İtalya, Giuliano
Kırk yılı aşkın bir süredir, Di Rosa şekerleme sektöründe bir referans noktasıdır ve İtalyan zanaatkarlığını kaliteye olan tutku ile birleştiren geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Dünya çapında ihracata hazır 200'den fazla ürünle, Di Rosa sadece bir marka değil, aynı zamanda mükemmellik ve özgünlük garantisidir. Şirketimiz sadece yüksek kaliteli ürünler dağıtmakla kalmaz, aynı zamanda özel tat...
Almanya, Fürth
Yüksek kaliteli fırın ürünlerine olan tutku İnce katmanlı kruvasanlar, tatlı dolgulu hamur işleri ve tuzlu atıştırmalıklar, premium kalitede derin dondurulmuş fırın ürünleri üreten Franconian üreticisinin ana uzmanlık alanıdır. Martin Braun grubunun bir parçası olarak, şirket, işleme tesisleri için geleneksel ve yenilikçi derin dondurulmuş fırın ürünleri konusunda tam bir ürün yelpazesi sunmaktad...
Sudem Pastacılık, 2006 yılından bu yana en kaliteli ürünler üreten ve ürünlerini Avrupa ve diğer ülkelere ihraç eden Antalya/Türkiye merkezli ekmek ve pasta karışımı üreticisi bir firmadır. Dünden bugüne gelen, geleneksel pişirme tarifleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı unlu mamuller ve pasta spesiyaliteleri üretiyoruz. Spesiyalitelerimiz arasında Ekmek Karışımları, Kek ve Past...
Fransa, Ancenis
...Bu, zencefilli ekmek için oluşturulmuş baharat karışımıdır. Diğer tatlılara (elmalı turta, komposto, crumble) ve tuzlu yemeklere (foie gras ...) kolayca uyarlanabilir. Zencefilli ekmek tarifi ile birlikte teslim edilir.
Macaristan, Twenty Four Teashop Kft.
Tatar buğdayı çayı (soba cha), Doğu Asya'da ve Rusya ile Ukrayna'da çok popüler bir içecektir. Avrupa'da henüz bu kadar yaygın değil, Amazon'da ve bazı Asya mağazalarında bulabilirsiniz, ancak uluslararası olarak tanınmış markalar yok, bu yüzden Tatar Buğdayı çayı'nın ilk küresel olarak bilinen markası olmayı hedefliyoruz. Tatar Buğdayı çayı, eşsiz kavrulmuş lezzeti ve aromasıyla birlikte birçok ...
Yunanistan, Ionia, Thessaloniki
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
Fransa, Talant
...İşte Editions Bellouet Conseil'in en yeni eseri. Bu kitap, meslektaşlarımız tarafından öğretilen geleneksel tarifler ile okulumuzun öğretmenleri tarafından geliştirdiğimiz tarifler arasında bir köprü niteliğindedir. Miras alınan pastalar (Saint-Honoré, millefeuille, baba, kralların keki, elmalı tart, Noel kütükleri, Paris Brest ve Mont Blanc) kitabın 8 temasında ele alınmakta olup, Jean-Michel...
Fransa, Auxerre
... börek ve elmalı quiche, steak patates. Vinification Domaine'in şarap yapım teknikleri, en modern süreçleri Bordeaux'nun belirli bir geleneğine saygıyla birleştirir. Fermentasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir. Conditionnement: 6 adet 50cl şişe içeren karton. Œil: güzel bir sunum, istenen parlak altın rengi. Domaine: Les Grands Châteaux de France. Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux. Millésime: 2002. Cépage: Sémillon. Culture: Sorumlu tarım. Label: Kontrol Altında Menşei Belgesi. Références: Altın madalya.
Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
Fransa, Puyricard
... meyvenin üzerine sos olarak, elmalı tart üzerinde... Son Kullanma Tarihi*: 3 yıl Net Ağırlık: 370g ve Provence Kayısı ile Çilek için 750g'lık iki format. Şeker Oranı: %62 Dağıtım Ağı: Confit de Provence şirketi, bazı serileri dağıtım ağına göre farklılaştırmayı tercih etmiştir. Bu nedenle, bölgenizdeki büyük ve orta ölçekli marketlerde Vergers des Alpilles markasını ve onun organik versiyonu Vergers Bio'yu bulabilirsiniz.
İspanya, Santa Cruz De Tenerife
... ve o zamanki geleneksel el işçiliği tekniklerine saygı göstererek, son derece kaliteli bir ürün üretmek için çabalıyoruz. 50 yıl sonra, çocuklar ve torunlar, büyükbabamız Manuel, Neo'nun izinden gidiyoruz, her gün çalışarak, bugün geleneksel adaların kaliteli ve ustalıkla yapılan ürünleri arasında referans olan çoğu ürünü yaratmak ve güçlendirmek için. Geleneksel elmalı tartımız, keklerimiz...
Hollanda, Warmond
...rafine şeker ve E numaralarından tamamen arındırılmıştır. ✓ Zayıflamak isteyenler için de sağlıklı atıştırmalıklar. ✓ Sulu ve lezzetli glutensiz tatlılar! ✓ Daha az tatlı, lif dolu, hindistancevizi çiçeği şekeri ile tatlandırılmıştır. ✓ Kek karışımları, organik glutensiz fırınımızda el yapımı olarak hazırlanmakta ve paketlenmektedir; organik ve glutensiz sertifikasına sahiptir. ✓ Hediye etmek için harika. Böylece her gün glutensiz bir parti için bir neden var! Brownie, havuçlu kek, elmalı tart ve ekmek kolayca yapılabilir.
1938 yılında Frans Dellafaille tarafından kurulan Dellafaille fırını, yetmiş yılı aşkın bir süredir kalite ve özgünlüğü temsil etmektedir. Fırın, geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: ekmek, pistoletler, bagetler, kahvaltı çörekleri, pastalar, börekler, patékes, börekler, elmalı çörekler, merengler, sosisli ekmek,... Dellafaille ayrıca düğün pastaları, özel pastalar (doğum günü vb.) ve doldurulmuş ekmekler konusunda da uzmandır. Ayrıca fırın, bir teslimat hizmeti de sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play