...Çok yönlü ve kullanımı kolay olan bu kabuk soyucu, aşağıdaki girdiler için idealdir: Spelt, gübreler, arpa, pirinç, darı, kırmızı mercimek, quinoa.
Kapasite: spelt, emmer, pirinç, arpa, mercimek için... saatte 150 kg'a kadar.
.../rüzgar süpürgesi işini daha kolay yapar, önce kabuğu mu yoksa taneleri mi temizleyeceğine karar verebilir...)
Sadece Dinkel, Emmer ve Einkorn soyma mümkündür.
Yulaf soyma makinesi yok!
Teslimat kapsamına 2 çift "soyma bıçağı" (1 çift 5 ton kadar dayanır) dahildir.
3 farklı boyutta elek.
Diğer yedek parçalar sipariş edilebilir.
WhatsApp üzerinden video gönderimi mümkündür.
Bu makinayla, yıllık 3-4 ton Dinkel soydurduk (yaklaşık 10 saatlik haftalık işletme ile ayda 1 ton yapılabilir).
Teslimat dahil.
Motor için 12 ay garanti.
...Unlar, İrmikler, Kepekler Organik
9 farklı tahıl türünden 23 un çeşidi üretiyoruz. Organik kalitede.
Buğday, çavdar, kamut, einkorn, emmer, arpa, kahverengi sorgum, sorgum, karabuğdaydan unlar
Tahıl türüne bağlı olarak irmikler, kepekler ve tam buğday unu da mevcut.
...EMMER SERVICE, aşağıdaki alanlarda malzeme satışında uzmanlaşmıştır:
- Su sızıntısı tespiti, korelasyon prensibi ve/veya akustik prensip aracılığıyla.
- Gaz sızıntısı tespiti (ppm hacim %).
- Su ve gaz boruları için veri kaydedicileri ile basınç ve debi ölçümü.
- PE ve çelik boruların kaynak işlemleri (scraper, manuel scraper, yağ giderici, kesme aletleri, kelepçeler, konumlandırıcılar, kaynak...
Tarım şirketi. Eski tahıl çeşitlerinin üretimi, Emmer, Einkorn, Dinkel, Mor buğday, Çıplak yulaf, İlaç ve baharat bitkileri, Çiçekler ve çiçek yaprakları, Kırmızı ve mavi çiğdem, Aydınlık çiçeği, Güneş çiçeği, Pirinç, Un, Yulaf ezmesi, Porridge, Müsli işlenmesi, Çay, Müsli, Pirinç paketleme...
...Yerel eski tahıl çeşitlerinden, Oberkulmer Kırmızı Tahıl Dinkel ve Emmer Tam Buğday'dan yapılan taze makarna üretimi. Atölyemizde ayrıca Kamut, buğday ve diğer tahıl çeşitlerinden taze makarna üretiyoruz. Hammadde çeşitliliğini kullanmak bizim için önemli ve bu süreçte yerel ürünler ve üreticilere odaklanıyoruz. Özellikle unumuz, 15. yüzyıldan beri faaliyet gösteren Münih'teki tek çalışan...