Almanya, Heidelberg
...Kızarmış et aroması, yavaş pişirilmiş etleri anımsatan zengin, tuzlu bir tat sağlayan bir baharat karışımıdır. Soslara, çorbalara ve vejetaryen yemeklere derinlik katmak için idealdir. Hayvansal ürün içermeyen bu %100 bitkisel aromatik, vegan tarifler için uygundur. Pişirilmiş ve kızarmış notaları, çeşitli hazırlıklara yuvarlaklık ve tipik tatlar katacaktır.
Almanya, Bad Bentheim
... kullanılmasına rağmen, özellikle İtalyan ve Fransız mutfaklarında popülerdir. Fesleğen ve domates mükemmel bir kombinasyondur. Bu nedenle, domates çorbasının üzerine biraz serpmeyi deneyin. Ayrıca, bu yeşil kutsal bitki çorbalarda ve soslarda, pestolarda, peynirde, balık ve et yemeklerinde ve salatalarda da iyi bir şekilde kullanılır. Bir açık sandviçte de harika bir tat verir. Mümkün olduğunca geç eklenmesi, tadın korunması için önerilir.
ufs.country_names.RU, Moscow
... pişirmeden 5-10 dakika önce eklenmesi yeterlidir ve tanıdık ürünlerin tadı tamamen yeni bir baharatlı lezzet kazanır. Defne, soslarda ve sebze ile etin korunmasında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Çorbalarda, soslarda, marine soslarında, et, kümes hayvanları ve av yemeklerinde, hamur işlerinde kullanılır. Tadı Baharatlı, acı tatlı 100 gr'daki besin değeri Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 8,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 49,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 300,0...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play