İtalya, Bronte
...Yarı mamul, %100 fındık, yabancı köken...
Fransa, Brignais
...Tam yulaf ezmesi, %100 fındık püresi ve parçaları ile kaplanmış Tam tahıllar Lif açısından zengin Fırında yavaşça pişirilmiş Kıtır ve lezzetli Vegan tarif Kısa malzeme listesi Kullanım talimatı Bir kaseye süt/bitkisel içecek ile dökün veya yoğurt, süzme peynir, Skyr üzerine serpiştirin. Malzemeler Yulaf ezmesi*, fındık* %14 (püre*, parçalar*), rafine edilmemiş sarı şeker*, hindistancevizi yağı...
Polonya, Brzozów
...Fındık ezmesi, %100 fındık kullanılarak, gereksiz katkı maddeleri olmadan üretilmiştir. Fındıklardaki yüksek miktardaki E vitamini, güçlü antioksidan özellikleri ile vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı olur. Fındıklarda bulunan E vitamini, kötü kolesterol seviyelerini önler ve aterosklerotik değişiklikleri engelleyerek, miyokard enfarktüsü önlenmesi açısından...
İspanya, Sabadell
... püresi Cevizler: • Ceviz kabuklu • Ceviz yarımları • Ceviz çeyrekleri • Kırık cevizler • Ceviz küpleri • Ceviz unu • Karamelize cevizler Antep fıstığı: • Antep fıstığı kabuklu • Kavrulmuş antep fıstığı • Çiğ antep fıstığı çekirdekleri • Soyulmuş antep fıstığı • Dilimlenmiş antep fıstığı • Antep fıstığı tozu Minimum miktar: 2 TON...
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
...Kullanım İpuçları: Hunkar Maraslim 500 gr. Sade Maraş Dondurması, tek başına veya çeşitli tatlılar ve meyvelerle birlikte servis edilebilir. Tercihe bağlı olarak, çikolata sosu, fındık kırıntıları veya meyve püresi gibi süslemeler eklenerek tadı zenginleştirilebilir. Saklama İpuçları: Ürün, derin dondurucuda -18°C veya altında saklanmalıdır. Ambalaj açıldıktan sonra kısa süre içinde tüketilmesi önerilir. Ambalaj: Ürün, hijyenik ve dayanıklı plastik ambalajda sunulmaktadır.
Fransa, Yssingeaux
...Kuruyemişler: Saf pasta, fındık ve şeker ile pralin pasta Hindistancevizi: Hindistancevizi püresi ve şeker ile %50/%50 pralin pasta, hazırlanmış ve aromalandırılmış pastalar Kaju fıstığı: Saf pasta Pekan fıstığı: Saf pasta...
Fransa, Astaffort
...KARA TRÜF İLE FOU GRAS (5%) 100g "Bir mutfak işçiliği" ama Vegan, Fransız gastronomi mirasımızın en büyük ve en değerli iki ürününden ilham alıyor. Foie gras ve kara trüf. Aperatifleriniz, arkadaşlarınızla veya ailenizle yapacağınız yemekler için mükemmel bir seçenek. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (39%), su, organik bira mayası, porcini tozu, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirkesi, baharatlar, fındık unu, domates püresi, trüf parçaları (5%), trüf aroması. SKU:002...
İtalya, Montoro
...8 Kestane püresi ve fındık kreması ile doldurulmuş çikolata 8 Kestane püresi ve fındık kreması ile doldurulmuş çikolata 8 Kestane püresi ve fındık kreması ile doldurulmuş çikolata 8 12 paket 200g'lık karton 12 adet 200g'lık paket 12 adet 200g'lık kutu Ref:0501292 EAN:8034125102259...
İtalya, Cortazzone
...Sadece Tonda Gentile Trilobata çeşidinin kavrulmuş fındıklarının ince öğütülmesiyle elde edilen saf fındık ezmesi (menşei: İTALYA - Piemonte). 185 g'lık kavanoz.
