Fransa, Saint Emilion
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %75 Merlot; %20 Cabernet Sauvignon; %5 Cabernet Franc BULUNDUĞU YER: Sainte Terre YETİŞTİRME VE OLgunlaşma: Akıllı tarım, manuel yaprak budama, yeşil hasat. Vinifikasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda. Olgunlaşma, fıçıda. HVE 3 ETİKETİ 2016: BRÜKSEL YARIŞMASI 2020 Altın / G&G 2019 Altın: "Koyu garnet rengi, yakut yansımalarla. Burunda erik, vişne ve hafif...
Fransa, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1992, olağanüstü bir yıl, şişelenmeden önce meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Bu %40 alkol oranına sahip içki, unutulmaz bir tadım deneyimi sunar. Bir aperatif olarak, yavaşça tadına varılır ve zengin, karmaşık aromalarının keyfini çıkarmaya olanak tanır. Fıçıda olgunlaşma, bu Armagnac'a odunsu notalar ve derin bir tat profili kazandırır, bu da meraklıları memnun...
Fransa, Saint Vincent De Lamontjoie
...TEK MALTI İSKOÇ VİSKİSİ - N3 - Fumé - Fıçı - FRANSA FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - %50 vol Hala fıçıda olgunlaşma sürecinde... FAIVREJMAGINE damıtımevi, Malt'ını doğrudan kendi tesislerinde üretmektedir. Bu, ona Tek Malt unvanını kazandırmaktadır. Yüksek alkollü viskiler üretme konusunda bir üne sahiptir. Mükemmel bir denge, ona duman, deri, şekerlenmiş meyveler ve badem notaları kazandırmaktadır. Tek Malt İskoc Viskisi - %50 Vol 714 şişe mevcut 2023 yılının sonunda mevcut olacak...
İspanya, Varea
Ekolojik bal ve polen üreticileri, (biyolojik sertifikasyon yılları) saf bal üretimleri, Kekik, Çam, Fundalık, Meşe, Portakal, Limon, Propolis ve Fıçıda Misket Balı gibi seçilmiş çeşitler. Farklı uluslararası ödüllere sahip bal çeşitleri, (toplu ve perakende satış, markalarınızla paketleme yapıyoruz, bizimle tanışmak için herhangi bir yükümlülük olmadan ziyaret edebilirsiniz, arılarımızla İspanya'...
...Tanelerin şeker içeriği yüksek seviyelere ulaşabilirken, önemli bir asiditeyi koruyabilir. Bu, özellikle iyi dengelenmiş, güçlü ve geniş (bol yağlı ve hacimli) şaraplar elde etmeyi sağlar. Aromalar tipik, karmaşık ve yoğundur (kuru meyveler, fındık, kavrulmuş, egzotik meyveler, tereyağı vb.). Chardonnay B ayrıca fıçıda olgunlaşma ve fermantasyon için de uygundur. Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Chardonnay B genellikle uzun odunlarla budanır. Ancak iklim açısından elverişli bölgelerde...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru Karışım : Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 20 yıl Şarap Yapımı : Elle hasat, üzümler saplarından ayrılır ve ardından yoğunluk banyosu ile ayrılır. Bunu takiben bir hafta süren soğuk ön-fermantasyon macerasyonu ve 10 gün süren alkol fermentasyonu gerçekleşir; bu süre zarfında pompalama ve delme işlemleri yapılır. Süzme işlemi ardından 15 ay süren olgunlaşma öncesi presleme: %60 yeni fıçıda ve %40 termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda. Şarapçı : Thomas Duclos...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Tempranillo (kırmızı ince) üzüm çeşidinden elde edilen şarap. Olgunlaşma, Fransız ve Amerikan meşe fıçılarında gerçekleştirildi. Fıçıda kalma süresi, üzüm ile ahşap katkısının entegrasyonunu sağlamak için 18 ay sürdü. Koyu kırmızı renkte, burunda yoğun bir aroma. Karmaşık ve zarif, temiz, kavrulmuş, vanilya ve balsamik bir arka plana sahip baharatlı notalarla öne çıkıyor. Yarımada'ya gönderim yapılmaktadır. 60€ üzerindeki siparişlerde ücretsiz kargo.
Fransa, Bordeaux
... büyük bir şarapta bulunması gereken tüm niteliklere sahiptir. Adını, mülkün bilinen ilk sahibi olan şövalye Antoine de Lascombes'ten almıştır; dolayısıyla bu muhteşem mülkün kökenidir. Üzümler: %55 Merlot, %45 Cabernet Sauvignon Şarap Yapımı: Elle hasat, paslanmaz çelik ve ahşap tanklar. Olgunlaşma: 12 ay fıçıda Tadım: Olgun siyah meyvelerle açılan Le Chevalier de Lascombes, net bir başlangıç ile büyüler. Yoğun olan damak, güç ve zarafet arasındaki ince denge ile dikkat çeker.
