Fransa, Soreze
...48,5x29x88,5 cm boyutlarında, çeşitli balıkları (alabalık, somon, yılan balığı...) ve büyük jambonlar dahil olmak üzere şarküteri ürünlerini tütsülemek için kullanılabilen çok amaçlı tamamen paslanmaz çelik dikdörtgen tütsüleyici. Tütsüleme hem sıcak hem de soğuk olarak mümkündür. Sıcak tütsüleme, yiyecekleri pişirirken (lezzet için) tütsülemeyi sağlar. Bu, tütsüleyicinizi birkaç kömürle...
Fransa, Pleucadeuc
...• Yağ kabuğu: dış yağ • Yağ parçası: kabukların kesiminden elde edilen yağ • Yağlı veya yağsız deriler, maksimum 21 cm genişliğinde ve 1 cm kalınlığında • AB onaylı mezbahalardan elde edilen hammaddeler UYGULAMALAR • Yağ: şarküteri, tuzlama (sosis harcı, iç harçlar, börekler…) • Deriler: jambonlar, jambon parçaları… AMBALAJ • Yağ: 20 ila 25 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok • Deriler: 20 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok SACAKLAMA • Yağ: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Deriler: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay...
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...1993 yılında kurulan Maison Mayté, bir Bask zanaat şarküterisidir. Maison, Bask Ülkesi'nden geniş bir kuru şarküteri yelpazesi üretmektedir: jambonlar, sucuklar, kuru sosisler, düz veya yuvarlanmış göğüsler (ventrêche), chorizolar, kuru lomolar... Maison ayrıca ördek bazlı özel ürünlerini (foie gras, magret, konfit, rillette, foie gras pâté) ve domuzdan (Bask pâté, Espelette biberli Bask pâté...
Fransa, Aurillac Cedex
...Aurillac'ta bulunan La Maison TEIL, şarküteri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Maison, jambonlar, sucuklar, terrinler, fritonlar, Auvergne usulü pastalar ve Auvergne mavi peynirli feuilleté veya patatesli turta gibi tipik şarküteri hamur işleri üretmektedir. Taze jambonlar asla dondurulmaz, elle tuzlanır, kuru tuz ile ve geleneksel Auvergne yöntemine göre hazırlanır. Jambonların kurutulması ve olgunlaşması 7 ay sürer. Sosisler ve sucuklar da aynı ustalıkla eski usul hazırlanır. Maison, modern teknikleri ve geçmişin ustalığını birleştirerek olağanüstü ürünler üretmektedir.
Fransa, Colmar
... Bordeaux'nun tütün ve sedir notaları... Ve eğer tabakta, bu çok seçkin şarapları başka güzel yerel keşiflerle eşleştirebilseydik, istisna jambonlar, ince şarküteri, nadir el yapımı lezzetler? Ve eğer Colmar'da başka bir şarap barı konseptinde, wine-bar, weinbar, yeni bir duyusal keşfe çıkabilseydik? Tatların, meyveli, çiçeksi, odunsu, baharatlı, mineralli, hayvansal... şarap haritasında yolculuk yapmak? Sizinle bu biraz çılgın rüyayı gerçekleştirmek için, Cercle des Arômes'u açıyorum. Sizin Çemberiniz. Tatların şiirini hissedenlerin çemberi. Kısacası, basit tutmak gerekirse,...
Fransa, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin, Haute-Savoie'de Amancy'de 30 yılı aşkın süredir Savoie bölgesine ait ürünler üretmekte ve dağıtmaktadır. Çevrimiçi satışta: - Geleneksel yöntemlerle tütsülenmiş el yapımı şarküteri ürünleri - Kuru sosisler - Sosisler - Diotlar - Kuru jambonlar - Üst kalite domuz eti Maison Alpin'de, bir lokmada gerçek Savoie ruhunun tadını çıkarmanızı istiyoruz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play