...25 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı Sudem Ekmek karışımı (10 kg), malzeme mayası (poğaçalar için 300 GR, büyük ekmekler için 400 g) ve su (6 litre) karıştırılarak hamur haline getirilir. Hamur sıcaklığı 25-27 °C'de 10 dakika yavaş, 7 dakika hızlı yoğrulur. 1. Fermantasyon 15 dakika (tezgâhta) 2. Fermantasyon için, 30 dakika fermantasyon süresi gereklidir. 30-35 dakika pişirilir. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklanabilir.
Türkiye, Trabzon
Founded in Gaziantep in 1966, is a leading company in its sector with its high technological investments and quality production giving importance to human health. Purchased by ÖZGÜÇLÜ FAMILY in 2005, develops products with innovative approaches by making production with the world's highest technology systems in its facilities with a closed area of 49,000 m², built on 110,000 m² in the 4th Organize...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mayalar (Saccharomyces cerevisiae), yaklaşık 1.500 türü bir araya getiren tek hücreli mantarlar grubuna ait bir mikroorganizmadır. Fırın mayası, çeşitli un türlerinden fırın ürünleri üretiminde kullanılır. Kuru (kurutulmuş) mayanın aşağıdaki avantajları vardır: stabil kalite, uzun raf ömrü, geniş sıcaklık koşulları yelpazesi, taşıma ve depolama kolaylığı. Lojistik, preslenmiş mayalara kıyasla çok daha kolaydır; depolama alanı olarak 3-4 kat daha az yer kaplar, mayanın sık sık temin edilmesine gerek yoktur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play