Finlandiya, Turku
...Bölge İtalya – Marche Çeşit %100 Pinot Noir Tescil Colli Pesaresi DOC Focara Pinot Nero Alkol Oranı %15 Olgunlaşma Fıçıda 12 Ay Hacim: 75cl...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Raquillet ailesinin bu 1er Cru Les Naugues'u, yapılandırılmış ve saklama için tasarlanmış muhteşem bir Pinot noir'dır. Damakta, tadımcıya sunulan cömert bir yapı, yoğun bir meyve aromasıyla birlikte gelir; bu aroma, siyah kiraz ve böğürtlen üzerinde evrim geçirir. Güzel bir tanen yapısı da mevcuttur ve fıçıda olgunlaşma ile gelen hafif tost ve vanilya notaları, bu büyük Côte Chalonnaise...
İspanya, Cuarte De Huerva
...Üzüm Çeşidi: Cabernet Sauvignon ve Merlot Görünüm: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot, genç karakterine özgü mor yansımalarla birlikte yoğun bir kırmızı rengi bir araya getiriyor. Koku: Koku açısından karmaşık ve dengeli bir profile sahip olup, kırmızı meyve, çilek, ahududu ve yaban mersini aromaları belirgin bir şekilde hissedilmektedir. Ayrıca, fıçıda olgunlaşmasını hatırlatan...
Fransa, Auxerre
... Elle hasat Yerel mayalar Fermentasyon ve olgunlaşma fıçı ve tank (50/50), fıçıda tortu üzerinde 3 ay olgunlaşma, toplam olgunlaşma 6 ay Şarap üreticisinin sözü Denge sağlayan asidite ile sarılmış egzotik meyvelerin zenginliği ve çeşitliliği, Chenin'in "sectendre" olarak vinifiye edildiğinde sağladığı. Şarap uzmanının tavsiyesi: 12-13°C'de servis edilmesi önerilir. Alkol oranı: %13.50 Saklama...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Mikro hasat, olağanüstü şarap yapımı ve 31 ay boyunca fıçıda olağanüstü olgunlaşma ile bir 'istisna' şarap Alan: ŞATo HOURBANON Appellation: MÉDOC Bölge: BORDEAUX Renk: Kırmızı Üzümler: Cabernet Sauvignon: %54 / Merlot Noir: %38 / Cabernet Franc: %8 Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: güçlü Hacim: 75cl Yıl: 2014 Ağırlık: 1 kg...
Fransa, Paris
... notaları ile birlikte şaşırtıcı bir tatlılık buluşuyor; bu da her damak zevkine hitap ediyor. Hoş ve dengeli, kavraması kolay. Üzümler, olgunlaşma...: %100 Ugni Blanc. 500 ml'lik flakon. Château Garreau'nun yer altı mahzeninde en az iki yıl fıçıda olgunlaştırılmıştır; bu, Armagnac'ta eşsizdir.
İspanya, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
San Vicente de la Sonsierra (La Rioja) merkezli bir aile şarap evi, Denominación de Origen Calificada Rioja şaraplarının üretiminde büyük bir deneyime sahiptir. Süreçteki yüksek kalite beklentisi, bağların özel konumu, sürdürülebilir tarım uygulamaları, manuel hasat, şarap evinin girişindeki üzüm seçim masaları ve fıçıda olgunlaşma, şaraplarımıza olağanüstü nitelikler kazandırmaktadır.
İspanya, Valencia
... ardından şişede olgunlaşma sürecine girer. Keskin bir öncü ve yenilikçi profile sahip şaraplar, bir dönemi ve takip edilecek bir modeli belirleyerek şemaları zarafetle kırıyoruz. Bodegas Marín Acosta'yı ziyaret edin.
Belçika, Buggenhout
Malheur biraları, şişe ve fıçıda yeniden fermantasyona uğrayan, asil ve canlı biralardır. Bir tat evrimi geçirirler ve dolayısıyla olumlu bir olgunlaşma sürecinden geçerler. Bira çeşitlerimiz: Malheur 6°, Malheur 8°, Malheur 10°, Malheur 12°, Malheur Bière Brut World Classic, Malheur Cuvée Royale, Malheur Dark Brut, Novice Blue, Novice Black Triple.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play