Almanya, Dissen
...Fırında dayanıklı baharatlarımızı test edin, ekmek ve fırın ürünleri için özel olarak geliştirilmiştir. Pişirmeden önce, hamur parçaları baharatla serpilir. 200°C'ye kadar fırında dayanıklıdır. Faydalar bir bakışta: - Beyan edilebilir E numarası yok - Eklenmiş renklendirici veya koruyucu yok - Monosodyum glutamat yok - Maya ekstresi yok - Hidrojenize yağ yok - Sadece doğal aromalar - Kıtır kıtır etkisi...
Fransa, Essey-Les-Nancy
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play