No results

Sonuç bulunamadı
"cig domuz eti"

Ürün için "cig domuz"
Domuz sırtı
Monte Safira'nın Domuz Filetosu, markanın kalite ve geleneğe olan bağlılığını örnekleyen birinci sınıf bir domuz filetosudur. En iyi yerel etlerden te...
Jambon - Domuz Eti
Jambon - Domuz Eti...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Pork Head - Pork Head
PORK HEAD 1/2 Cut 20 kg frozen Boxes 1 x 40 fcl hq rf cnt in the 26 mt net wgth...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Dondurulmuş Domuz Kulakları
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
DONDURULMUŞ DOMUZ - DOMUZ ETİ
DONDURULMUŞ DOMUZ AYAKLARI/DOMUZ BAŞI ETİ/DONDURULMUŞ DOMUZ KARNI...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
BOTILLO DEL BIERZO - Kaburga, Bonfile, Jambon, Lacon, Chorizos
El yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı sucuklar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Kemiksiz sığır diz
Kemiksiz Sığır Şin...
Tavuk Göğsü
Tavuk Göğsü...
Hazırlanmış sardalya filetosu
Çıkarıcı balıkçılık yoluyla elde edilen dondurulmuş işlenmiş sardalya filetoları. Glazürlü dondurulmuş ürün (15%-20%) karton kutulara yerleştirilmiş,...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Painho sosis
Painho sosis, Monte Safira'nın titizlikle ve özenle ürettiği geleneksel bir Portekiz sosisidir. En kaliteli yerel etlerden yapılan bu sosis, zengin ve...
Farinheira sosisi
Farinheira sosisi, Monte Safira'nın titizlikle ve özenle ürettiği geleneksel bir Portekiz sosisi. En kaliteli yerel etler ve un kullanılarak yapılan b...
Ürün için "cig eti"
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Danafilet
Filet de bœuf, et sever et zengin bir lezzet sunarak et severler için popüler bir seçimdir. Bu filet, kalitesi ve tazeliği için özenle seçilmiştir ve ...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Pişirilmiş Kurdele
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...
Dana eti
Dana - kasap eti...
Çiğ Deri Ördek
Bileşim: Ördek %32, Sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Kıyma Sığır Eti
Kıyma - 1 kg...
Omuz bifteği
Omuz bifteği...
Biftek Kesimi
Steak Cut poşet 2,5 kg...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Tavuk Göğsü
Tavuk Göğsü...
Bonfile
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+...
Mide
Mide...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Yaka
Yaka...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play