Fransa, Feurs
...Gıda endüstrisi tarafından yaygın olarak kullanılan renkli karamel, şekerlerin kontrollü ısı etkisiyle, kimyasal karamelizasyon destekleyicileri varlığında veya yokluğunda elde edilen suya çözünebilen katkı maddeleridir... Renkli karamel, toz, sıvı ve geniş bir renk yelpazesi şeklinde mevcuttur. Olası Kullanımlar: AROMA EKSTRAKLARI & KAHVE EKSTRAKLARI ŞARAP BAZLI APERİTİFLER & BİRA GAZLI İÇECEKLER ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ & ÖZEL EKMEKLER SİRKE & SOSLAR KEDİ VE KÖPEK GIDA ÜRÜNLERİ...
Fransa, Charmes-Sur-Rhône
ANTARTIC II İÇERİK üretim birimi, 2002 yılında gıda endüstrisine Teknolojik Karışımlar sağlamak amacıyla kurulmuştur: kaplamalar, salamura ürünleri (tuzlu ürünler, pişirilmiş şarküteri, çiğ şarküteri, kuru şarküteri), jöleler, marine ürünleri, soslar ve sos bazları, aromalar, atıştırmalıklar için aromalar, doğal aromalar, sosis ve merguez baharatları, mutfak yardımları, etnik ürünler ve çeşitli...
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... sunuyoruz. SOLINA, şarküteri ürünleri ve balık endüstrisi için fonksiyonel katkı maddeleri, et suyu, sos bazları, aromalar, aromatik karışımlar ve boyalar sağlamaktadır. SOLINA, Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da toplam 11 üretim tesisi ve 17 ülkede 11 Araştırma ve Geliştirme merkezi ile faaliyet göstermektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play