...Fırında dayanıklı baharatlarımızı test edin, ekmek ve fırın ürünleri için özel olarak geliştirilmiştir. Pişirmeden önce, hamur parçaları baharatla serpilir. 200°C'ye kadar fırında dayanıklıdır.
Faydalar bir bakışta:
- Beyan edilebilir E numarası yok
- Eklenmiş renklendirici veya koruyucu yok
- Monosodyum glutamat yok
- Maya ekstresi yok
- Hidrojenize yağ yok
- Sadece doğal aromalar
- Kıtır kıtır etkisi...
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek.
İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason).
* Organik tarım ürünleri
Portiyon yaklaşık 140 gr.
Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın.
100 g için ortalama besin değerleri:
1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g
150:g...