İspanya, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela Burunda saf üzüm, doğal çilek, böğürtlen ve erik aromaları öne çıkıyor. Ağızda tatlı, taze çilek dokunuşu ve damakta kalıcı baharatlı bir arka plan ile uzun ve lezzetli bir şarap bırakıyor. 1618 ºC Servis Sıcaklığı ŞARAP BAĞI YAŞI: 30-50 yıl arası ÜRETİM: Beton tanklarda fermente ve olgunlaştırılmıştır. ÜZÜM ÇEŞİDİ: Bobal...
...1957'den beri geleneksel bir karışımda, bu doğal tatlı şarap, güzel amber rengiyle en çok satanlarımız arasında yer alıyor. İşte, kavun, şeftali, kayısı ve aynı zamanda okaliptüs aromalarıyla sevdiğimiz tatlı bir muskat. Ağızda tatlılık ve ferahlığın zarif bir birleşimini başarıyla sunuyor. Bu, kırılgan bir denge ama burada Lunel muskatlarının terroir'ini yansıtıyor. Şişelerde veya dökme olarak mevcut.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... çikolatalı tatlılarla tadına varılacak bir şişe. Karmaşıklık ve lezzet dolu bir zevk! Hacim: 75cl Tür: Tatlı doğal kırmızı şarap Artık şeker: 103g/L Üzümler: %90 Grenache, %5 Carignan & %5 Maccabeu AOC: Maury Saklama: Şu anda içilebilir ve 2050 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 14-16°C...
Fransa, Ponteilla
Le DOMAINE F.JAUBERT, Ponteilla'da, Roussillon'un Aspres bölgesinin merkezinde yer almaktadır. Yaklaşık 35 hektarlık bir alana yayılmaktadır; bunun on hektarı Pliyosen dönemine ait limonlu-killi ve kireçli topraklarda bulunmaktadır. Kalan 25 hektar ise, kuaterner dönemine ait çakıllı topraklardan oluşan teraslarda yer almaktadır ve bu topraklarda kuvars taşları ve şist parçaları bulunmaktadır. On...
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
Fransa, Pont D Ain
DS2Vin, Fransa'nın Pont d'Ain şehrinde bulunan, kaliteli içkiler, biralar ve alkollü içecekler konusunda uzmanlaşmış bir şarap mahzenidir. Şarap uzmanı Nathalie SCATTARELLI, her türlü etkinlik için Fransa ve İtalya'nın en iyi terroirlerini seçme konusundaki uzmanlığını sunmaktadır; bunlar arasında düğünler, profesyonel etkinlikler, restoranlar ve oteller, şarapçılar, ithalatçılar ve diğer profesyo...
Fransa, Condom
...Cevizli Aperitif, bölgemizde her çiftçinin kişisel tüketimi için hazırladığı aperitif olarak bilinir. Alkolde bekletildikten sonra likör şarabı ile karıştırıldığında, eski Porto'yu andıran bir aroma verir. Geçmişteki tarifler oldukça tatlı ve rustikti, tanenli kırmızı şarap kullanılarak hazırlanıyordu. Daha yumuşak olan likör şarabı, aperitifi daha zarif hale getirir. Yarım bir kavunun içinde harika olacaktır. Esquillot'a uyguladığım olgunlaşma, ona son derece doğal ve hoş bir eski Porto ...
Fransa, Fraisse Des Corbieres
...Garrigue balı ile tatlı hidromel, 75 cl'lik taş şişe 23.20 € /l İnsanlığın en eski fermente içeceği: Neolitik dönemden günümüze kadar kaybolmamıştır. 19. yüzyıldan 20. yüzyıla kadar süregelen varlığını, yerel ballarıyla onu üretmeyi asla bırakmayan Bretonlar ve Alsaslılara borçluyuz. Prensip basit: kaynak suyu, bal ve doğal mayalar, birkaç hafta boyunca yavaşça fermente olur. Domaine du...
İspanya, Varea
...Soda şarabı ve baldan elde edilen ürün. Klasik soda şarabı üretimi. Şişede doğal fermantasyonu koruyarak (14 ay). Doğal, aromatik ve çiçeksi. Akdeniz ballarının tatlı notalarıyla ferah bir giriş.
