...1957'den beri geleneksel bir karışımda, bu doğal tatlı şarap, güzel amber rengiyle en çok satanlarımız arasında yer alıyor. İşte, kavun, şeftali, kayısı ve aynı zamanda okaliptüs aromalarıyla sevdiğimiz tatlı bir muskat. Ağızda tatlılık ve ferahlığın zarif bir birleşimini başarıyla sunuyor. Bu, kırılgan bir denge ama burada Lunel muskatlarının terroir'ini yansıtıyor. Şişelerde veya dökme olarak mevcut.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... çikolatalı tatlılarla tadına varılacak bir şişe. Karmaşıklık ve lezzet dolu bir zevk! Hacim: 75cl Tür: Tatlı doğal kırmızı şarap Artık şeker: 103g/L Üzümler: %90 Grenache, %5 Carignan & %5 Maccabeu AOC: Maury Saklama: Şu anda içilebilir ve 2050 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 14-16°C...
Fransa, Ponteilla
Le DOMAINE F.JAUBERT, Ponteilla'da, Roussillon'un Aspres bölgesinin merkezinde yer almaktadır. Yaklaşık 35 hektarlık bir alana yayılmaktadır; bunun on hektarı Pliyosen dönemine ait limonlu-killi ve kireçli topraklarda bulunmaktadır. Kalan 25 hektar ise, kuaterner dönemine ait çakıllı topraklardan oluşan teraslarda yer almaktadır ve bu topraklarda kuvars taşları ve şist parçaları bulunmaktadır. On...
Fransa, Pont D Ain
DS2Vin, Fransa'nın Pont d'Ain şehrinde bulunan, kaliteli içkiler, biralar ve alkollü içecekler konusunda uzmanlaşmış bir şarap mahzenidir. Şarap uzmanı Nathalie SCATTARELLI, her türlü etkinlik için Fransa ve İtalya'nın en iyi terroirlerini seçme konusundaki uzmanlığını sunmaktadır; bunlar arasında düğünler, profesyonel etkinlikler, restoranlar ve oteller, şarapçılar, ithalatçılar ve diğer profesyo...
Fransa, Condom
...Cevizli Aperitif, bölgemizde her çiftçinin kişisel tüketimi için hazırladığı aperitif olarak bilinir. Alkolde bekletildikten sonra likör şarabı ile karıştırıldığında, eski Porto'yu andıran bir aroma verir. Geçmişteki tarifler oldukça tatlı ve rustikti, tanenli kırmızı şarap kullanılarak hazırlanıyordu. Daha yumuşak olan likör şarabı, aperitifi daha zarif hale getirir. Yarım bir kavunun içinde harika olacaktır. Esquillot'a uyguladığım olgunlaşma, ona son derece doğal ve hoş bir eski Porto ...
Fransa, Fraisse Des Corbieres
...Garrigue balı ile tatlı hidromel, 75 cl'lik taş şişe 23.20 € /l İnsanlığın en eski fermente içeceği: Neolitik dönemden günümüze kadar kaybolmamıştır. 19. yüzyıldan 20. yüzyıla kadar süregelen varlığını, yerel ballarıyla onu üretmeyi asla bırakmayan Bretonlar ve Alsaslılara borçluyuz. Prensip basit: kaynak suyu, bal ve doğal mayalar, birkaç hafta boyunca yavaşça fermente olur. Domaine du...
Fransa, Saint-Vérand
...Chardonnay üzümünden yapılan tatlı şarap, oldukça nadirdir. Sadece üzümde asil çürüme oluştuğu yıllarda yapılabilir. Ekim ayı sonu - Kasım ayı başında elle toplanır. Çok az verim alınır. Üzümler doğal şekerler açısından yoğunlaşmıştır. Bayram yemeklerinizi (foie gras veya tatlı) eşlik etmek için mükemmeldir. 50 cl'lik şişelerde paketlenmiştir.
Fransa, Passa
...Bu Rivesaltes'ten gelen doğal tatlı şarap, altın tonları ve kayısı, şekerlenmiş meyve, karamel ve portakal reçelini harmanlayan karmaşık bir buruna sahip bir şaraptır. Gördüğünüz gibi, karmaşıklık ve asidite arasında mükemmel bir denge sağlıyor.
...Grenache N, kaliteli topraklarda yetiştirilmesi, verimin mükemmel bir şekilde kontrol edilmesi ve iyi bir renk elde edilmesi koşuluyla, doğal tatlı şaraplar ve çok büyük, yapısal ve aromatik saklama şarapları elde etmeye olanak tanır. Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Bu çok güçlü üzüm çeşidi (güçlü kökler) bazen dökülmeye karşı hassasiyet gösterir ve olgunlaşma zorlukları yaşar. Dikey bir yapıya sahiptir ve kısa budama (kadeh veya tel) ile yönlendirilmelidir. Kolayca bakım belirtilerini dışa vurur.
Fransa, Castelviel
...Bordeaux yakınlarında, Saint-Emilion ve Sauternes arasında, Entre-deux-Mers'in engebeli manzarasının kalbinde yer alan Château POURQUEY GAZEAU, organik Bordeaux Şarapları üretmektedir. Şato, birçok AOP organik kırmızı, rosé, kuru beyaz, tatlı beyaz ve köpüklü şarap sunmaktadır. Şaraplar, toprağın doğal dengesinin korunduğu ve bitkinin sağlığının korunduğu bir bağda üretilmektedir. Château POURQUEY GAZEAU'nun bağı, Organik Tarım'a bağlıdır.
Fransa, Castera-Verduzan
...damıtım işine girmeye karar verir. Bu, Armagnac Jean Cavé markasının hikayesinin başlangıcıdır; dört nesil boyunca, Armagnac'ın olgunlaştırma ve yaşlandırma becerilerini geliştireceklerdir. 1989 yılında, Volpato ailesi, baba ve oğul, bu geleneği sürdürmek için devralır ve Monsieur Henri Cavé'nin uzman gözetiminde ticaret faaliyetini geliştirir; Cavé soyadının dördüncü nesli. Domaine Puig-Parahÿ Cap Vintage ekibi, Puig-Parahy mülkünün Rivesaltes ile doğal tatlı şaraplar serisini açmaktan gurur duymaktadır. Çok az mülk, böyle bir tutarlılığı sergileyebilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play