlık: 300 g Palet başına miktar: 156...
Fransa, Fleurac
... ile durulayın. Bir bileşene karşı alerjiniz varsa kullanmayın. 6 yaş ve üzeri için kullanıma uygundur. İçindekiler INCI: Aqua, °cocos nucifera kernel oil, °sucrose, **stearic acid, glycerin nat., mel (bal), **sorbitol, °aloe barbadensis leaf ext., °sapindus mukorossi fruit ext.(reetha), °crocus sativus flower ext., °calendula officinalis flower ext., ammonium lauryl sulfate, °curcuma longua ext., potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol, **citric acid.*Benzyl alcohol. *Bitkilerde doğal olarak bulunur. **Doğal kaynaklı. °Bitkiler. Kod: EH-SAV-G-008 Ağırlık / İçerik: 20 g...
Rasin IT (Uluslararası Ticaret) GmbH, Avusturya'nın Viyana şehrinde bulunmaktadır. Ekibimiz, Tıbbi bitkiler, Doğal ve bitkisel reçineler, Uçucu yağlar, tohumlar ve kuru meyveler tedarikinde birçok yıllık deneyime sahiptir. Bu ürünleri 2018 yılından itibaren yüksek kalite ve uygun fiyatlar sayesinde ihraç etmeye başladık. Farklı ülkelerden birçok sektörle işbirliği yapma fırsatı bulduk. En çok ürü...
Almanya, Neuss
...Safran, "Crocus sativus" türündeki krokustan elde edilir. Safranın kokusu eşsizdir. Antik çağlardan beri bu "kırmızı altın" lüks bir baharat olarak kabul edilmektedir.
Fransa, Saint-Branchs
... sabun, esansiyel yağ içermez ve en hassas ciltler dahil her cilt tipine uygundur. %8 aşırı yağlı İçindekiler: biyolojik zeytinyağı, biyolojik at sütü, biyolojik hindistancevizi ve shea yağı, tatlı badem yağı, saponifikasyondan elde edilen gliserin, su, hint yağı, safran. inci: sodyum olivata, At Sütü, Sodyum hindistancevizi, Sodyum shea yağı, sodyum tatlı badem, Gliserin, Su, Sodyum Hint yağı, Crocus sativus stigma...
Fransa, Bron
...İnsanın eli olmadan safran var olamazdı. Bu küçük çiçek, her yıl Eylül ile Aralık ayları arasında, yalnızca sabahları on beş gün boyunca toplanır. Bu baharat, sırlarını açığa çıkarmadan önce çok fazla dikkat ve bakım gerektirir. Crocus Sativus adı verilen çiçeğin içinde 3 küçük sarı iplik bulunur. Bunlar pistilleridir. Her pistilin ucunda, kırmızı bir kısım belirginleşir. Adı? Canlı kırmızı rengi nedeniyle stigmat. Bu çiçeğin yalnızca bu küçük kısmı ile, birkaç geleneksel işlemden sonra ünlü safranı elde ederiz. Evde safran bulundurmak, herkesin sahip olabileceği bir ayrıcalık değildir.
İran, Tehran
...Crocus sativus, safranın botanik adıdır. Çiçeğin ipliksi stigma kısımları kurutulur ve safran üretiminde kullanılır; bu da baharat, gıda boyası ve ilaç olarak kullanılır. Safranda, antioksidan özelliklere sahip olabilecek bileşikler ile ruh halini etkileyebilecek, kanser hücrelerini yok edebilecek, ödemi azaltabilecek ve anti-inflamatuar ajanlar olarak işlev görebilecek bileşikler bulunmaktadır...
Fransa, Aix-En-Provence
...Baharatlar yolunda kendinizi kaptırın ve dünyanın en prestijli baharatı olan Safran'ın yetiştiği Hazar Denizi kıyısında bir mola verin. Safran, yüksek rakımlarda kurak bölgelerde yetiştirilen zarif bir çiçek olan Crocus Sativus'tan elde edilir. Bir çiçek yalnızca 3 stigmanın üretir ve bunlar, şafak vaktinden önce, el ile toplanmalıdır çünkü ilk ışıklarla birlikte solmaya başlarlar. 1 gram...
Almanya, Trittau
...Safran, Crocus sativus bitkisinin çiçeğinden elde edilir ve bu çiçek yılda sadece iki gün açar. Çiçekler, çiçeklenme döneminin ilk gününde elle toplanır. Ardından, üç adet turuncu-kırmızı dişi organ (stigma) koparılır ve kurutulur. Bu işlem, onlara tipik aromasını kazandırır. Tat: hafif acıdan baharatlıya Aroma: acı, aromatik Renk: kırmızı/turuncu...
Fransa, SILLANS LA CASCADE
Ben Fransız safran üreticisiyim. İşletmem 2011 yılından beri organik tarıma geçiş sürecindedir ve Bureau Veritas sertifikasyon hizmeti ile çalışıyorum. 1. sınıf safran sunuyorum, ayrıca birçok türev ürün de mevcut. Şuruplar, deniz tuzu, reçel, parpaillon, hepsi safran bazlı. Hasadım laboratuvarlarda test edilmekte ve ISO 3632-1 standardına göre 1. sınıf olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca, haziran ayından ağustos ayına kadar büyük miktarlarda crocus sativus soğanları satıyorum.
Romanya, Bucharest
... Odası'na da üyeyiz. Kısa bir bilgi, safran, üç bin yıldan fazla bir süredir kullanılan önemli bir baharat, parfüm, boya ve ilaçtır. Dünyanın en pahalı baharatlarından biri olan safran, halk arasında safran çiçeği olarak bilinen, vejetatif olarak üretilen ve steril olan Crocus sativus'tan toplanan stigmalardan oluşmaktadır.
İspanya, El Palmar-Murcia
...) analitik sonuçlarıdır: Crocine.......: 196.37 Picrocrocin..: 76.48 Safranal.......: 41.02 Safran, Crocus sativus çiçeğinin pistilinin 3 kurutulmuş stigmasından elde edilen bir baharattır. Safran, acı tadı ve aroması ile karakterizedir. Ayrıca, yiyeceklere altın sarısı bir renk veren bir boya içerir. Bu, safranı dünya genelinde birçok yemekte değerli bir bileşen haline getirir. Safranın tıpta ve kozmetikte de uygulamaları vardır. Yüksek ekonomik değeri nedeniyle 'kırmızı altın' olarak adlandırılmıştır ve ismi ve değeri kullanılarak çok sayıda sahtecilik ve dolandırıcılık yapılmıştır.
İtalya, Gubbio
...Doğa ve sunduğu şeylere olan tutku, organik ve doğal ürünlerin yaşam kalitesini artırmadaki belirleyici rolüne olan inancımla birleşince, beni küçük şeylerden başlayarak sürdürülebilir bir tarım modelini yeniden keşfetmeye yönlendirdi. Böylece, bu fikirleri değerli kılmak için safranın büyüleyici yetiştiriciliğinde pilot bir faaliyet olarak ortaya çıkan kişisel bir proje doğdu. Safran üretimi, Crocus sativus'un pistil ve soğanlarıyla. Her türlü bilgi için tamamen hizmetinizdeyim, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Gubbio, Perugia, Umbria, İtalya.
Bu arama terimi için popüler ülkeler