İspanya, Geneto San Cristobal De La Laguna
...TEMEL ÜRÜNLER: Yerel Inzolia şarapları. Alkol Oranı: 12,8 derece. ŞEKER: 50 gr. lt. AROMALANDIRMA: doğal acı badem tipik. TEMEL ÜRÜNLER: Yerel Nero D'Avola şarapları. Alkol Oranı: 14,2 derece. ŞEKER: 50 gr. lt. AROMALANDIRMA: doğal acı badem tipik.
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Sıradan olmayan aperitifler, uygun yapıya sahip yemeklerle birlikte tüm öğünler için mükemmel, sadece dinlemeyi bilmek yeter. Notlar Nautilus Cru Tarihi, tatlı suda olgunlaşan ilk köpüklü şarap, Iseo Gölü'nün derinliklerinde. Şişeler, Iseo Gölü'nün doğal tortularıyla sunulmakta ve şık bir metal etiketle tamamlanmaktadır. Şişede fermantasyon 65 ay, bunun 48'i Iseo Gölü'nün...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Alò, bağda güneşte kurutulmuş Aleatico üzümlerinden elde edilen değerli bir şaraptır. Doğal bir fermantasyondan sonra, şarap küçük ahşap fıçılarda olgunlaşmaya bırakılır. Bu geç hasat tatlı şarap üretimi yılda 500 şişe ile sınırlıdır. Zengin bir yapıya sahip olan bu şarap, kuru erikten çiçeksi gül notalarına ve baharatlı tarçın aromasına kadar geniş bir aromatik profile sahiptir ve yoğun bir...
...0,75 lt'lik cam şişelerde şarap. 6 şişeden oluşan paketler. BİTTER BADAMLI İNZOLIA ŞARABI. İçindekiler: Şarap, şeker, doğal badem aroması ( %2,5). Duyusal görünüm: Sarı saman renginde şeffaf bir şarap. Beyaz meyve notalarıyla tatlı meyvemsi bir lezzete sahip, yoğun acı badem kokusu ve tadı var. ACIL BİTTER BADAMLI NERO D'AVOLA. İçindekiler: Şarap, şeker, doğal badem aroması ( %2,5). Duyusal...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Aperitif şarabı, çok, çok soğuk, 3º ile 5º santigrat arasında, frappé veya glacé olarak servis edilmesi önerilir. Deniz ürünleri, kaya balıkları ve turşu balıklar, mavi peynirler ve her türlü pâté ve tatlılarla eşleştirilmesi tavsiye edilir. Menşei: Castilla ve León Toprakları Şarapları Çeşit: Verdejo-doğal tatlı Yıl: 2019 Yaşlandırma: %100 verdejo üzümleri ile üretilmiş ve 9º alkolde durdurulmuş kontrollü fermantasyon ile Tadım Notları: İvory sarısı renk. Temiz, yüksek aromatik profile sahip ve ağızda mükemmel hacim.
Fransa, Saint-Vérand
...Chardonnay üzümünden yapılan tatlı şarap, oldukça nadirdir. Sadece üzümde asil çürüme oluştuğu yıllarda yapılabilir. Ekim ayı sonu - Kasım ayı başında elle toplanır. Çok az verim alınır. Üzümler doğal şekerler açısından yoğunlaşmıştır. Bayram yemeklerinizi (foie gras veya tatlı) eşlik etmek için mükemmeldir. 50 cl'lik şişelerde paketlenmiştir.
Fransa, Passa
...Bu Rivesaltes'ten gelen doğal tatlı şarap, altın tonları ve kayısı, şekerlenmiş meyve, karamel ve portakal reçelini harmanlayan karmaşık bir buruna sahip bir şaraptır. Gördüğünüz gibi, karmaşıklık ve asidite arasında mükemmel bir denge sağlıyor.
