Portekiz, Santarém
...Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapılan bu ürün, doğal tatlarını artırmak için özenle tuzlanır ve kurutulur. Sonuç, hem tatmin edici hem de çok yönlü olan zengin ve tuzlu bir lezzettir; bu da onu çeşitli yemekler için popüler bir seçim haline getirir. Monte Safira'nın Tuzlu domuz...
Fransa, Saint Germain En Laye
...Bitkisel, doğal ve yenilenebilir hammaddeler. Sağlıklı. Lezzetli. Doğal. Sürdürülebilir. Gıda güvenliği. İnsan tüketimi için 2 temel ürün yelpazesi: VITACEL® Diyet lifleri Tahıl lifleri (buğday, yulaf), Meyve lifleri (elma), Sebze lifleri (bezelye, patates, psyllium), Selüloz tozu, Lif bileşenleri. VIVAPUR® Fonksiyonel sistemler MCG kolloidal sistemleri (mikrokristalin selüloz jeli, buğday...
Fransa, Pleucadeuc
...• Barde tahtaları: ara kağıt ile veya olmadan • Şişler, rostolar, tournedos, paupiettes için kesilmiş barde • AB onaylı mezbahalardan elde edilen hammaddeler UYGULAMALAR • Domuz, kümes hayvanları, sığır, kuzu gibi her türlü etin kaplanması için barde • Her türlü ürün için: rostolar, şişler, tournedos, paupiettes, pastalar... AMBALAJ • Taze veya dondurulmuş: 5, 10 veya 20 kg'lık karton veya...
İspanya, Torrent
... kurutulmuş rizomlarından çözücü ile ekstraksiyon yoluyla elde edilir. Kurkumin, kristalize edilir, kurutulur ve saflık elde etmek için toz haline getirilir. Zerdeçal, suda çözünebilen ve dağıtılabilen tozlar veya sıvılar şeklinde çeşitli formlarda üretilebilir ve gerektiğinde yüksek konsantrasyona sahip olabilir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play