İtalya, Lauro
... artırabilen karakteristik aromasıdır. Kahveye veya çikolataya özel bir dokunuş katmak için fındık ezmemizi kullanmanızı öneririz! Sağlığımızın en büyük müttefiki olan fındık, omega-6 ve omega-3 gibi "iyi yağlar" açısından zengin bir gıda maddesidir. Ayrıca, kalsiyum, bakır, manganez, demir, E vitamini ve B vitamini gibi önemli besin maddelerinin önemli bir kaynağıdır. Arada bir bu lezzetli fındık ezmesini tatlı bir hazırlıkta tüketmek, ruh halinize iyi gelecektir!
İtalya, Vairano Scalo
...YÜZDE 100 SAF FINDIK PASTASI, KATKI MADDELER VEYA STABİLİZATÖRLER OLMADAN, FARKLI KAVURMA DERECELERİNDEN ELDE EDİLİR. FINDIK PASTASI, KAVURMA İLE BELİRLENEN YARI MAMUL BİR ÜRÜNDÜR VE BU KAVURMA, ONUN YOĞUN BİR TAT KAZANMASINI SAĞLAR VE UZUN SÜRE HOMOJEN VE KREMSİ KALMASINI GARANTİLER. BU ÜRÜN, WAFER, SPREYLER, ÇİKOLATA, FINDIK İÇECEKLERİ ÜRETİCİLERİ TARAFINDAN, AYNı ZAMANDA DONDURMA VE FIRIN SANAYİSİNDE DE ARANAN BİR ANA MALZEMEDİR. BU ÜRÜN, ŞEKERLEMELER VE DONDURMA HAZIRLAMAK İÇİN KULLANILIR VE KAHVE İLE ÇİKOLATAYA ÖZEL BİR TAT KATAR.
Fransa, Aix-En-Provence
...CracOmalt acı biber & kestane ile ısınmaya hazır olun! Yerel bir el yapımı tabasco sosundan elde edilen biber püresi ve Ardeche kestane unuyla hazırlanan bu patlayıcı tarif, tatlılık ve acılık arasında güzel bir denge sunuyor. Özenle seçilen farklı unlar (kestane, nohut, fındık tortusu), Drôme bölgesinin tabasco biberinin gücünü, karabiber, zerdeçal ve sarımsak gibi çeşitli baharatlar ve...
Fransa, Olivet
... fındık çikolata kalbi ile Ka'ré ment çikolata tadında bir kahvaltı! Yeni reçete: palm yağı içermeyen çikolata kreması! İçindekiler: Gevrekler* (pirinç*, mısır*), çikolata kreması*, şeker*, pirinç kepeği*, yağsız kakao tozu*, tuz. * Tarım ürünlerinin %100'ü organik tarımdan elde edilmiştir. Menşei: AB ve AB dışı Alerjenler: Gluten ve kabuklu yemişler. Soya, susam, süt ve yer fıstığı izleri içerebilir. Ambalaj: 375 g'lık paket Kullanım önerileri: Süt, yoğurt, elma püresi ile veya tek başına tüketilebilir.
İtalya, Carbognano
...Kıyılmış kavrulmuş çekirdekler, piyasadaki en iyi gıda işleme makineleri kullanılarak daha da rafine edilmekte ve homojen, en yüksek kalitede bir macun üretilmektedir. Bio Nocciola, 20 ile 40 mikron arasında değişen fındık macunu üretmektedir. Bu lezzetli son ürün, herhangi bir ek koruyucu veya aroma içermemektedir.
İtalya, Messina
La Truscia, genç ve dinamik bir Sicilya şirketi, perakendeciler ve bireyler için yüksek kaliteli üretim ve işçilikle karakterize edilen tipik Sicilya el yapımı ürünlerini bulma konusunda bir referans noktası olmayı hedeflemektedir. La Truscia, Sicilya'nın gastronomik geleneklerini koruma ve sürdürme arzusundan doğmuştur ve bu harika Toprak'ın tatlarını ve kokularını paylaşmayı amaçlamaktadır. Doğ...
