Fransa, Avignon
...Erik (Prunus Domestica L), meyve veren bir ağaçtır ve Rosaceae ailesine aittir, meyveleri olan Erikler için yetiştirilir. Eriklerin hasadı, meyveye amber sarısı ve tatlı bir et sunmak için tam olgunlukta gerçekleştirilecektir; ayrıca kullandığımız çeşitlerin karakteristik özelliği olan mor renkte bir kabuğa sahiptir. Meyveler onaylanır, yıkanır, saplardan ve kuyruklardan arındırılır, dilimlenir, çekirdekleri çıkarılır ve IQF olarak dondurulur. Organik tarımdan elde edilen Erik: %100 Toplam enerji: 48,7 Kcal 206 kJ Lif: 2,3 g Protein: 0,8 g Tuz: İzler...
Yunanistan, Naousa
...Stanley - ERİK TÜR: ERİK Ağaç: Ağaç orta büyüme gösterir, bu da hasadı kolaylaştırır. Seyreltme gerektirir. Meyve: Meyve orta boyda ve oval şekildedir. Kabuk rengi koyu mor ve et kısmı. Tozlayıcılar: Başkan Olgunlaşma - Hasat: 10-25 Ağustos...
...Ürün Bilgisi Kaliforniya'da eriklerin hasadı ağustos ile ekim ayları arasında yapılırken, Güney Amerika'da ise mart ayı civarında olgunlaşmış ve hazır hale gelirler. Erikler, nem seviyeleri on beş yüzdeye ulaşana kadar bir baca kurutma sürecinde kurutulur. Çekirdeklerinin çıkarılması iki şekilde yapılabilir: "kül kilidi ile çekirdek çıkarma" yöntemi, çekirdeği bir dikenle dışarı itmek anlamına...
Fransa, Saint-Laurent-Des-Arbres
...Madagascar Vanilya Baklalarımızı keşfedin. - Grand Cru TANANA. - Doğrudan Üretici, 2021 hasadı. - Kakao notaları, erik tadına yer açıyor. - Baklalarımız +16 cm uzunluğundadır. - Hava geçirmez ve yeniden kullanılabilir bir torbada teslim edilir. Kalite garantileri: - "A1 çatlamamış" kategorisi - Vanilin içeriği için sistematik analiz (yüzde 1,6 ile 2,2 arasında) - Su içeriği için sistematik analiz (yüzde 30 ile 38 arasında); - Tam, sağlıklı, esnek ve dolgun baklalar; - Üretilen her parti için izlenebilirlik ve kalite analizi; - Occitanie bölgesinde özenle paketlenmiştir.
Fransa, Auxerre
...Tadım karakteristik siyah meyve, erik ve baharatların güçlü aromaları, vanilya ve sedir notalarıyla nazikçe tamamlanarak denge ve yumuşaklık sunuyor. Şarap Yapımı geç olgunlaşma hasadı, 8 ay olgunlaştırma Alkol Oranı: %14 Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton Bağ: Domaine Sainte Luchaire Appellation: Pays d'Oc Yıl: 2018 Üzüm Çeşidi: Cabernet Franc Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Coğrafi İşaret...
İspanya, Alzira
... sıcaklığı, LA PERLA VALENCIANA'nın eşsiz lezzetini elde etmemizi sağlıyor. Toprağımızın en iyisini taze mevsim meyveleri (Persimmon, portakal, mandalina, kayısı, erik...) ile sunuyoruz; böylece Akdeniz deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.
Yunanistan, Giannitsa
... bölgesinden mükemmel kalitede Yunan meyveleri kullanıyoruz. • Meyve hasadı her zaman kendi şeker (bricks) ve sertlik standartlarımıza göre yapılmaktadır, böylece meyve işleme döneminde istenen oranları elde edebilmektedir. • Mevcut hasat meyvelerini işliyoruz. Piyasaya çıkan nihai ürün, son hasat ham maddesi içermektedir. • Ürünlerimizi düşük sıcaklıklarda hava ile kurutuyoruz (kızartmıyoruz) böylece besin maddelerinin korunmasını sağlıyoruz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play