Fransa, Castelnaudary
...Domuz eti ve yağı, %34 domuz ciğeri, YUMURTA, tuz, karabiber, baharatlar. Etler Fransa menşeilidir. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bizde, bayram yemekleri çiğ sebzeler ve pastalar ile özdeşleşir! En ünlüsü, elbette, tadını çıkaracağınız: CIĞER PASTASI! Küçük bir tavsiye: serin tutun! Her zaman beklenmedik bir aperatif, piknik, saat 4'te bir dilim ekmek veya televizyon keyfi için en sadık arkadaşınız olacaktır... Son olarak, onu en iyi arkadaşı, kıtır turşu ile servis etmeyi unutmayın.
Fransa, Malataverne
....İçindekiler hamur için malzemeler un (yumuşak buğday unu), irmik (sert buğday irmiği), yumurta (%11,7 ürünün tamamında), su. iç harcı için malzemeler galeta unu (yumuşak buğday unu, su, tuz) et hazırlığı (sığır eti, domuz eti, tuz, yumuşak buğday unu, çiğ jambon aromaları (%3 ürünün tamamında) (domuz eti, tuz, baharatlar), palmiye yağı, patates flakeleri, peynir altı suyu, tuz, aromalar, baharatlar ve koruyucu sorbik asit. fındık ve soya içerebilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play