İtalya, Bronte
...Yarı Mamul Fındık Püresi - Fındık İçerikleri: kavrulmuş ve rafine edilmiş fındıklar.
Almanya, Stuttgart
... dokuları ve malzemeleri yumuşak Milka Alpleri Süt Çikolatası ile birleştiriyor. Pralinler: Milka Pralinleri, arkadaşlar ve sevdiklerinizle duygusal ve günlük bağlantılar kurmak için geniş bir mesaj ve format yelpazesi sunar ve "Milka ile söyle" der. İçindekiler: Şeker, Kakao Yağı, Yağsız Süt Tozu, Kakao Kütlesi, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt), Süt Yağı, Emülgatör (Soya Lesitini), Fındık Püresi, Doğal Aroma Verici, Kakao Katı Maddeleri %30 minimum, Süt Katı Maddeleri %18 minimum...
Fransa, Etaples
...Özel bir kutlama yapacak bir durumunuz olsun ya da olmasın, Şampanyayı çıkarın! Koyu Çikolata Şampanya Mantarlarımız ve Pralin Badem & Fındık, hem meraklıların hem de uzmanların damak zevkine hitap edecek.
Almanya, München
Şirketimiz, Münih'te merkezi bulunan, fındık, kuruyemiş ve kuru meyve alanında premium tedarikçi ve hizmet sağlayıcıdır. Hizmet kapsamı, satın alma, araştırma, lojistik ile kalite ve proje yönetimini içermektedir. Premium bir satıcı olarak, size tüm hizmetleri tek bir çatı altında sunuyoruz. Siparişinizin zamanında teslimatı için taşıma lojistiğini de üstleniyoruz. Gümrük, sertifikalar ve AB ith...
Fransa, Paris
...doktor Bircher'in yüzyılın başında yüksek dağlarda, yaşına rağmen oldukça zinde bir çobanla karşılaştıktan sonra, onunla yemek paylaştıktan sonra tarifini oluşturduğunu anlatıyor. Yemek, süt içinde ezilmiş buğday, birkaç fındık ve bir elma ile birlikte, bal ile tatlandırılmıştı. Başlangıçta özellikle "sağlık" çevrelerinde ve dağcılar arasında bilinen muesli, artık birçok çeşidiyle birlikte beslenmemizde önemli bir yer edinmiştir. Ean13:3770010599579 Referans: MuesliNatureBioFrance1...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite Sport, yüksek protein ve fındık içeriği ile antrenman öncesi enerji yüklemesi için uygun olacaktır. İÇİNDEKİLER: hurma püresi (%32), kurutulmuş muz (%23), kavrulmuş yer fıstığı (%21), kurutulmuş kayısı, bezelye proteini, diyet lifi, doğal muz aroması. Protein 5.8 g: Yağ 4.5 g Karbonhidrat 23.3 g: Ağırlık 45 g...
Almanya, Koblenz
...Küçük, yeşil, tuzlu: En popüler TV atıştırmalıklarından biri - Antep fıstığı. Karo, senin için en iyi Antep fıstıklarını soydu, kavurdu ve kremsi bir ezme haline getirdi. Diğer fındık ezmeleri arasında, altın-yeşil rengiyle Antep fıstığı ezmesi mutfağında görsel bir şıklık sunuyor. Yani, kaçırmaman gereken gerçek bir göz alıcı!
Fransa, Moringhem
...Malzemeler: hurma püresi*, fındık püresi*, ceviz*, antep fıstığı*, kuru üzüm*, kakao tozu*, spirulina** (3,6%), tuz* Enerji: 419,32 kcal / 1745 kJ Protein: 11,3 g Yağ: 18,63 g Karbonhidrat: 44,66 g (bunlardan 38,11 g şeker) Tuz: 0,128 g...
Fransa, Objat
...İçindekiler: şeker, krema, AB dışı menşeli beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), glikoz, trimolin, AB dışı menşeli %66 siyah çikolata (kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini), tereyağı, badem ezmesi, pralin, frambuaz parçaları, şekerlenmiş portakal kabuğu, kaju fıstığı, nugat (şeker, badem, bal, su, glikoz, antep fıstığı, fındık, yumurta akı, pudra şekeri), çilek meyve püresi (şeker, çilek püresi, glikoz, trimolin, sarı pektin, sitrik asit, su), kahve.