...Grenache N, kaliteli topraklarda yetiştirilmesi, verimin mükemmel bir şekilde kontrol edilmesi ve iyi bir renk elde edilmesi koşuluyla, doğal tatlı şaraplar ve çok büyük, yapısal ve aromatik saklama şarapları elde etmeye olanak tanır. Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Bu çok güçlü üzüm çeşidi (güçlü kökler) bazen dökülmeye karşı hassasiyet gösterir ve olgunlaşma zorlukları yaşar. Dikey bir yapıya sahiptir ve kısa budama (kadeh veya tel) ile yönlendirilmelidir. Kolayca bakım belirtilerini dışa vurur.
İspanya, Cassà de la Selva
...En Parramon Exportap, sadece üretici değil, aynı zamanda özel mantar tıpa dünyasına tutkulu zanaatkârlarız. Ustalığımız, her müşterinin özel ihtiyaçlarına uyum sağlayarak geniş bir boyut, şekil ve kalite yelpazesi sunmamıza olanak tanır. Doğal veya mikrogranül mantar tıpa olsun, tıpa üretimimiz titiz bir üretim, son işlem ve kalite kontrol sürecinden geçmektedir. Bunlar, likörler, tatlı şaraplar, sirke, porto ve daha fazlası için mükemmel bir tamamlayıcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, her tıpanın %100 İspanyol doğal mantar levhalarından geldiğini vurgulamaktan gurur duyuyoruz.
İtalya, Refrontolo
Ai Rorè di Refrontolo (TV) uzun bir şarap üretimi ve satışı deneyimine sahiptir ve Treviso bölgesinin en önemli ve tarihi şarap şirketlerinden biridir; yıllardır tutkuyla ve sevgiyle bağlarını koruyarak olağanüstü şarap üretimi için ilgi çekici, lezzetli ve damakta hoş bir tat sunmaktadır. Beyaz ve kırmızı masa şarapları, köpüklü ve kuru, tatlı köpüklü şaraplar dahil olmak üzere geniş bir şarap...
Fransa, Castelviel
...Bordeaux yakınlarında, Saint-Emilion ve Sauternes arasında, Entre-deux-Mers'in engebeli manzarasının kalbinde yer alan Château POURQUEY GAZEAU, organik Bordeaux Şarapları üretmektedir. Şato, birçok AOP organik kırmızı, rosé, kuru beyaz, tatlı beyaz ve köpüklü şarap sunmaktadır. Şaraplar, toprağın doğal dengesinin korunduğu ve bitkinin sağlığının korunduğu bir bağda üretilmektedir. Château POURQUEY GAZEAU'nun bağı, Organik Tarım'a bağlıdır.
Fransa, Castera-Verduzan
...damıtım işine girmeye karar verir. Bu, Armagnac Jean Cavé markasının hikayesinin başlangıcıdır; dört nesil boyunca, Armagnac'ın olgunlaştırma ve yaşlandırma becerilerini geliştireceklerdir. 1989 yılında, Volpato ailesi, baba ve oğul, bu geleneği sürdürmek için devralır ve Monsieur Henri Cavé'nin uzman gözetiminde ticaret faaliyetini geliştirir; Cavé soyadının dördüncü nesli. Domaine Puig-Parahÿ Cap Vintage ekibi, Puig-Parahy mülkünün Rivesaltes ile doğal tatlı şaraplar serisini açmaktan gurur duymaktadır. Çok az mülk, böyle bir tutarlılığı sergileyebilir.
İspanya, Monreal Del Llano
... Rezervler (El Secreto ve Las Liras) ve Doğal Tatlı Şarap (Fata Morgana) üretmekteyiz. Şaraplarımızı IGP VINO DE LA TIERRA DE CASTILLA altında üretmekteyiz. Mont-Reaga olarak, çevre ile aktif bir şekilde işbirliği yapmaktan ve iklim değişikliği ile mücadele etmekten gurur duyuyoruz. Bu nedenle, Karbon Ayak İzimizi hesapladık ve Emisyon Azaltım Planı hazırladık; bu sayede Karbon Ayak İzi Ulusal...
İspanya, Las Rozas-Madrid
...chimichurri, mate çayı, çay, doğal dağ bitkileri içecekleri, ızgara aletleri, termos, kömür. ŞARAPLAR: BIANCHI, Navarro Correas, San Telmo, Rutini, Fin del Mundo şarap evlerinden Malbec, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, elma şarabı, dulce de leche likörü ve limonçello.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play