Fransa, Brignais
...Tam yulaf ezmesi, %100 fındık püresi ve parçaları ile kaplanmış Tam tahıllar Lif açısından zengin Fırında yavaşça pişirilmiş Kıtır ve lezzetli Vegan tarif Kısa malzeme listesi Kullanım talimatı Bir kaseye süt/bitkisel içecek ile dökün veya yoğurt, süzme peynir, Skyr üzerine serpiştirin. Malzemeler Yulaf ezmesi*, fındık* %14 (püre*, parçalar*), rafine edilmemiş sarı şeker*, hindistancevizi yağı...
Fransa, Yssingeaux
...Kuruyemişler: Saf pasta, fındık ve şeker ile pralin pasta Hindistancevizi: Hindistancevizi püresi ve şeker ile %50/%50 pralin pasta, hazırlanmış ve aromalandırılmış pastalar Kaju fıstığı: Saf pasta Pekan fıstığı: Saf pasta...
Fransa, Astaffort
...KARA TRÜF İLE FOU GRAS (5%) 100g "Bir mutfak işçiliği" ama Vegan, Fransız gastronomi mirasımızın en büyük ve en değerli iki ürününden ilham alıyor. Foie gras ve kara trüf. Aperatifleriniz, arkadaşlarınızla veya ailenizle yapacağınız yemekler için mükemmel bir seçenek. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (39%), su, organik bira mayası, porcini tozu, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirkesi, baharatlar, fındık unu, domates püresi, trüf parçaları (5%), trüf aroması. SKU:002...
Fransa, Aix-En-Provence
...CracOmalt acı biber & kestane ile ısınmaya hazır olun! Yerel bir el yapımı tabasco sosundan elde edilen biber püresi ve Ardeche kestane unuyla hazırlanan bu patlayıcı tarif, tatlılık ve acılık arasında güzel bir denge sunuyor. Özenle seçilen farklı unlar (kestane, nohut, fındık tortusu), Drôme bölgesinin tabasco biberinin gücünü, karabiber, zerdeçal ve sarımsak gibi çeşitli baharatlar ve...
Fransa, Olivet
... fındık çikolata kalbi ile Ka'ré ment çikolata tadında bir kahvaltı! Yeni reçete: palm yağı içermeyen çikolata kreması! İçindekiler: Gevrekler* (pirinç*, mısır*), çikolata kreması*, şeker*, pirinç kepeği*, yağsız kakao tozu*, tuz. * Tarım ürünlerinin %100'ü organik tarımdan elde edilmiştir. Menşei: AB ve AB dışı Alerjenler: Gluten ve kabuklu yemişler. Soya, susam, süt ve yer fıstığı izleri içerebilir. Ambalaj: 375 g'lık paket Kullanım önerileri: Süt, yoğurt, elma püresi ile veya tek başına tüketilebilir.
Fransa, Etaples
...Özel bir kutlama yapacak bir durumunuz olsun ya da olmasın, Şampanyayı çıkarın! Koyu Çikolata Şampanya Mantarlarımız ve Pralin Badem & Fındık, hem meraklıların hem de uzmanların damak zevkine hitap edecek.
Fransa, Paris
...doktor Bircher'in yüzyılın başında yüksek dağlarda, yaşına rağmen oldukça zinde bir çobanla karşılaştıktan sonra, onunla yemek paylaştıktan sonra tarifini oluşturduğunu anlatıyor. Yemek, süt içinde ezilmiş buğday, birkaç fındık ve bir elma ile birlikte, bal ile tatlandırılmıştı. Başlangıçta özellikle "sağlık" çevrelerinde ve dağcılar arasında bilinen muesli, artık birçok çeşidiyle birlikte beslenmemizde önemli bir yer edinmiştir. Ean13:3770010599579 Referans: MuesliNatureBioFrance1...
Fransa, Moringhem
...Malzemeler: hurma püresi*, fındık püresi*, ceviz*, antep fıstığı*, kuru üzüm*, kakao tozu*, spirulina** (3,6%), tuz* Enerji: 419,32 kcal / 1745 kJ Protein: 11,3 g Yağ: 18,63 g Karbonhidrat: 44,66 g (bunlardan 38,11 g şeker) Tuz: 0,128 g...
Fransa, Objat
...İçindekiler: şeker, krema, AB dışı menşeli beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), glikoz, trimolin, AB dışı menşeli %66 siyah çikolata (kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini), tereyağı, badem ezmesi, pralin, frambuaz parçaları, şekerlenmiş portakal kabuğu, kaju fıstığı, nugat (şeker, badem, bal, su, glikoz, antep fıstığı, fındık, yumurta akı, pudra şekeri), çilek meyve püresi (şeker, çilek püresi, glikoz, trimolin, sarı pektin, sitrik asit, su), kahve.
Fransa, Furiani
...Malzemeler: kırmızı mercimek, havuç, soğan, su, domates püresi, tavuk suyu, baharatlar. Yanında (15g): fındık, tuz. Ağırlık: 0,965L Referans: SOUPELENTCO Ağırlık: 0,965L...
Fransa, TERRASSON
...… Dönüştürülmüş bazı ürün örnekleri: doğal kuru meyveler, doğranmış kuru meyveler, kavrulmuş kuru meyveler, pastörize edilmiş kuru meyveler, antioksidanlı kuru meyveler, kabuğu soyulmuş/beyazlatılmış kuru meyveler, karamelleştirilmiş kuru meyveler, şeker kaplı kuru meyveler, çikolata kaplı kuru meyveler, kuru meyve karışımları, kuru meyve püresi, farklı boyutlarda kuru meyve parçacıkları/agglomeratlar, dondurulmuş meyve veya kurutulmuş meyve kaplamaları.
Fransa, St Hilaire Peyroux
... üretimi ve pazarlaması olan Fruits délice grubunun bir parçasıdır. Fruits délice ayrıca meyve püresi de sunmaktadır. Bu, La Noix Gaillarde'nın müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir pasta yardımı ürün yelpazesidir. Ana şirket, meyvelerin her türlü temininde uzmanlaşmıştır. LNG'ye, yurtdışındaki yerleşimleri sayesinde uluslararası bir deneyim, gıda sanayi hakkında genel bilgiler ve yerel pazarlar ile yerel ürünler hakkında bilgi sağlamaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play