Fransa, Furiani
...Malzemeler: kırmızı mercimek, havuç, soğan, su, domates püresi, tavuk suyu, baharatlar. Yanında (15g): fındık, tuz. Ağırlık: 0,965L Referans: SOUPELENTCO Ağırlık: 0,965L...
....); - Hidrokolloidler (karragenanlar, sodyum alginat, ksantan sakızı, agar-agar tozu, guar sakızı, konjac sakızı, pektin vb.); - Konsantre meyve suları, meyve ve sebze püresi, NFC suları; - Fındık ezmeleri (fıstık ezmesi, badem ezmesi, fındık ezmesi, kaju ezmesi, antep fıstığı ezmesi çeşitleri ile); - Gıda sınıfı tuz (Polonya tuzu, Hollanda tuzu, Türk tuzu, Mısır tuzu vb.); - Tatlandırıcılar (dextroz, glukoz, maltodekstrin); - Baharatlar ve kuru baharatlar; Her zaman yeni iletişim ve işbirliğine açığız!
Almanya, Bergheim
GEBAS firması, dondurma, gastronomi ve ambalaj alanında sizin yetkin ortağınızdır. Gıda alanındaki çeşitli ürün yelpazesi, 100 % doğal meyve püresi ve süt bazları (Pulisano) ile birlikte Stracciatella, Amarenkirschen, fındık ve vanilya pastaları, dekoratif şekerlemeler ve soslar gibi geleneksel dondurma malzemelerini kapsamaktadır. Şeker bazlı ürünlerin yanı sıra inulin çeşitlerini de temin...
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
... hatasız bir şekilde tanımlar. Güvenilir, verimli ejector'lar, doğrudan entegre edilmiş olarak, anında ve hassas bir şekilde safsızlıkları genel akıştan çıkararak, ürünün saflığını %99,99'a kadar ulaştırır. Foto-separatörler, çeşitli ürünlerin rengini kullanarak kirleticileri uygun üründen ayırmak için foto-elektronik ayrımda kullanılır; bu ürünler arasında tüm tarımsal ürünler, tohumlar, buğday, arpa, mısır, kenevir, fasulye, nohut, bezelye, mercimek, renkli, siyah, beyaz, ayçiçeği, kuruyemişler, ceviz, fındık, badem, kurutulmuş mantarlar, otlar, baharatlar, tuz, patates püresi vb. bulunmaktadır.
Fransa, TERRASSON
...… Dönüştürülmüş bazı ürün örnekleri: doğal kuru meyveler, doğranmış kuru meyveler, kavrulmuş kuru meyveler, pastörize edilmiş kuru meyveler, antioksidanlı kuru meyveler, kabuğu soyulmuş/beyazlatılmış kuru meyveler, karamelleştirilmiş kuru meyveler, şeker kaplı kuru meyveler, çikolata kaplı kuru meyveler, kuru meyve karışımları, kuru meyve püresi, farklı boyutlarda kuru meyve parçacıkları/agglomeratlar, dondurulmuş meyve veya kurutulmuş meyve kaplamaları.
El yapımı dondurma üretimi için organik temel karışımların üreticisi. Fındık, antep fıstığı, ceviz, badem ezmesi gibi organik tat bileşenleri sağlayıcısı. Organik meyve püresi, seminerler ve dondurma teknolojisi. 32°Fahrenheit markasının organik dondurma bileşenleri, el yapımı dondurma üreticilerine en kaliteli doğal dondurmayı organik kalitede üretme imkanı sunar. 32°Fahrenheit organik bazları ve pastaları mükemmel bir şekilde uyumlu olup, tam lezzetli, stabil bir dondurma garanti eder - doğal olarak emülgatörsüz, tatlandırıcı ve renklendirici olmadan.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play